Suojaa omaisuutesi
- Hanki monipuolinen ja luotettava turvallisuuspaketti

Kun kodin turvallisuustekijät ovat kunnossa, on myös arki huolettomampaa. Ulko-ovien luotettava lukitus, hyvä hälytysjärjestelmä tarkkoine ilmaisineen sekä tähän liitetty hälytyskeskusvalvonta yhdessä varmistavat, että kotiympäristösi on aina turvallinen. Varustaessasi kotisi lisäksi kameravalvonnalla, voit halutessasi tarkistaa, että kotona on kaikki kunnossa.

 

Hälytysjärjestelmä valvoo kotiasi joka hetki

Asuntoihin kohdistuvien murtojen ehkäisemiseksi on tärkeää kiinnittää huomiota kodin turvallisuuteen. Perheen ja omaisuuden suojaaminen onnistuu luotettavimmin ammattilaisen avulla. Securitas hälytysjärjestelmä valvoo taloasi joka hetki ja reagoi nopeasti tilanteeseen. Murtojen lisäksi järjestelmä valvoo kotiasi myös tulipalon ja sähkökatkoksen varalta. Olitpa sitten töissä, harrastamassa tai lomamatkalla, voit olla varma, että kotonasi on kaikki kunnossa. Hälytyksen tullessa saat nopeasti tiedon tilanteesta sekä tarvittaessa apua paikalle.

24Koti turvallisuuspaketti kampanjahintaan

Nyt saat edullisesti kattavan hälytysjärjestelmän suojaamaan kotiasi tai vapaa-ajan asuntoasi. Securitas 24Koti -paketin langattomat ilmaisimet yhdessä Securitaksen hälytyskeskuspalveluiden kanssa turvaavat sekä perhettäsi että kiinteistöäsi.

Tutustu tarjoukseen


Kameravalvonta kotiisi helposti

Kun tarvitset kameravalvontaa kotiisi, löydät Securitakselta valmiiksi paketoidut ratkaisut. Voit katsoa reaaliaikaista valvontakuvaa tai tallenteita netin kautta puhelimella, tabletilla tai tietokoneella – missä ikinä oletkin. Internet-yhteyden saamiseksi kameravalvontaratkaisu liitetään kotona olevaan laajakaistalaitteeseen kaapelin avulla, eli laitteessa tulee olla yksi vapaa portti kameravalvontaa varten. Kaikki kamerapaketit ovat tarvittaessa laajennettavissa useammilla valvontakameroilla.

Kameravalvontaratkaisut

Haluatko lisätietoa hälytysjärjestelmästä?

_
 
Päivitetty
29.5.2017