Putkiremontti kannattaa tehdä keittiöremontin yhteydessä

Moni haaveilee keittiöön uutta ilmettä, nykyaikaisuutta ja toimivuutta. Kun samalla uusitaan putket, väistyy myös vesivahingon huoli ja uudesta keittiöstä voi nauttia täysin siemauksin. Kun keittiön uusiminen ja kodin putkiremontti tehdään samaan aikaan, saadaan kodin sydän kerralla kuntoon.

Uponor KOTI -käyttövesiremontti ei yleensä edellytä kalusteiden irroittamista tai mitään, mikä voisi vaurioittaa niitä.Uponor KOTI -käyttövesiremontti ei yleensä edellytä kalusteiden irroittamista tai mitään, mikä voisi vaurioittaa niitä.

Mistä tietää, että putket pitää vaihtaa?

Vanhat käyttövesiputket kulkevat yleensä talon rakenteiden sisällä, joten niiden kuntoa on vaikea ja jopa mahdoton tarkistaa. Käyttövesiputkien laskennallinen käyttöikä on n. 30-40 vuotta, mutta esimerkiksi veden laatu tai rakennusaikaiset virheet voivat nopeuttaa niiden syöpymistä. Vakuutusyhtiöiden tilastojen mukaan vesivahingot yleistyvät huomattavasti yli 30 -vuotta vanhoissa taloissa.

Vesivahinkoa ei kannata jäädä odottamaan, vaikka vakuutukset olisivatkin kunnossa. Vesivahinko, joka sattuu huoltamatta ja ajallaan uusimatta jääneessä putkistossa esim. korroosion tai rakennusvirheen seurauksena, ei aina ole vakuutusehtojen mukaisesti äkillinen ja ennalta-arvaamaton eli siitä ei välttämättä saa vakuutuskorvausta. Myös vakuutusten ikävähennykset vaikuttavat saatavien korvausten määrään.

Vesivahingon korjaaminen on myös huomattavasti enemmän aikaa vievää ja tulee paljon kalliimmaksi kuin ajoissa tehty putkiremontti. Osa vesivahingon seurauksista on korjattavia ja korvattavia kuten rakenteiden ja irtaimiston tuhoutuminen, mutta osa on korvaamattomia kuten kosteuden ja homeen aiheuttamat terveyshaitat, taloudelliset menetykset, stressi ja mielipaha sekä kiinteistön arvon laskeminen.

Optimaalisinta putkiremontin ajankohtaa ei voi määrittää mutta kannattaa pitää huolta siitä, että remontti tehdään ennen kuin vesivahinko ehtii tapahtua.

Uponor KOTI -käyttövesiremontti sopii myös jo uudistettuun keittiöön

Jos kodissasi on jo toteutettu keittiöremontti, se ei ole ongelma putkiremontin toteutuksen kannalta. Uponor KOTI -käyttövesiremontti on keittiöllesi ”hellävarainen” ratkaisu. Parhaan kuvan käyttövesiremontista saat, kun tilaat maksuttoman remonttikartoituksen, jonka toteuttaa Uponor KOTI -jälleenmyyjäverkostoon kuuluva LVI-urakoitsija. Kartoituskäynnillä selviää, miten esimerkiksi keittiöösi tuodaan uudet putket. Kartoituskäynnin jälkeen saat tarjouksen remontin toteutuksesta ja siinä on eritelty tuotteiden ja asennuksen osuus.

Ammattilaiset asialla!

Uponor KOTI -käyttövesiremonteissa on tekijänä kaksi vahvaa alan ammattilaista: Uponor ja paikallinen Uponor KOTI -jälleenmyyjäverkostoon kuuluva LVI-urakoitsija.

Uponor on 100 vuotta vanha kotimainen yritys, joka valmistaa tuotteita ja ratkaisuja turvalliseen veden jakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan. Uponor on komposiittijärjestelmän keksijä ja sillä on pisin kokemus tuotteesta. Uponor-komposiittiputkea on asennettu ylivoimaisesti eniten koko maailmassa. Putkea on valmistettu yli 25 kertaa maapallon ympäri tai maasta kuuhun ja takaisin. Uponor on tunnettu yrityksenä, joka itse kehittää tuotteitaan asiakkaitaan kuunnellen ja viranomaisten laatuvaatimukset huomioiden. Uponorin tavoitteena on ylittää vaatimukset eikä vain täyttää ne juuri ja juuri.

Uponor KOTI -urakoitsijaverkosto koostuu paikallisista, itsenäisistä LVI-urakointiyrityksistä ympäri Suomen. Nämä yritykset käyttävät remonteissaan Uponorin tuotteita ja heidät on koulutettu niiden asentamiseen. Yritykset ovat sitoutuneet Uponor KOTI -konseptin mukaiseen toimintaan ja tekevät kaikkensa, jotta asiakkaan kokemus tehdystä remontista olisi mahdollisimman hyvä kartoituskäynnistä käytönopastukseen asti.

Jätä yhteydenottopyyntö maksuttomasta käyttövesiremonttikartoituksesta

Sinua lähellä toimiva Uponorin yhteistyöurakoitsija ottaa sinuun yhteyttä ja sopii maksuttomasta kartoituskäynnistä kotiisi. Käynnin jälkeen saat urakoitsijalta tarjouksen kotisi käyttövesiremontista. Tarjouksen pyytäminen ja kartoituskäynti eivät sido sinua mihinkään vaan antavat sinulle lisää tietoa päätöksesi tueksi.

 
Julkaistu
15.10.2018