VILPE® pitää veden poissa kattosi rakenteista

Vesikaton tehtävänä on suojata taloasi tuulelta ja tuiskulta sekä pitää alapuoliset rakenteet kuivina ja terveinä. Rakennuksesi hyvinvointiin vaikuttavat oleellisesti myös ilmanvaihtoratkaisut, joilla likainen ja kostea sisäilma ohjataan ulos ja puhdas ilma tuodaan sen tilalle.

VILPE® kuuluu suomalaiseen maisemaan.VILPE® kuuluu suomalaiseen maisemaan.

Asenna VILPE® ilmanvaihdon poisto- ja tuloputket, huippuimurit, viemärintuuletusputket ja rakenteiden tuuletusputket kattosi läpi turvallisesti ja täysin vesitiiviisti VILPE® kattoläpivientien avulla. Läpivientien muoto, rakenne ja asennustapa on viimeistelty vuosien saatossa takuulla vedenpitäväksi.

Jokaiselle katolle katemateriaalista, kaltevuudesta ja katon väristä riippumatta löytyy turvallinen sopiva läpivienti. Löydä omasi VILPE® läpivientivalitsimesta.

Uuden sukupolven VILPE® aluskatteen 2K-tiiviste

VILPE® 2K -aluskatteen tiiviste varmistaa VILPE®-läpivientien täydellisen tiivistyksen. Kaksikomponenttinen aluskatteen tiiviste ulottuu aluskatteen alta läpiviennin yläosaan. Näin se sulkee täysin aluskatteen ja läpiviennin välisen aukon estäen lumen, sadeveden ja kosteuden pääsyn kattorakenteisiin ja eristeisiin.

Uuden sukupolven VILPE® aluskatteen 2K-tiiviste.Uuden sukupolven VILPE® aluskatteen 2K-tiiviste.

Mikä tekee VILPE® Aluskatteen 2K-tiivisteestä ylivoimaisen ratkaisun?

  • Helppoa ja nopeaa asentaa
  • 100 % tiiviys aluskatteen ja katemateriaalin välille
  • Sopii kaikkiin VILPE®-läpivienteihin (sisältyy valmiiksi useimpiin pakkauksiin)
  • Sopii nykyaikaisten, myös hengittävien aluskatteiden kanssa
  • Vastaa yhä tiukentuvia rakentamismääräyksiä
  • Sisältää kaikki asennustarvikkeet
  • Patentoitu ratkaisu
  • 20 vuoden takuu

Läpivientien avulla katolle asennetaan VILPE® ECo-huippuimurit ja perinteiset huippuimurit, ilmanvaihdon poistoputket, viemärin tuuletusputket, keskuspölynimurin poistoilmaputket sekä antennien ja aurinkokeräinten putket ja johdot. Valikoimaan kuuluu myös palotestatut ja sertifioidut, helposti asennettavat läpivientiratkaisut savupiipuille. Lisätietoja: vilpe.com.

Katso video: Miten talo voi olla terve?

 
Julkaistu
29.5.2017