Mietityttääkö keittiöremontti? Näillä neljällä askeleella onnistut

Keittiömaailman huolettomassa keittiöremontissa suunnittelu on huippuluokkaa, ratkaisut toimivia, aikataulut pitäviä ja työn jälki prikulleen sellaista kuin pitääkin.

aikajana
Huoleton keittiöremontti.Huoleton keittiöremontti.

1. Yksilöllinen suunnitelma


Varaa maksuton suunnittelutapaaminen Keittiömaailman myymälään tai kutsu suunnittelija kylään. He kuuntelevat toiveesi, kartoittavat tarpeesi sekä tekevät yhdessä alustavat materiaalivalinnat laajasta kaluste-, työtaso- ja kodinkonemallistosta. Oma keittiösuunnittelijasi on apunasi remontin kaikissa vaiheissa aina ensimmäisestä ideasta toimitukseen ja asennukseen asti.

Kaikki Keittiömaailman suunnittelijat ovat kokeneita tilasuunnittelun ja visuaalisen suunnittelun ammattilaisia, joilla on vahva tietämys nykykeittiöiden vaatimuksista ja eri materiaaleista. He myös seuraavat tarkasti alan uusimpia trendejä ja teknologiaa. Lisäksi kaikki suunnittelijat ovat suorittaneet 100 tunnin suunnitteluopinnot Novart-keittiöakatemiassa. Vuosittain suunnittelijat tekevät yhteensä yli 10 000 yksilöllistä keittiösuunnitelmaa.

Voit siis olla varma, että saat keittiöösi odotuksesi ylittävän ratkaisun, joka on ergonomialtaan, käytettävyydeltään ja laadultaan huippuluokkaa, joka ilahduttaa ja näyttää hyvältä vielä 10 vuoden kuluttuakin.

Tilaa maksuton esite!

A la Carte -keittiö.A la Carte -keittiö.

2. Vahvistetaan suunnitelmat ja sovitaan aikataulusta


Keittiömaailman palvelukokonaisuuteen kuuluu mittatarkistuksen tekeminen puolestasi. Ammattilaisemme tarkistavat ovien, ikkunoiden, lämpöpattereiden, kotelointien sekä sähkö- ja vesijohtojen sijainnit ja huolehtivat, että kaikki tarpeellinen on otettu huomioon suunnitelmaa varten.

A la Carte keittiö Legno.A la Carte keittiö Legno.

3. Keittiön asennus


Vanha keittiö puretaan ja asennetaan uusi. Tinkimättömällä ammattitaidolla Lahden tehtaalla valmistettu keittiö toimitetaan kotiisi turvallisesti ja kuljetusvakuutettuna.

Tehdaskoottu, valmiina moduuleina toimitettava keittiö on helppo asentaa ja sen toimivuus sekä kestävyys on taattu.

Keittiömaailman ammattitaitoinen remontti- ja asennustiimi tekee työnsä tarkasti, viimeistellysti ja aina aikataulussa. Paikalle hoidetaan puolestasi myös putki- ja sähkömiehet oikeaan aikaan, joten remontti sujuu mutkattomasti, ilman turhia viivästyksiä.

Kollaasi Jade.Kollaasi Jade.

4. Lopputarkastus ja koko käyttöiän kattava takuu


Lopuksi tarkistetaan, että työn jälki on moitteetonta ja että uusi keittiösi on prikulleen sellainen kuin pitikin.
Ja mikä parasta, kaikille Keittiömaailman keittiöille myönnetään koko niiden käyttöiän kattava takuu materiaali- ja valmistusvirheiden osalta. Nyt voit nauttia uudesta keittiöstäsi – olet sen ansainnut.

Lue lisää huolettomasta keittiöremontista

Petran Emma-keittiö.Petran Emma-keittiö.

Rakastu keittiöösi!

Toteutetaan elämäsi toimivin ja kaunein keittiö nyt.

Nopeimmille upea allas ja hana kaupan päälle!

Tutustu tarjoukseen tästä!


Petra-keittiö Frida Pegi-päätylevyllä varustettuna.Petra-keittiö Frida Pegi-päätylevyllä varustettuna.

Haluan lisätietoa


 
Julkaistu
19.2.2018