• Etusivu
  • Talo

Oraksen uusi 3S-kiinnitysjärjestelmä mullistaa hanojen asennuksen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Oras Oy
Julkaistu 22.05.2017
21_P_102086.jpg

Oras lanseeraa ainutlaatuisen kolmivaiheisen hanan kiinnitysjärjestelmän helpottamaan asentajien päivittäistä työtä. 3S-kiinnitysjärjestelmän avulla hanojen asentaminen on turvallista, nopeaa ja helppoa – ja tehtävissä vaikka yhdellä kädellä.

Oras 3S-kiinnitysjärjestelmä on suunniteltu auttamaan, helpottamaan ja nopeuttaman asentajien työtä. Uusi 3S-kiinnitysjärjestelmä on täysin uudenlainen asennusratkaisu, jossa on innovatiivinen kiinnitysosa ja uudenlainen joustava asennusavain. Nopea kolmivaiheinen kiinnitys ja helppokäyttöiset työvälineet tekevät asentajien työstä helpompaa ja mahdollistavat useampia hana-asennuksia päivässä.

"Oras 3S-kiinnitysjärjestelmä perustuu uuteen integroituun rakenteeseen. Erillisten osien sijaan 3S-järjestelmässä kaikki osat on integroitu yhteen", Oraksen myyntijohtaja Marko Sundholm kertoo.

Hanojen asennus on tehty samalla, perinteisellä tavalla vuosien ajan. Asentaja joutuu usein työskentelemään epämukavissa asennoissa ja käyttämään lukuisia työkaluja kiinnitysmutterien vääntämiseen.

Uudesta järjestelmästä on monia hyötyjä

Uusi 3S-kiinnitysjärjestelmä hyödyttää ammattilaisia monella tavalla. Se mahdollistaa joustavan asennuksen niin teräsaltaisiin kuin keraamisiin pesualtaisiin, jotka ovat paksuudeltaan 1–40 mm. Tukilevy helpottaa kiinnittämistä ohuisiin altaisiin. Innovatiivinen kiinnitysosa on nopea ja helppo kiinnittää, mikä laskee asentamiskustannuksia ja tehostaa työtä mahdollistaen enemmän asennuksia päivässä.

"Kentältä saatu palaute on ollut erittäin positiivista. Ammattilaiset ovat kehuneet etenkin järjestelmän nopeutta ja yksinkertaisuutta", Sundholm jatkaa.

Kaikki 3S-kiinnitysjärjestelmässä käytetyt materiaalit ovat taattua Oras-laatua ja turvallisia käyttää. Kiinnitysosa on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, jossa on erinomainen mekaaninen vahvuus ja kemikaalinkestävyys. Materiaali ei kutistu pitkälläkään aikavälillä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruuvit ja mutterit ovat kestävämpiä kuin messinki. Kiinnitysosan pehmeä kitkapinta estää hanaa liikkumasta asennuksen ja käytön aikana. Se soveltuu hyvin myös pieniin tiloihin ja olemassa oleviin hanareikiin.

Oraksen 3S-Installation –kiinnitysjärjestelmä koostuu seuraavista osista:

  • Pohjatiiviste, joka on asennettu hanaan valmiiksi.
  • Uusi kiinnitysosa, jonka erityinen kitkapinta mahdollistaa hyvän otteen ja hanan pysymisen paikallaan.
  • Joustava kiinnitysavain
Oras 3S
Oras Oy
Talo
keittiö
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20225_78077.jpg
Älykodin hana- ja suihkuratkaisut
Äly on löytänyt tiensä moneen paikkaan jo kotioloissakin. Hanat ja suihkut eivät tee tästä poikkeusta. Oras SMART on Bluetooth-teknologialla toimiva vesikalustesarja, joka nostaa hygieenisyyden, käyttömukavuuden ja turvallisuuden uudelle tasolle – ja vähentää samalla veden ja energian kulutusta käyttömukavuudesta tinkimättä.
20203_63067.jpg
Jokainen osaa pestä kätensä, mutta osaatko pestä ne oikein?
Jokainen meistä osaa pestä kätensä - ainakin teoriassa, mutta miten kädet tulisi pestä jos niistä haluaa oikeasti puhtaat?Tiesitkö, että käsienpesu kestää keskimäärin vain alle kaksi sekuntia? Siinä ajassa täysin puhdasta ei kyllä tule. Tämä kannattaa pitää mielessä kun seuraavan kerran kättelet jotakuta. Jos ja kun haluat säästää perhettäsi ja itseäsi turhilta sairastumisilta, kannattaa käsien pesemiseen kiinnittää oikeasti huomiota.
20203_63659.jpg
Edistä käsihygieniaa kosketusvapaiden hanojen avulla
Ihminen altistuu päivittäin useille erilaisille viruksille, bakteereille sekä muille taudinaiheuttajille jo perus arjessaan. Mikäli taudinaiheuttajat pääsevät kehoomme nenän, suun tai silmien kautta, voivat ne johtaa ikäviin tartuntoihin ja pahimmillaan jonkinlaiseen tautikierteeseen.
20237_82561.jpg
Nämä toiminnot löytyvät hyvin suunnitellusta kodinhoitohuoneesta
Käytännöllinen kodinhoitohuone on sellainen, joka on suunniteltu tarpeiden ja toimintojen mukaan, ja jossa on hyödynnetty tilankäyttöä ja säilytysratkaisuja tehokkaasti. Listasimme joitakin ominaisuuksia, jotka tekevät kodinhoitohuoneesta käytännöllisen.
20191_55814.jpg
Tiedätkö, millä laastilla kiinnität laatat?
Weberin laajasta kiinnityslaastivalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto eri käyttökohteisiin. Laaja valikoima ja selkeät pakkaukset helpottavat työskentelyä. Tiiviit muovipakkaukset mahdollistavat kiinnityslaastiemme kuljettamisen ja varastoimisen myös vaihtelevissa olosuhteissa.
20185_53255.jpg
Mitä jos palkkaisi avuksi sisustussuunnittelijan?
Oman kodin sisustaminen kuulostaa hauskalle projektille ja parhaimmillaan onkin sitä. Oletko koskaan ajatellut, että mitäpä jos ottaisit avuksi sisustussuunnittelijan tai saisit neuvoja ja vinkkejä ammattitaitoiselta myyjältä? Ammattihenkilöllä on paras tuntemus eri materiaalien sekä värien yhdistelemisestä, tuotteiden toimivuudesta ja ominaisuuksista. Kun saat hyviä vinkkejä ammattilaiselta, lopputuloksesta tulee taatusti toimiva.Tulikiven valikoimasta löydät upeat sisustuskivet jokaiseen kohteeseen kylpyhuoneesta keittiöön, saunan kiukaat ja suuren valikoiman tulisijoja. Näistä löytyy varmasti jokaiseen kotiin omat tuotteet. Näitä kaikkia tuotteita yhdistämällä, tulee sisustuksesta yhtenäinen ja harmoninen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton