Uusia tasaväliasennusnauhoja peltikatteen asennukseen

Uudet tasaväliasennusnauhat helpottavat ja tehostavat merkittävästi rakennustöiden tekemistä. Nauha tuo myös tarkkuuttaa työhön. Nauhan käyttö nopeuttaa mm. katon koolausta ja ruodelaudoituksen asennusta.

Osta tasaväliasennusnauhaa verkkokaupasta!

 

Tasaväliasennusnauhoja kattotöihin

Nyt valikoimassa on saatavilla uudet nauhat Ruukin peltikatteille Elite ja Tiilikainen. Merkkivälit ovat mitoitettu ruodejakojen mukaan eli Elitelle soveltuu mitta 400mm ja Tiilikaiselle 350mm. Uusilla merkkiväleillä varustetut nauhat ovat valmistettu kattomiesten toiveita silmällä pitäen.

Kattopeltien asennuksessa uuden mittavälin hyödyt

  • Yksinkertaistaa mitoituksen lapelautojen osalta
  • Jos on pitkä lape > voidaan viedä pitkät nauhat räystäältä suoraan ylös asti
  • Nopeuttaa työtä
  • Mitoitus pysyy tarkkana
  • Kun lapelaudoitus tehdään pätkistä, voidaan hyödyntää päätyjen kattotuoleja, jotta saadaan mitoitus kohdilleen

Asennusnauhan käytön ohjeistus

Mitta otetaan katon reunimmaisten kattotuolien kohdalta 400mm tai 350mm otsalaudan päältä. Merkkien väliin asennetaan tiukka lanka ja nauhat asennetaan lankalinjan mukaan siten, että merkki näkyy kokonaan. Ruodeladonnan voi aloittaa pysyen merkeissä. Jos pätkistä tehdään, niin nauhat jatketaan asettamalla merkit tarkasti päällekkäin.

Asennusnauha soveltuu moneen käyttöön

Merkkeihin asennettaessa voi ladonnan aloittaa haluamalta kohdalta ja kokonaisuus pysyy suorana. Asennusnauhaa käytettäessä säästytään myös jatkuvalta mittaamiselta. Nauhaa voi käyttää huonoissakin olosuhteissa, niin vesi-, lumi- kuin räntäsateessakin. Tuotteen väri haalistuu asennuksesta noin 6-9 kk kuluessa ja tämän jälkeen asennusnauha ei enää erotu rakenteesta. Tasaväliasennusnauha on selkeästi havaittavissa asennusvaiheessa myös höyrynsulkumuovin alta huomiovärien, keltainen ja musta, ansiosta

Rullaa on saatavilla pituuksina 30m ja 60m, nauhan leveys on 25mm. Merkkivälit vakiomitoituksella ovat 135mm, 200mm ja 300mm. Muut mitoitusvälit ovat saatavilla erikoistilauksesta. Materiaali on ekologinen kartonkinauha.

 

Osta tasaväliasennusnauhaa verkkokaupasta!

Jätä yhteydenottopyyntö


 
Julkaistu
11.5.2017