Tunnelmaa sisä- ja ulkotiloihin

Täydellinen terassitakka Schiedel KingFire on erinomainen valinta myös pihalle ja pihakeittiöönkin. Tulisijapaketissa on kaikki tarvittava.

Schiedel KingFire –terassitakka kruunaa terassin ja puutarhan. Se valmistaa herkulliset ateriat, lämmittää ja tuo tunnelmaa pimeneviin iltoihin. Kuvan Terassitakka KingFire on pystytetty Mikkelin Asuntomessujen Honkatalon Wawen pihamaalle.Schiedel KingFire –terassitakka kruunaa terassin ja puutarhan. Se valmistaa herkulliset ateriat, lämmittää ja tuo tunnelmaa pimeneviin iltoihin. Kuvan Terassitakka KingFire on pystytetty Mikkelin Asuntomessujen Honkatalon Wawen pihamaalle.

Tyylikäs ulkokäyttöön tarkoitettu Schiedel KingFire Terassitakka pidentää terassin ja pihakeittiön käyttöaikaa kummastakin päästä kesää. Terassitakassa on mukava loimuttaa lohta, grillata makkaraa tai nautiskella pimenevästä illasta vaahtokarkkeja paistellen pitkälle syksyyn.

Kestävästä ja pitkäikäisestä laavakivestä valmistettuja, CE-merkittyjä KingFire -terassitakkoja on kahta mallia, KingFire M ja Kingfire XL.

Terassitakat toimitetaan valmiina paketteina. Paketeissa ovat kaikki tarvittavat osat: takan elementit, tulitiilet, tarvittavat kiinnitys- ja pinnoituslaastit sekä islantilaisesta laavakivestä valmistettava Schiedel Isokern-valmispiippu tarvikkeineen.

Schiedel KingFire -terassitakka on helppo pystyttää myös itse mille tahansa suoralle, tukevalle ja palamattomalle alustalle. Takkapaketissa on mukana yksityiskohtaiset asennusohjeet.

Schiedelin valtuuttaman asennuspalvelu hoitaa haluttaessa pystytyksen nopeasti ja ammatitaidolla.

Katso terassillesi sopiva malli

Schiedel KingFire -takka kätevästi kotiisi Rakentaja.fi verkkokaupasta

Schiedel Heat & Glo – Taatusti turvallinen ja tyylikäs

Yhteensopivaksi paketiksi räätälöity elegantti takka ja omalla tuloilmakanavalla varustettu, sileä, pannaton teräshormi ovat lyömätön yhdistelmä. Schiedelin Heat & Glo –takkapaketit ovat toimiva ratkaisu myös kaikkein energiatehokkaimpiin taloihin.

 

Innovatiivisen energiatehokkaat ja elegantit Schiedelin CE-merkityt Heat & Glo -takkapaketit ovat hyvä valinta kaikille takkatulesta nauttivalle niin uuteen kuin vanhaankin kotiin. Samassa paketissa on sekä hormi että takka. Energiatehokas ja turvallinen yhdistelmä sopii hyvin monenlaiseen sisutukseen ja ympäristöön.

Schiedel Heat & Glo- takkapaketit on tarkoitettu yhtä hyvin uusiin kuin vanhoihinkin rakennuksiin. CURVE- ja RADIUS -takat sopivat säädettävän 3-8 kW:n lämmitystehon ansiosta myös erittäin energiatehokkaisiin uudisrakennuksiin, joissa lämmitystarve on vähäinen.

Edistyksellistä polttotekniikkaa

Edistyksellisen puhtaaseen palamiseen suunnitellun polttotekniikkansa ansiosta Schiedel Heat & Glo- takat ovat ympäristöystävällinen ja energiatehokas lämmitystapa. Molemmat takkamallit on varustettu suljetulla tuloilmajärjestelmällä. Takka ottaa siis paloilman ulkoa integroidusti Permeter Smooth Air -teräshormin tuloilmakanavan kautta eikä käytä huonetilan kertaalleen lämmitettyä ilmaa paloilmana.

Permeter Smooth Airissa on erittäin tiiviit liitokset. Tuloilmakanavalla varustettuun tulisijaan liitettynä se mahdollistaa palamiselle optimaalisen ilman ja polttoaineen seoksen, joten tehokkaasti ja puhtaasti polttavista tulisijoista saadaan eniten irti.

Tuloilmakanavan ansiosta tulisija saa myös aina riittävästi paloilmaa sisätilojen alipaineesta tai ulkoisista sääoloista riippumatta.

Schiedel Heat & Glo- takat on varustettu suljetulla tuloilmajärjestelmällä, joten ne ottavat paloilman ulkoa eivätkä käytä lämmitettyä ilmaa huonetilasta.Schiedel Heat & Glo- takat on varustettu suljetulla tuloilmajärjestelmällä, joten ne ottavat paloilman ulkoa eivätkä käytä lämmitettyä ilmaa huonetilasta.

Elegantti kokonaisuus

Schiedel Heat & Glo-takkojen suurista lasiluukuista elävä tuli näkyy kauas. CURVE- ja RADIUS -takat ovat muotoilultaan elegantteja ja viimeisteltyjä. Suuret lasiluukut antavat mahdollisuuden nauttia elävästä tulesta täysipainoisesti – CURVE 300 -mallissa myös sivuikkunoiden kautta.

Schiedel Heat & Glo-takoissa on suuret lasiluukut, joista elävästä tulesta on helppo nauttia.Schiedel Heat & Glo-takoissa on suuret lasiluukut, joista elävästä tulesta on helppo nauttia.

Tyylikäs sileä CE-merkitty Permeter Air on täysin pannaton. Hormikoko on Ø 150 mm ja värit musta sekä harmaa. CE-merkityn Permeter Airin sisäputki on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja eristeenä käytetään keraamista kuitua, joka ei sintraannu kovissakaan lämpötiloissa. Permeter Smooth Air on testattu lämpötilaluokkaan T450.

Suunnitteletko uuden takan hankintaa?

Schiedel Heat & Glo -takkapaketti Rakentaja.fi verkkokaupasta

 
Julkaistu
5.7.2017