Mökki jokaiseen makuun – olisiko hirsi ratkaisu sinulle?

Sijaitsee mökkitonttisi sitten järven tai meren rannalla, pellon laidalla tai perisuomalaisessa metsässä – hirsimökki sopii joka niemennotkoon ja saarelmaan. Vapaa-ajan kodin ei tarvitse olla pelkkä kaukainen haave, vaan sen voi toteuttaa nyt myös pienemmällä budjetilla.

Hirsi - mökkirakentajien suosikki

Mitä mökkeily sinulle merkitsee? Rauhallisia kesäpäiviä oman perheen kesken ja hyvää ruokaa laittaen, vai kokoonnutteko paikalle isommalla porukalla? Onko mökki sinulle rentoutumisen paikka vai onko tiedossa ennemminkin aktiiviloma? Toiset meistä nauttivat mökkeilystä ympäri vuoden toisten ajoittaessa mökkikautensa Suomen suveen.

Tiesitkö, että jopa kaksi kolmesta suomalaisesta kertoo harrastavansa mökkeilyä vuosittain keskimäärin 40 päivän ajan? On siis tärkeää, että mökki on paikka, jossa koko perhe viihtyy. Mökin omistajien ja rakennuttajien keskuudessa hirsi on saavuttanut suuren suosion. Hirsi sopii suomalaiseen maisemaan visuaalisesti, ja suosiota ovat siivittäneet myös monipuoliset mallistot.

Materiaalina itsessään hirsi on satoja vuosia vanha. Materiaalin kestävyys, terveyttä edistävät luontaiset ominaisuudet sekä hyvä sisäilma tekevät hirrestä yhä edelleen helpon ja turvallisen valinnan. Honka hirsimökit ja vapaa-ajan kodit rakennetaan kestävän kehityksen mukaan kasvatetusta ja ensiluokkaisesta suomalaisesta massiivipuusta. Näin Honka kodit ja hirsimökit ovat terveellisiä, turvallisia sekä ekologisia rakentaa ja elää.

Tutustu Hongan hirsivaihtoehtoihin.

422-750-0081348339c78caf411

Hongan laatima Vapaa-ajan rakentajan kirja on laadittu kaikilla niille, jotka unelmoivat tai jo omistavat oman haaveiden mökin. Kirjasta löydät nimittäin hyvää tietoa mökin ympärivuotisesta huollosta sekä hirsirakennuksen terveellisyydestä. Kirjassa esitellään myös monipuolinen mallisto.

Lataa Vapaa-ajan rakentajan kirja itsellesi tästä ja olet jo askeleen lähempänä omaa mökkiäsi.

Lintukoto-mallisto on saanut alkunsa myymälämökistä, joka rakennettiin Turun kaupungintalon viereen. Tämä mökki on designiltaan hauska, moderni ja hyväntuulinen.Lintukoto-mallisto on saanut alkunsa myymälämökistä, joka rakennettiin Turun kaupungintalon viereen. Tämä mökki on designiltaan hauska, moderni ja hyväntuulinen.

Valitse oma lomapaikkasi makusi mukaan

Hongan laajasta huvila- ja mökkimallistosta löytyy useita vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Sinun tehtäväsi on valita itseäsi miellyttävä tyyli, Honka auttaa toteutuksessa.


Tässä esittelyssä muutamia malleja, löytyykö jo näistä sinun unelmiesi mökki?

Kirkas tähti: Sirius

Tämä mökki toteutetaan käyttäen Hongan painumatonta hirttä. Tämä loma-asunto todella tuo luonnon sisälle, sillä koko etuseinä on lasia. Kesän vihreys ja syksyn upea väriloisto sekä upea tähtitaivas – tässä mökissä niistä todella pääsee nauttimaan. Alakerran keittiö sekä oleskelutilat on yhdistetty avoimeksi tilaksi. Siriuksesta on saatavilla sekä yksikerroksinen että parvellinen versio.

Tutustu Siriukseen.

SiriusSirius

Perinteinen ja moderni yhdistyvät Saaressa

Tämä selkeälinjainen mallisto on suunniteltu sopimaan suomalaiseen luontoon. Tähän mallistosarjaan kuuluu eri kokoisia huviloita, piharakennuksia sekä saunarakennuksia, joista voi koota itselleen sopivan kokonaisuuden. Arkkitehti Kari Leppäsen suunnittelemassa mallistossa yhdistyy perinteinen ja moderni sulavalla tavalla. Rakennusten jyrkät harjakatot sekä pitkät räystäät tarjoavat suojaa terasseille sekä suojaavat julkisivua myrskyisillä säillä.

Tutustu Saareen.

SaariSaari

Sylin hellään syleilyyn

Sisätilojen rytmikäs ja selkeä sijoittelu yhdistettynä suureen katettuun terassiin, tämä huvila jos mikä tarjoaa turvallisen sylimäisen paikan jonne käpertyä iltojen hämärtyessä. Terassilla sijaitsevan ulkotakan liekkien lepatus näkyy suurten ikkunoiden kautta oleskelutiloihin. Tiesitkö, että Syli on äänestetty Hongan suosituimmaksi mökkimalliksi vuosina 2014 ja 2016?

Tutustu Syliin.

Haluatko nähdä lisää? Lataa itsellesi Vapaa-ajan rakentajan kirja ja näe myös loput lähes neljäkymmentä vapaa-ajan asuntoa sekä saunaa.

Klikkaa kirja itsellesi tästä!

SyliSyli

Nauti maisemasta

Kaksi vastakohtaa yhdistyy Hongan Moderni-mallistossa. Laajat lasipinnat sekä jyhkeät hirsiseinät toimivat vastapainona toinen toisilleen. Malliston suunnittelun lähtökohtana on ollut tuoda jotain myös pienille ja yhteen suuntaan avautuville tonteille. Jokaisella mallilla on selkeä avautumissuunta ja esimerkiksi ympäristön häiriötekijät voidaan häivyttää miettimällä kodin sijoittelua tontille. Suurin osa malliston kodeista soveltuu niin omakotitaloiksi kuin myös vapaa-ajan asunnoiksi.

Koska puu on luonnollinen materiaali, on sitä haluttu kunnioittaa myös kotien sisustuksessa. Sisäpinnoissa käytetään puuta vain kevyesti käsiteltynä ja luonnollisen värisenä. – Tiesitkö että puulla on havaittu olevan terveyttä edistäviä vaikutuksia?

honka_tuparit_rgb_v1_low_1920px

Apua unelmien toteutukseen

Hongan asiantuntevat Honka-myyjät auttavat mielellään sinua unelmiesi toteuttamisessa.

Kerää tiedot tontistasi sekä laadi listaa toiveistasi ja ota yhteyttä lähimpään Honka-myyjään. Juuri sinulle suunniteltu mökki tai vaikka talo voi perustua joko mallistosta löytyvään valmiiseen malliin tai omiin suunnitelmiisi. Suunnitelmia laadittaessa otetaan huomioon myös sinun antamasi budjetti. Älä huoli vaikka budjettisi olisi pienempikin, sillä unelmistaan ei tarvitse luopua – laadukas ja toiveita vastaava vapaa-ajan asunto on mahdollista toteuttaa niukemmallakin budjetilla.

Löydät lähimmän Honka-myyjäsi täältä!
 
Julkaistu
12.2.2018