• Etusivu
  • Talo

RIBBINGINTIE, HELSINKI

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Päivitetty 30.10.2017
20176_49385.jpg

Kaunis, valkotiilinen 90-luvun talo,jossa monimuotoinen katto

KATTOJEN KUNKKU 2018 -REMONTTIKOHDE

TOTEUTUS /

Eliittikatot Oy

Remonttitarvetta oli useammastakin syystä. Pahviset aluskatteet olivat monin paikoin kastuneet. Läpivientien tiivistykset olivat tekemättä, yläpohjan tuuletus ei ollut kunnossa ja katto oli vuotanut muutamista paikoista. Alkavaa lahoa oli päässyt syntymään muutamiin paikkoihin mm. kattoluukun ympärille ja räystään alusiin.

Asiakas halusi parasta

Talon omistaja Thomas Sundelin ei halunnut tekohengittää aikansa elänyttä kattoa, vaan hän halusi talolleen parasta - ja sitä hän sai.

Vanhat rakenteet purettiin kattotuoleja myöten. Kattotuolien päälle asennettiin OSB-levy ja sen päälle aluskatteeksi diffuusioavoin Divorol TopRU. Aluskatteen päälle asennettiin pystyyn tuuletusruoteet (32x100) ja niiden päälle vaakaruoteet (48x73). Harja avattiin tuulettuvaksi.

20176_49396.jpg

Vesikatteeksi valittiin tyylikäs musta Ormax Protector+ -tiilikate. Katolle asennettiin lopuksi lumiesteet, tikkaat ja kulkusillat. Pääkaton kanssa samaan pakettiin uusittiin myös piharakennuksen katto. Täydellinen remontti on valmis ja katto on tämänkin kodin ylin ystävä seuraavat vuosikymmenet - takuuvarmasti!

Katso kohteen muutos

2907_908902358_201761104938.jpg
20176_49389.jpg
http://www.eliittikatot.fi/

Eliittikatot on tehnyt kattoja suomalaisiin koteihin pian 20 vuotta.

Eliittikatot on remontoinut tuhansien kotien katot sekä tehnyt moninkertaisen määrän kuntokartoituksia. Vuonna 2017 Eliittikatot arvioi remontoivansa noin 800 kattoa.

Eliittikatot on RALA-sertifioitu yritys sekä kuuluu Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Suomen Asiakastieto on myöntänyt Eliittikatoille Suomen Vahvimmat Platina 2013-2017 -sertifikaatin. Myös Kauppalehti on noteerannut yrityksen arvostetuilla Menestyjäyritys 2017 ja Kasvuyritys 2017 -sertifikaateilla. Käytännössä sertifikaatit ovat merkkejä vakaasta toiminnasta ja luotettavuudesta.

Eliittikattojen ammattitaito on huomioitu myös käytännössä aikaisemmin, sillä vuosina 2014 ja 2017 Eliittikatot voitti tämän "Kattojen kunkku" -kilpailun. www.eliittikatot.fi

Toteuttaa kattoremontit alueilla: Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Etelä-Savo, Etelä-Karjala, Päijät-Häme, Kanta-Häme, Etelä-Suomi, Pohjois-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Länsi-Suomi, Kymenlaakso, Pääkaupunkiseutu, Varsinais-Suomi.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Ormax Monier Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20072_3476.jpg
Tiilikatto nostaa talosi arvoa!
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Lafarge Roofing Oy:n avaimet käteen -paketti on uskomattoman kätevä ja helppo tapa tehdä tiilikatto. Katon ostajan tarvitsee vain valita tiilimalli ja väri, me hoidamme asennuksen luotettavasti!
201912_61759.jpg
Harkittuja yksityiskohtia ja ympäröivän luonnon lumoa
Entisenä NHL-jääkiekkoilijana tunnetun Ville Leinon ja hänen sisustussuunnittelijana työskentelevän puolisonsa Eveliina Alanteen taloprojektin etenemistä on seurattu syksyn aikana TV5-kanavalla esitetyssä Design by Lauri -ohjelmassa.Leinon ja Alanteen uusi merenrantakoti Inkoon saaristossa on harmoninen viiden rakennuksen kokonaisuus, jossa toistuvat minimalistinen tyyli, harkitut yksityiskohdat ja ympäröivän luonnon sisälle päästävät suuret lasipinnat − sekä kotimaisen Vieserin yksilölliset lattiakaivoratkaisut.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Viranomaisluvat
Kaikkeen uudisrakentamiseen sekä suurempiin peruskorjaushankkeisiin tarvitaan lupa; rakennuslupa tai vähintään toimenpidelupa. Luvan myöntää paikallinen rakennusvalvontaviranomainen.
20212_68497.jpg
Osaatko lajitella muovipakkaukset oikein?
Muovijätteen kierrättäminen on vielä varsin tuore asia. Muovin kierrättäminen ei ole kaikkein helpointa ja sen jalostaminen uusiomateriaaliksi vaatii paljon teknologiaa, jotta se voidaan kierrättää uudelleen raaka-aineeksi. Muovin kierrättäminen on kuitenkin merkittävä ympäristö- ja ilmastoteko.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton