Kotimaiset laadukkaat KIKKA-laiturin rungot, laituritikkaat ja muut laituritarvikkeet

Laiturihankinnan onnistuminen riippuu oikeista ja riittävistä lähtötiedoista, hyvästä suunnittelusta ja laadukkaasta toteutuksesta. Uuden laiturin hankintaa suunnitellessa kannattaakin miettiä rauhassa laiturin käyttötarkoitusta. Käyttötarkoitus vaikuttaa oleellisesti laiturityypin valintaan.

laituri

Suomessa laituria ja laituritarvikkeita ei voi valita miettimättä ankaria olosuhteita. Talvella vesistöt jäätyvät ja siirtävät ja rikkovat laitureita. Laiturin sekä esim. laituritikkaiden säänkesto on tärkeä asia oikeaa tuotetta valittaessa. Laiturin sijainnilla on myös merkitystä, onko paikka suojaisa poukama vai avomeren äärellä.

Valitse tukeva ja kestävä KIKKA-laiturin runko

Alumiiniset laiturin rungot ovat tukevia, kestäviä, mutta kevyitä. Runko on tarvittaessa helppo siirtää esim. talveksi pois vedestä. Runko on alumiinia ja liitokset ruostumatonta terästä. Runko kestää Suomen ankarat säänvaihtelut ruostumatta.

Alumiinirunko ei elä kuten puurunkoinen laituri, joten runko ei pääse kiertymään. Alumiininen runko on lähes ikuinen, joten jatkossa selviää vain puuosia vaihtamalla ja uutta laituria ei tarvitse enää hankkia.

Runkorakenne ei edellytä raskasta kuljetuskalustoa. Se voidaan lähettää rahtina tai asiakas voi noutaa runko-osat suoraan Imatran tai Lahden tehtaalta. Runko mahtuu esim. henkilöauton peräkärryyn. Puuosat eivät kuulu toimitukseen.

Rungon kasaamiseen ja ponttonien kiinnittämiseen menee vain n. 1-2 tuntia.

Laiturin runko, T-malli laiturinrunko kasattuna jatkosillalla sekä valmis laituri.Laiturin runko, T-malli laiturinrunko kasattuna jatkosillalla sekä valmis laituri.
DJI012881920
DJI012721920

Laituritikkaat

Tukevien anodisoitujen alumiinisten laituritikkaiden pultit ja mutterit ovat ruostumatonta terästä. Anodisointi lisää alumiinin luontaista korroosionkestävyyttä ja kestoikää. Tikkaat on myös helppo pitää puhtaana. KIKKA-laituritikkaat ovat markkinoiden kestävimmät laituritikkaat. Tikkaita on useita eri pituuksia ja lisävarusteita, kuten kääntömekanismi. Tuotteilla on nopea toimitusaika. Saatavana on myös kallistetut laituritikkaat. Laiturille nousu on reilun kallistuksen ansiosta todella helppoa. Askelmat ovat valmiiksi leveät ja karhennettu. Käännä tikkaat kätevästi laiturille! Kääntömekanismi voidaan asentaa myös jälkikäteen.

Laituritikkaat levennyksellä sekä kallistetut laituritikkaat.Laituritikkaat levennyksellä sekä kallistetut laituritikkaat.
Kääntömekanismi nettiin
20160530_211512

Alumiiniset laituripenkin jalat

Alumiinisista laituripenkin jaloista rakennat laiturille, pihalle, terassille, pukuhuoneeseen tai ihan mihin tahansa todella näppärästi haluamasi pituisen tukevan penkin, joka ei ruostu. Tuotteet ovat kevyitä siirrellä paikasta toiseen. Istuinosan korkeus noin 42 cm. Paketti sisältää 2 jalkaosaa, joissa selkänojat. Puutavara ei sisälly toimitukseen. Ne voi tilata myös Kosken Metallilta erikseen!

Alumiinisilla pöydänjaloilla saa kätevästi upean pöydän. Voit päättää kasausvaiheessa teetkö pöydästä esim. pyöreän vai pitkän. Jalat voidaan asentaa usealla eri tavalla.

Laiturin kaideputket

KIKKA-laiturin kaideputkilla rakennat helposti laituriisi haluamasi pituisen kaiteen. Kaideputkia lisäämällä voidaan kaiteen pituutta jatkaa rajattomasti. Materiaali on säänkestävää 30 x 30 cm anodisoitua alumiiniputkea.

Laituri_joki

Mökille myös alumiiniset lauderungot

Kun saunassa on tyylikkäät kääntyvät lauderungot, saunan puhdistus käy käden käänteessä. Älykkään keksinnön ansiosta KIKKA-lauderungot kääntyvät kevyesti seinälle.

Lisävarusteena on saatavana runkojen noston keventäjä. Sen ansiosta rungot nousevat seinälle lähes itsestään! Runkomateriaali on helposti puhtaana pidettävää anodisoitua alumiinia. Lauderunkojen nivelet ovat ruostumatonta terästä. Rungot ovat siis lähes ikuiset.

laude_ylhäällä mainos_2
kosken_metalli_2021_1024x300

Kiinnostuitko? Jäikö jokin askarruttamaan?
​​​​​​​Jätä yhteydenottopyyntö


 
Päivitetty
10.6.2021