Ensimmäinen oma koti hankinnassa?
– Rakenna kotisi hirrestä

On iso päätös hankkia ensimmäinen oma koti, vielä suurempi päätös on ryhtyä rakentamaan. Päätös rakentamisesta tuo mukanaan useita unelmia sekä tavoitteita, jotka on osattava sovittaa todellisten mahdollisuuksien sekä resurssien mukaan. Unelmistaan ei kuitenkaan tarvitse luopua, sillä laadukas ja toiveita vastaava hirsitalo on mahdollista toteuttaa myös niukemmallakin budjetilla.

Laadukas ja toiveita vastaava hirsitalo on mahdollista toteuttaa niukemmallakin budjetilla.Laadukas ja toiveita vastaava hirsitalo on mahdollista toteuttaa niukemmallakin budjetilla.

Hirsikoti sopii sinunkin budjettiisi

Mitä uuden kodin rakentaja projektiltaan toivoo? Tietysti kestävää kotia, jossa on mukava asua, toimivat tilaratkaisut sekä sujuvaa ja budjetissa pysyvää rakentamista. Honka vastaa rakentajan toiveisiin tarjoamalla kestävän hirsitalon, jossa on turvalliset, tiiviit ja hengittävät massiivipuurakenteet unohtamatta tietenkään tärkeintä – kodin viihtyisyyttä.

Mitkä asiat vaikuttavat kodin mukavuuteen ja viihtyisyyteen? Niitä ovat sekä aineelliset että aineettomat asiat kuten esimerkiksi: rakenteiden tekninen laatu sekä kestävyys, toimiva pohjaratkaisu, käyttö- ja huoltokustannukset unohtamatta visuaalisesti miellyttävää asuinympäristöä, materiaalien ja rakenteiden terveellisyyttä sekä turvallisuutta ja ekologisuutta.

Tutustu Hongan hirsivaihtoehtoihin.

Testaa Hongan ideointityökalua ja aloita uuden kotisi suunnittelu.

Testaa Hongan suunnittelutyökalua.Testaa Hongan suunnittelutyökalua.

Tehokasta suunnittelua ja rakentamista

Hyvä lähtökohta oman kodin suunnittelulle löytyvät asumista koskevista odotuksista. Rakentamista suunnitteleva pariskunta, tai vaikka perhe, on varmasti pohtinut, mitä uudelta kodilta halutaan. Toiveet sekä haaveet ovat hyvä lähtökohta, sillä niiden tarkempi määrittely sekä vaihtoehtojen rajaus auttavat hahmottamaan minkälainen hirsitalo olisi juuri se oikea.

Miten löydetään helpoimmin budjettiin sopiva hirsitalo? Jotta sinun budjettiisi parhaiten sopiva koti löydetään, hyödyntää Honka tehokkaasti jo valmiiksi suunniteltuja omakotitalomalleja, jotka ovat ominaisuuksiltaan jo lähellä sitä mitä sinä tavoittelet kodilta.

Erilaisten kustannustehokkaiden rakenteiden sekä yksityiskohtien valitsemisessa saat apua Honka-myyjältäsi. Suunnittelu voi myös lähteä valmiiden pohjien sijaan omista luonnoksistasi. Yhdessä Honka-myyjän kanssa etsitään taloudellinen ratkaisu, joka sopii perheesi tarpeisiin sekä tontillesi. Kustannustehokkuus sekä taloudelliset ratkaisut, eivät tarkoita, etteikö tuleva kotisi voisi olla yksilöllinen.

Voit aloittaa hirsitalohaaveesi toteuttamisen tästä – jätä tarvekartoitus

Minulle sopivin toimitussisältö?

Voit valita kotisi toteutustavan useasta vaihtoehdosta. Honka toimittaa haluamasi toimitussisällön siten kuin haluat ja sovittuna aikana.

Haluatko siis kotisi materiaalipakettina vai sovittuun valmiusasteeseen pystytettynä? -Valinta on sinun. Kun toteutat kotisi hirrestä, nousee talon runko nopeasti pystyyn mihin vuodenaikaan tahansa.

Voit valita kotisi toimitussisällön oman mielesi mukaiseksi.Voit valita kotisi toimitussisällön oman mielesi mukaiseksi.

Se miten sopivin toimitussisältö määräytyy, riippuu rakentamistavastasi. Useimmiten nopein tapa rakentaa on valita avuksi Hongan rakennuspalvelu. Honka noudattaa Suomen Pientaloteollisuuden (PTT) suositusten mukaisia toimitussisältöjä.

Laajimman toimitussisällön Honka-talopaketit sisältävät tarvittavat rautakauppatavarat. Halutessasi voit ostaa talosi esimerkiksi vesikattoon asti pystytettynä tai runkovalmiina. Halutessasi Honka toteuttaa myös perustusten asennuksen.

Voit lukea lisää talopakettien valinnasta täältä.

Kiinnostuitko Honka hirsitaloista?


 
Julkaistu
5.6.2017