RIBBINGINTIE, HELSINKI

Kaunis, valkotiilinen 90-luvun talo,
jossa monimuotoinen katto

KATTOJEN KUNKKU 2018 -REMONTTIKOHDE

TOTEUTUS /

Eliittikatot Oy

Remonttitarvetta oli useammastakin syystä. Pahviset aluskatteet olivat monin paikoin kastuneet. Läpivientien tiivistykset olivat tekemättä, yläpohjan tuuletus ei ollut kunnossa ja katto oli vuotanut muutamista paikoista. Alkavaa lahoa oli päässyt syntymään muutamiin paikkoihin mm. kattoluukun ympärille ja räystään alusiin.

king_of_roofs_2018_ribbingintie_eliittikatot

Asiakas halusi parasta

Talon omistaja Thomas Sundelin ei halunnut tekohengittää aikansa elänyttä kattoa, vaan hän halusi talolleen parasta - ja sitä hän sai.

Vanhat rakenteet purettiin kattotuoleja myöten. Kattotuolien päälle asennettiin OSB-levy ja sen päälle aluskatteeksi diffuusioavoin Divorol TopRU. Aluskatteen päälle asennettiin pystyyn tuuletusruoteet (32x100) ja niiden päälle vaakaruoteet (48x73). Harja avattiin tuulettuvaksi.

king_of_roofs_2018_ribbingintie_eliittikatot_2

Vesikatteeksi valittiin tyylikäs musta Ormax Protector+ -tiilikate. Katolle asennettiin lopuksi lumiesteet, tikkaat ja kulkusillat. Pääkaton kanssa samaan pakettiin uusittiin myös piharakennuksen katto. Täydellinen remontti on valmis ja katto on tämänkin kodin ylin ystävä seuraavat vuosikymmenet - takuuvarmasti!

Katso kohteen muutos

logo_eliittikatot

Eliittikatot on tehnyt kattoja suomalaisiin koteihin pian 20 vuotta.

Eliittikatot on remontoinut tuhansien kotien katot sekä tehnyt moninkertaisen määrän kuntokartoituksia. Vuonna 2017 Eliittikatot arvioi remontoivansa noin 800 kattoa.

Eliittikatot on RALA-sertifioitu yritys sekä kuuluu Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Suomen Asiakastieto on myöntänyt Eliittikatoille Suomen Vahvimmat Platina 2013-2017 -sertifikaatin. Myös Kauppalehti on noteerannut yrityksen arvostetuilla Menestyjäyritys 2017 ja Kasvuyritys 2017 -sertifikaateilla. Käytännössä sertifikaatit ovat merkkejä vakaasta toiminnasta ja luotettavuudesta.

Eliittikattojen ammattitaito on huomioitu myös käytännössä aikaisemmin, sillä vuosina 2014 ja 2017 Eliittikatot voitti tämän ”Kattojen kunkku” -kilpailun. www.eliittikatot.fi

Toteuttaa kattoremontit alueilla: Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Etelä-Savo, Etelä-Karjala, Päijät-Häme, Kanta-Häme, Etelä-Suomi, Pohjois-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Länsi-Suomi, Kymenlaakso, Pääkaupunkiseutu, Varsinais-Suomi.
 

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
1.6.2017