Lisää mukavuutta ja säästöjä lämmitykseen

Tiesitkö että vaihtamalla perinteisen termostaatin älykkääseen termostaattiin voit säästää vuodessa melkoisesti? Vaihtamalla esimerkiksi yli 15 vuotta vanhan termostaatin omavoimaiseen malliin, voi energian säästösi olla 8 %, mutta jos vaihdat termostaatin Danfoss Eco™ termostaattiin, voi energiansäästösi nousta jopa 30 %:iin.

Danfoss mobiilisovelluksen avulla voit säätää huonelämpötilan juuri sopivaksi.Danfoss mobiilisovelluksen avulla voit säätää huonelämpötilan juuri sopivaksi.

Helppo ja nopea käyttöinen Eco

Lämpötilalla on merkittävä vaikutus asumisviihtyvyyteen. Helposti säädettävällä huonekohtaisella lämmityksellä voidaan laskea tai nostaa lämpötilaa nopeasti halutulle tasolle tilanteen mukaan sekä näin pienentää energiankulutusta. Danfoss Eco™ on markkinoiden tarkin patteritermostaatti, joka reagoi sisälämpötilan muutoksiin nopeasti vähentäen lämmityksen ylilyöntejä. Voit helposti ajastaa termostaatin siirtymään automaattisesti alemmalle lämpötilalle ajankohtina, jollon asunnossa ei ole ketään.

Itsenäistä ja elektronista Danfoss Eco™ termostaattia voit käyttää halutessasi kuten perinteistä termostaattia käsipyörästä kääntämällä tai vaihtoehtoisesti ottamalla käyttöön ajastustoiminnon. Ajastustoiminto toimii älypuhelimen sekä bluetooth-yhteyden avulla. Uusi termostaattimalli toimii käytännöllisellä käyttöliittymällä, jonka Danfoss Eco-app (Android / iOS) mahdollistaa.

Käyttöönotto käsittää vain muutaman vaiheen. Paikoilleen asennettu Eco linkitetään Bluetoothin avulla appiin ja yhdistetään toisiinsa appin antamien ohjeiden mukaan. Muut termostaatit yhdistetään vastaavalla tavalla ja nimetään huonekohtaisesti.
 

Uuden sukupolven Danfoss Eco patteritermostaatti tuo lämpötilan hallittavuuden uudelle tasolle.Uuden sukupolven Danfoss Eco patteritermostaatti tuo lämpötilan hallittavuuden uudelle tasolle.

Älykäs patteritermostaatti

Danfoss Eco™ termostaatti opettelee kuinka nopeasti ja kuinka paljon venttiiliä täytyy avata kunkin patterin kohdalla riippuen ympäristöstä, venttiilityypistä, veden lämpötilasta ja paine-eroista. Lisäksi tuuletustoiminto sulkee lämmityksen automaattisesti tuuletuksen ajaksi, tehostaen ja nopeuttaen tuuletusta.

Eco soveltuu monen ikäisille sekä monen tyylisille käyttäjille. Termostaatin käyttöönotto onnistuu myös ilman käyttöliittymän lataamista, jolloin Eco toimii kuten perinteinen termostaatti. Pakkauksessa mukana tulveat sovittimet Danfossin sekä useimpien muiden venttiilivalmistajien valmistamia patteriventtiilejä varten. Eco on helppo ja nopea asentaa. Pakkauksessa on sovittimet RA ja M30 -venttiileihin, vanhempiin Danfoss RAV ja RAVL -venttiileihin saa erikseen tilattua sovitinsarjan: LVI-numero 4035027, Danfoss koodi 014G0250. Tutustu asennuksen - Katso video.

  • Toimii kaikissa nykyajan älypuhelimissa (Android & iOS)
  • Sopii valtaosaan patteriventtiileistä
  • Helppo asentaa vanhan termostaatin tilalle
  • Säädä ajastukset elämänrytmisi mukaisesti ja anna termostaatin huolehtia mukavuudesta ja energiansäästöstä


Energiansäästöt ovat huomattavia vaihdettaessa vanha termostaatti uuteen ajastettavaan elektronisen termostaattiin.

Lisätietoja uudesta patteritermostaatista löydät täältä.

 

Eco

Langaton ohjausjärjestelmä kotiisi

Lämmityksen ohjausjärjestelmä ohjaa ja ajastaa huonekohtaisia lämmityslaitteita. Danfoss järjestelmä sopii niin sähkölämmityksen, vesikiertoisen lattialämmityksen että patteritermostaattien ohjaukseen ja on helposti jälkiasennettavissa myös remontointikohteisiin.

Katso lisää

Danfoss_Link_1920x1080_2_muok
 
Julkaistu
17.9.2018