Kotakeittiö - joka kodin ja pihan avotulisija

Aidon ja alkuperäisen Kotakeittiön tarina alkaa Lapista, missä ruokaa ja lämpöä arvostetaan sekä terästä kunnioitetaan. Kotakeittiön idea oli luoda kotaan tulisija, jossa voisi valmistaa ruokaa ja joka olisi turvallinen lämmönlähde sekä tunnelman luoja. Ensimmäinen Kotakeittiö tuli markkinoille 1993.

Kotakeittiöllä kokkaat ympäri vuoden, kesät talvet!Kotakeittiöllä kokkaat ympäri vuoden, kesät talvet!

Kotakeittiön perusmalli on aikojen saatossa kehittynyt puilla tai hiilillä toimivaksi monitoimi-avotulisijaksi, jonka paikka on kotipihalla, mökillä tai missä tahansa paikassa, jossa kokoonnutaan laittamaan ruokaa yhdessä. Sen luona kohtaavat lämpö, hyvä ruoka ja ystävät.

Pihalle ja vaikkapa kotaan

Kotakeittiö voidaan asentaa sellaisenaan joko pihalle tai ulkoterassille. Kotakeittiö voidaan asentaa myös sisätiloihin, kuten kotaan, grillikatokseen tai huvimajaan. Sisätiloihin asentaessa tarvitaan erikseen saatavilla oleva piippusetti. Lisävarusteina saatavat piippujärjestelmät takaavat savunpoiston toimivuuden, kunhan rakennelman korvausilma on huomioitu oikein.

 

Lisävarusteet

Lisävarusteilla lisäät Kotakeittiön käyttömahdollisuuksia entisestään. Lisävarusteita löytyy laidasta laitaan; sivupöytiä, suojapeiteitä, tuulisuojia, piippusettejä.. Ruoanlaitto välineistöä voit täydentää mm. savustimilla, vartailla, grillausritilöillä, valurautapannuilla ja -pariloilla, loimulaudoilla..

 

Osta Kotakeittiö verkkokaupasta!

Suomessa valmistettu

Kaikki Kotakeittiö-tulisijat on valmistettu Suomessa ja suomalaisesta teräksestä, joka takaa Kotakeittiö-tulisijojen laadun ja kestävyyden. Kotakeittiö-tulisijat on pinnoitettu polttojauhemaaleilla, jotka kestävät erittäin hyvin lämpötilojen ja sään vaihteluita.

Kaikki Kotakeittiö-tulisijat on valmistettu Suomessa ja suomalaisesta teräksestä.Kaikki Kotakeittiö-tulisijat on valmistettu Suomessa ja suomalaisesta teräksestä.
 
Julkaistu
25.4.2019