Puitteeton tai sivuunliukuva terassilasitus

Lumon tuo parvekelaseista tutun tavan liu’uttaa ja avata lasit sivulle nyt myös terassilaseihin. Pystypuitteeton, elegantti lasitus on siro ja miltei huomaamaton. Voit nauttia näköaloista esteettömästi ja kauniilla säällä lasitus on mahdollista avata kokonaan.

Lasitettu terassi avaa uusia sisustus- ja harrastusmahdollisuuksia. Neljä vuodenaikaa näyttävät parhaat puolensa avaralla puitteettomalla Lumon lasiterassilla.

Tilaa maksuton esite!

 

Terassin lasit avautuvat valinnan mukaan sisä- tai ulkopuolelle. Lasiovet voidaan lukita ja ne voidaan avata sisä- ja ulkopuolelta.Terassin lasit avautuvat valinnan mukaan sisä- tai ulkopuolelle. Lasiovet voidaan lukita ja ne voidaan avata sisä- ja ulkopuolelta.

Soveltuu monen tyyppisille terasseille

Lumon terassilasitus soveltuu monen tyyppisille terasseille. Lasitus voidaan yhdistää Lumonin valmisterassiin ja se sopii myös katetun terassin lasittamiseen. Lisäksi terassilasitus soveltuu myös omakotitalon katoksien ja sisääntulojen suojaksi.

Uusi puitteeton lasitus on alakantoinen, joten se ei tarvitse vahvoja kattorakenteita toimiakseen moitteetta.

Lasit voidaan varustaa Lumon auringonsuojaverhoilla, joilla voidaan säätää auringonvaloa ja yksityisyyttä terassilla. Auringonsuojaverhojen avulla terassista ei tule kesähelteelläkään liian kuumaa paikkaa.

Upea design

Puitteettomat lasielementit tarjoavat avarat näkymät ympäristöön. Sivuunlimittyvät lasielementit antavat koko terassitilan käyttöösi ja vapaasti sisustettavaksi. Harkitut rakenteet, huolitellut muodot ja pinnat viestivät ajattomuutta ja kokonaan uutta laatutasoa.

Tarvittaessa terassiovet saa puitteellisena tai kirkkaalla lasin välitiivisteellä varustettuna. Ensimmäinen lasielementti avautuu kahvasta yhdellä kädellä ja lasit liukuvat yhdellä raiteella sivuun. Avautumistapa ei vie juurikaan sisätilaa ja sisustuksessa koko terassitila on käytössä. Käyntiovi mahdollistaa luonnollisen kulkutien. Sen avaus onnistuu myös lapsilta – paitsi turvallisesti lukittuna.

 

Tilaa maksuton esite!

Puitteetonta lasiterassia on ilo käyttää.Puitteetonta lasiterassia on ilo käyttää.

Tyylikäs sivuunliukuva terassilasitus

Lumonin uusi liukulasi on monikäyttöinen. Se sopii katettujen ja avoterassien sekä puu- ja alumiinirunkoisten ulkonevien terassien lasittamiseen. Lisäksi liukulasi soveltuu myös katoksien ja sisääntulojen suojaksi.

Lasituksen rakenne ei vaadi välttämättä kiinteää reunalasia, minkä ansiosta lasit on mahdollista saada avautumaan kahteen eri suuntaan. Liukulasielementin toinen pystypuite voidaan myös jättää haluttaessa pois.

Lumon sivuunliukuva terassilasi siirtyy kevyesti ja hiljaisesti syrjään ja kutsuu kesän lämmön terassille.Lumon sivuunliukuva terassilasi siirtyy kevyesti ja hiljaisesti syrjään ja kutsuu kesän lämmön terassille.

Sivuunliukuva terassilasitus kaikentyyppisille terasseille

Lumon sivuunliukuva terassilasi siirtyy kevyesti ja hiljaisesti syrjään ja kutsuu kesän lämmön terassille. Viileällä ilmalla terassilasitus suojaa ja tekee terassista silloinkin miellyttävän oleskelutilan. Jämäkkään kahvaan on helppo tarttua ja turvallisuutta lisää sarjoitettava lukko.

Lasitettu terassi avaa uusia sisustus- ja harrastusmahdollisuuksia. Neljä vuodenaikaa näyttävät parhaat puoleensa Lumon lasiterassilla

Puitteeton terassilasitus

Puitteettomat lasielementit tarjoavat avarat, esteettömät näkymät ympäristöön. Sivuunlimittyvät lasielementit antavat koko terassitilan käyttöösi ja vapaasti sisustettavaksi. Harkitut rakenteet, huolitellut muodot ja pinnat viestivät ajattomuutta ja kokonaan uutta laatutasoa.

Tarvittaessa terassiovet saa puitteellisena tai kirkkaalla lasin välitiivisteellä varustettuna.

Lasiterassia on ilo käyttää. Ensimmäinen lasielementti avautuu kahvasta yhdellä kädellä ja lasit liukuvat yhdellä raiteella sivuun.Lasiterassia on ilo käyttää. Ensimmäinen lasielementti avautuu kahvasta yhdellä kädellä ja lasit liukuvat yhdellä raiteella sivuun.

Perustuksesta valmiiseen lasiterassiin

Lumon tarjoaa tarvittaessa koko terassipaketin: perustuksen, lattian, rungon, katon ja seinät. Kokonaisuus toimii säällä kuin säällä ja rakenteiden normaali eläminenkin on käyttövarmuudessa otettu huomioon. Lumon lasiterassi on yhtenäinen kokonaisuus, joka luo viihtyisyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Jätä yhteydenottopyyntö:


 
Julkaistu
14.9.2017