Muunneltavat säilytysjärjestelmät autotalleihin ja varastoihin

Varastot ja autotallit täyttyvät ajan mittaan lukuisista erilaisista tavaroista ja työkaluista, jolloin niiden löytäminen ja käyttöönotto saattavat hankaloitua. Sovella-kalustesarja tarjoaa kaiken mitä toimivassa ja viihtyisässä harrastus- tai säilytystilassa tarvitaan. Sarja pitää sisällään monipuolisen valikoiman siirrettäviä ja yhdisteltäviä tuotteita, joilla tila pysyy siistinä ja tavarat oikeilla paikoillaan.

Ratkaise epäjärjestyksen ja tilanpuutteen aiheuttamat ongelmat

Kotimainen Sovella-säilytysjärjestelmä on suunniteltu suomalaisten säilytystarpeisiin. Valikoimasta löytyy siirrettäviä ja yhdisteltäviä säilytyskalusteita, tasoja ja työpisteitä, joista voi koota säilytyskokonaisuuksia erilaisiin kohteisiin ja erikokoisiin tiloihin. Myös valmiita työpisteitä hyödyntäen voi rakentaa mieleisen ja tilaan sopivan kokonaisuuden.

Käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Monipuolisten komponenttien ansiosta säilytysjärjestelmä on helposti muunneltavissa. Järjestelmän voi purkaa ja asentaa vaivattomasti uudelleen haluamaansa paikkaan.

Koukuilla, listoilla, hyllyillä, koreilla, reikälevyillä ja kannattimilla rakentuu joustava säilytyskokonaisuus, jota on mahdollista muunnella eri vuodenaikojen ja elämänvaiheiden varastointitarpeissa.

Parhaat vinkit lattiatilan vapauttamiseen

Säätölistoihin kiinnitettävät säilytystelineet vapauttavat arvokasta lattiatilaa mahdollistaen raskaiden tarvikkeiden ja välineiden säilyttämisen seinällä.

Rengas-/yleistelineen päällä voi säilyttää auton renkaita ja esimerkiksi suksiboksia tai kanoottia. Toinen isojen autonrenkaiden säilytykseen tarkoitettu tuote, rengastelinepari, voidaan asettaa roikkumaan vaakakiskoon tai kiinnittää suoraan seinään. Näin päästään eroon hankalista ja tilaa vievistä rengaspinoista.

Taittopöytä on mainio apu hyvin pienissä ja ahtaissa tiloissa, joissa tarvitaan työtasoa. Se kiinnitetään säätölistoihin, ja sen voi kääntää alas tarvittaessa. Työ- ja harrastevaateet on puolestaan helppo säilyttää järjestelmän naulakossa tai henkarissa vaatetangolla.

autotalli_taittopöytä_1200x675

Pientavaroista isompiin työkaluihin - kaikki siististi järjestyksessä

Pienet tarvikkeet säilyvät järjestyksessä pientavaralaatikostoissa. Ne voi pitää pöydän päällä, kiinnittää ruuveilla seinälle tai ripustaa kannatinparin avulla joko säätölistaan tai reikätaustaan. Pientavaralaatikostoissa on kolmea erikokoista, kirkasta laatikkoa. Saatavana on sekä 550 mm että 290 mm korkeat mallit. Korkeammassa on 32 laatikkoa ja matalammassa 16 laatikkoa.

sovella_pientavaralaatikostot

Sovellan autotalleihin sopivat tuotteet on suunniteltu varustamaan erityisesti autotallit ja työpisteet. Se soveltuu myös raskaaseen ammattikäyttöön. Sarjaan kuuluu korkeussäädettävä työpöytä, siirrettävä työpöytä, pyörillä varustettu huoltovaunu, työkaluvaunu, lukittava monitoimikaappi seka taittopöytä.

Katso video asennuksesta ja vinkkejä autotalliin

Suomalaisella työllä suunniteltu ja valmistettu

Sovella-säilytysjärjestelmän osia saa valkoisena ja hopean harmaana. Muita värejä on saatavana tilauksesta. Tuotteiden valmistusmateriaali on pulverimaalattu, sinkitty tai ruostumaton teräs.

Säilytysjärjestelmä on helppo asentaa itse ja sen kiinnittämiseen riittävät tavallisimmat työkalut. Kysy myös kokonaispalvelua, joka sisältää tuotteiden toimituksen ja asennuksen.

Tuotteiden laadukkuus näkyy vankassa rakenteessa, huolitelluissa yksityiskohdissa sekä toiminnallisuudessa.


Tilaa kattava esite helpottamaan suunnitteluasi!

Esimerkkikokonaisuuksia kodin eri säilytystiloihin, vinkkejä säilytysjärjestelmän suunnitteluun, tarkat tuotetiedot ja hinnasto.

 
Julkaistu
19.8.2021