Viimeistele kodin käyttövesiremontti Uponor Aqua Plus -vuotovahdilla

Vanhat käyttövesiputket kulkevat yleensä talon rakenteiden sisällä, joten niiden kuntoa on vaikea ja jopa mahdoton tarkistaa. Käyttövesiputkien laskennallinen käyttöikä on n. 30-40 vuotta. Käyttövesiremontin toteuttaminen poistaa riskin rakenteiden sisäisistä vuodoista kymmeniksi vuosiksi. Kun putket on uusittu, Uponor Aqua Plus -vuotovahti varmistaa, ettei vuotoa pääse tapahtumaan myöskään muissa riskipaikoissa, kuten pyykin- tai astianpesukoneiden liitoksista.

Vuotovahdin toimintaperiaate:
Riskipaikkoihin asennetut anturit havaitsevat pienenkin vesimäärän ja antavat jakotukille tai heti vesimittarin jälkeen sijoitetulle magneettiventtiilille käskyn sulkea veden tulo. Tämä estää isojen vesivahinkojen synnyn.

Waterguard_kuva_inkku
Edut:
• Veden tulo katkeaa automaattisesti jos anturit havaitsevat kosteutta.
• Kotoa poistuttaessa voidaan veden tulo sulkea kätevästi painonapilla käyttöpaneelista
• Voidaan integroida asunnon muihin hälytysjärjestelmiin
• Langattomia antureita voidaan liittää rajoittamaton määrä

Vuotovahti ei korvaa putkiremonttia

Vaikka vuotovahti vähentää vesivahinkojen mahdollisuutta merkittävästi, sillä ei voi korvata käyttövesiremonttia.

Jätä yhteydenottopyyntö maksuttomasta käyttövesiremonttikartoituksesta

Sinua lähellä toimiva Uponorin yhteistyöurakoitsija ottaa sinuun yhteyttä ja sopii maksuttomasta kartoituskäynnistä kotiisi. Käynnin jälkeen saat urakoitsijalta tarjouksen kotisi käyttövesiremontista. Tarjouksen pyytäminen ja kartoituskäynti eivät sido sinua mihinkään vaan antavat sinulle lisää tietoa päätöksesi tueksi.

 
Julkaistu
26.6.2017