Koe uusi modulaarinen Pala-talo!

Design-Talon kohde Mikkelin Asuntomessuilla on uudenlainen muuttovalmis omakotitalo, modulaarinen ja jat­kettava Pala. Messukohde-Pala on toteutettu kahden hengen pikkuperheelle.

Pala-talo on Design-Talon uutuus. Yhteistyössä arkkitehtitoimisto Huttunen-Lipasti-Pakkasen kanssa luotu talokonsepti lanseerattiin syksyn Habitare-messuilla. Pala-talot kootaan valmiiksi suunnitelluista paloista asiak­kaille räätälöidysti. Pala-talon osien sijoittelu on huomattavan vapaata ja joustavaa. Siksi Pala soveltuu rakennet­tavaksi mitä erilaisimmille tonteille ja erityisesti omakotirakentamiseen vaativassakin kaupunkiympäristössä.

“Palan suunnittelun lähtökohtana oli ajatus siitä, miten pientaloja voi rakentaa tiiviisti ja voisiko niitä laajen­taa helposti elämäntilanteiden muuttuessa. Design ja uusi kaupunkilainen asuminen olivat myös toimeksiannon ytimessä”, Palan pääsuunnittelija Pekka Pakkanen kertoo.

”Kun pientalo on modulaarinen, rakentamisessa voidaan huomioida tontin erityispiirteet ja pienillekin ton­teille saadaan yksityinen pihapiiri.”

Modulaarinen Pala on suunniteltu siten, että taloa voi helposti jatkaa ja muokata, kun tilatarpeet ajan ja elämän myötä muuttuvat. Osiensa monipuolisen asettelun ansiosta Pala soveltuu hyvin myös tiivistyvän kaupungin täydennysrakentamiseen.

Designtalo2017_010
Moderni Pala on designiltaan viimeistelty omakotitalo ja se räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tontin vaatimusten mukaisesti eri kokoisista, valmiiksi suunnitelluista paloista toimivaksi kokonaisuudeksi.Moderni Pala on designiltaan viimeistelty omakotitalo ja se räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tontin vaatimusten mukaisesti eri kokoisista, valmiiksi suunnitelluista paloista toimivaksi kokonaisuudeksi.

Herkku-Pala kahdelle

Design-Talon uutuustalo Pala tarjoaa lukuisan määrän mahdollisuuksia. Mikkelin Asuntomessuilla on esillä nuorelle parille suunniteltu L-mallinen ratkaisu. Talo on yhdessä autokatoksen kanssa sijoitettu tontille siten, että sisäpihalle muodostuu suojaisa oleskelutila isoine terasseineen. Moderni Pala on designiltaan viimeistelty omakotitalo ja se räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tontin vaatimusten mukaisesti eri kokoisista, valmiiksi suunnitelluista paloista toimivaksi kokonaisuudeksi.

Design-Talo esittelee messutalon avulla uutta Pala-konseptia, joka tuo omakotiasumiseen lisää joustavuutta ja saavutettavuutta. Tarvittavat Palat voi hankkia kaikki kerralla tai esimerkiksi nuori perhe voi aloittaa yhdestä Palasta ja laajentaa kotiaan helposti pala kerrallaan perheen ja budjetin kasvaessa. Pala on hyvä vaihtoehto myös sukupolvien yhteiseen asumiseen samalla tontilla.

Design-Talo Pala Design-Talon uutuustalo Pala tarjoaa lukuisan määrän mahdollisuuksia. Mikkelin Asuntomessuilla on esillä nuorelle parille suunniteltu L-mallinen ratkaisu.Design-Talo Pala Design-Talon uutuustalo Pala tarjoaa lukuisan määrän mahdollisuuksia. Mikkelin Asuntomessuilla on esillä nuorelle parille suunniteltu L-mallinen ratkaisu.

MIkä ihmeen PALA?

  • Pala-talot kootaan valmiiksi suunnitelluista paloista asiak­kaille räätälöidysti
  • Pala on ensimmäinen kaupunkirakentamiseen soveltuva modulaarinen omakotitalo, jota voi helposti jatkaa ja muokata, kun asukkaiden tilatarpeet ajan ja elämän myötä muuttuvat. 
  • Pala-talot kootaan aina yksilöllisesti tontin ja asukkaiden tilantarpeen mukaan. Koska osia voi sijoitella tontille joustavasti, Pala on parhaimmillaan jokaisella tontilla.
  • Palalle jokainen muoto on mahdollinen. I, L, U tai jotain niiden väliltä - tai jotain aivan muuta! Modulaarisuuden ansiosta pienellekin tontille saa suojaisan pihan.

Pala-talot kootaan valmiiksi suunnitelluista paloista asiak­kaille räätälöidystiPala-talot kootaan valmiiksi suunnitelluista paloista asiak­kaille räätälöidysti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö Design-Talolle


 
Julkaistu
5.6.2017