Kun jokaiselle harrastusvälineelle, työkalulle ja puutarhatavaralle on oma paikkansa

Sovella-kalustesarja tarjoaa kaiken mitä toimivassa ja viihtyisässä harrastus- tai säilytystilassa tarvitaan. Sarja pitää sisällään monipuolisen valikoiman siirrettäviä ja yhdisteltäviä tuotteita, joilla esimerkiksi autotalli tai varasto pysyy siistinä ja tavarat oikeilla paikoillaan. Sarjasta on mahdollista hankkia joko valmiita työpisteitä tai erilaisia koottavia hyllyjärjestelmiä, joista voi rakentaa mieleisen kokonaisuuden.

Sovellalla rakentuu säilytys- ja varastointitilat, jotka joustavat, kasvavat ja muuttuvat tarpeen mukaan.Sovellalla rakentuu säilytys- ja varastointitilat, jotka joustavat, kasvavat ja muuttuvat tarpeen mukaan.

Sovella ratkaisee epäjärjestyksen ja tilanpuutteen aiheuttamat ongelmat

Kotimainen Sovella-säilytysjärjestelmä on suunniteltu suomalaisten säilytystarpeisiin. Valikoimasta löytyy siirrettäviä ja yhdisteltäviä säilytyskalusteita, tasoja ja työpisteitä, joista voi koota säilytyskokonaisuuksia erilaisiin kohteisiin ja erikokoisiin tiloihin. 

Käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Monipuolisten komponenttien ansiosta säilytysjärjestelmä on helposti muunneltavissa. Järjestelmän voi purkaa ja asentaa vaivattomasti uudelleen haluamaansa paikkaan.

Koukuilla, listoilla, hyllyillä, koreilla, reikälevyillä ja kannattimilla rakentuu joustava säilytyskokonaisuus, jota on mahdollista muunnella eri vuodenaikojen ja elämänvaiheiden varastointitarpeissa.

Polkupyörän voi ripustaa kannatinparin varaan. Sovella säästää lattiatilaa.Polkupyörän voi ripustaa kannatinparin varaan. Sovella säästää lattiatilaa.
Hyvin suunnitellussa ja järjestetyssä autotallissa ja harrastetilassa on ilo puuhailla.Hyvin suunnitellussa ja järjestetyssä autotallissa ja harrastetilassa on ilo puuhailla.

Parhaat vinkit lattiatilan vapauttamiseen

Säätölistoihin kiinnitettävät säilytystelineet vapauttavat arvokasta lattiatilaa mahdollistaen raskaiden tarvikkeiden ja välineiden säilyttämisen seinällä. Rengas-/yleistelineen päällä voi säilyttää auton renkaita ja esimerkiksi suksiboksia tai kanoottia. Toinen isojen autonrenkaiden säilytykseen tarkoitettu tuote, rengastelinepari, voidaan asettaa roikkumaan vaakakiskoon tai kiinnittää suoraan seinään. Näin päästään eroon hankalista ja tilaa vievistä rengaspinoista!

Polkupyörän voi ripustaa säätölistoihin kiinnitetyn polkupyörän kannatinparin varaan. Taittopöytä kiinnitetään säätölistoihin, ja sen voi kääntää alas tarvittaessa. Taittopöytä mainio apu hyvin pienissä ja ahtaissa tiloissa, joissa tarvitaan työtasoa. Työvaatteet ja vaikkapa harrastuksiin liittyvät haalarit on helppo säilyttää naulakossa tai henkarissa vaatetangolla.

Puutarhavälineet pysyvät kesät, talvet käytännöllisessä järjestyksessä Sovella-kalustejärjestelmän avulla.Puutarhavälineet pysyvät kesät, talvet käytännöllisessä järjestyksessä Sovella-kalustejärjestelmän avulla.
Sovella järjestää kaikki perheen tavarat. Ne on helppo ottaa käyttöön olipa mikä vuodenaika hyvänsä!Sovella järjestää kaikki perheen tavarat. Ne on helppo ottaa käyttöön olipa mikä vuodenaika hyvänsä!

Pientavarat järjestykseen

Pienet tarvikkeet säilyvät järjestyksessä pientavaralaatikostoissa. Ne voi pitää pöydän päällä, kiinnittää ruuveilla seinälle tai ripustaa kannatinparin avulla joko säätölistaan tai reikätaustaan. Pientavaralaatikostoissa on kolmea erikokoista, kirkasta laatikkoa. Saatavana on sekä 550 mm että 290 mm korkeat mallit. Korkeammassa on 32 laatikkoa ja matalammassa 16 laatikkoa.

Sovella autotalleihin

Sovellan autotalleihin sopivat tuotteet on suunniteltu varustamaan erityisesti autotallit ja työpisteet. Se soveltuu myös raskaaseen ammattikäyttöön. Sarjaan kuuluu korkeussäädettävä työpöytä, siirrettävä työpöytä, pyörillä varustettu huoltovaunu, työkaluvaunu, lukittava monitoimikaappi seka taittopöytä.

Sano hyvästit rengaspinoille autotallissa.Sano hyvästit rengaspinoille autotallissa.
Sovellan varastohyllyjen ja muiden kalusteiden avulla autotalli pysyy järjestyksessä.Sovellan varastohyllyjen ja muiden kalusteiden avulla autotalli pysyy järjestyksessä.

MADE BY FINLAND -
Suomalaisella työllä suunniteltu ja valmistettu

Sovella-säilytysjärjestelmän osia saa valkoisena ja hopean harmaana. Muita värejä on saatavana tilauksesta. Tuotteiden valmistusmateriaali on pulverimaalattu, sinkitty tai ruostumaton teräs.

Säilytysjärjestelmä on helppo asentaa itse ja sen kiinnittämiseen riittävät tavallisimmat työkalut. Kysy myös kokonaispalvelua, joka sisältää tuotteiden toimituksen ja asennuksen.

Tuotteiden laadukkuus näkyy vankassa rakenteessa, huolitelluissa yksityiskohdissa sekä toiminnallisuudessa.


Haluaisitko maksuttoman esitteen?
​​​​​​​Tilaa alla olevalla lomakkeella.

Esimerkkikokonaisuuksia kodin eri säilytystiloihin, vinkkejä säilytysjärjestelmän suunnitteluun, tarkat tuotetiedot ja hinnasto.

testikappale

 
Julkaistu
12.6.2017