Energiatarpeeseen mukautuva ilmavesilämpöpumppu – tuo säästöjä lämmityskuluihin uudis- tai saneerauskohteisiin

Ilma/vesilämpöpumppu sopii erinomaisesti uuden omakotitalon lämmitykseen, mutta myös erityisen hyvin vanhaan omakotitaloon - esimerkiksi vanhan öljykattilan rinnalle. Vielä toimivan öljylämmitysjärjestelmän rinnalle asennettuna se tuottaa helppokäyttöistä uusiutuvaa energiaa lämmitykseen ja säästää merkittävästi energiakustannuksissa. Öljyä tarvitaan vain kovimmilla pakkasilla. Talon koosta, sen sijainnista ja nykyisestä energiankulutuksesta riippuen ilma/vesilämpöpumpun avulla voidaan säästää jopa 60 % aikaisempiin lämmitysenergiakustannuksiin verrattuna.
Ulkoilmaa lämmönlähteenä käyttävä laite ei edellytä lämpökaivon poraamista tai pintamaan keruupiirin asentamista. Nopeasti asennettavana järjestelmänä ne tuottavat lämpöä talon vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään sekä käyttöveden lämmitykseen. Haluttaessa niitä voidaan hyödyntää myös sisäilman viilennykseen kesähelteillä.

NIBE-lämpöpumput on suunniteltu kestämään Pohjolan kovissa sääolosuhteissa.

Tilaa NIBEN ilmavesilämpöpumppuesite veloituksetta

Invertteritekniikka ilma/vesilämpöpumpussakin

Kierroslukuohjattu eli invertteriohjattu ilma/vesilämpöpumppu käy tarpeen mukaan. Kierroslukuohjauksella lämpöpumpun teho kasvaa, kun tarvitaan enemmän lämpöä ja lämmintä vettä. Kierrokset taas laskevat, kun tarve on pienempi. Kompressorin käynnistysten määrä vähenee, mikä lisää laitteen käyttöikää ja lämpöpumppu toimii optimaalisella hyötysuhteella, mikä säästää sähköä ja lämmittäjän kukkaroa. Siksi NIBE ilma/vesilämpöpumput ovat kaikki invertterikäyttöisiä.

Ilma/vesilämpöpumppu sopii erinomaisesti vanhoihin omakotitaloihin öljylämmityksen tilalle, mutta myös uusiin omakotitaloihin.Ilma/vesilämpöpumppu sopii erinomaisesti vanhoihin omakotitaloihin öljylämmityksen tilalle, mutta myös uusiin omakotitaloihin.

Pientalojen valmiit ilma/vesilämmityspaketit

NIBE on koonnut ilma/vesilämmitykseen valmiit tuotepaketit, joiden avulla löytyy sopiva lämmitysratkaisu niin uudis- kuin saneerauskohteeseen.
 
Vesikiertoisella lämmitysjärjestelmällä varustetut pientalot voivat hyödyntää ilmassa olevan energian talon ja käyttöveden lämmitykseen. Ne kaikki voidaan varustaa myös kesäiseen viilennykseen. NIBE-tuotteiden avulla se käy nyt entistäkin helpommin ja tehokkaammin!
 
Ilma/vesilämmitys on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto, jonka käyttöönottokynnys on matala – kompaktit ja tyylikkäät laitteistot on helppo asentaa eikä porauksia tarvita. NIBEn ilma/vesilämpöpumput on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin ja niiden hyötysuhde sekä kestävyys ovat erinomaiset. Niihin saa kuuden vuoden Nibeturvan pelkällä rekisteröitymisellä.
 
NIBE™ POLAR sopii valmiina kokonaisuutena suurempiinkin pientaloihin, kun halutaan parasta. Lämmitys toimii vielä -25°C pakkasessa, jossa lämpöpumppu pystyy tuottamaan käyttöveden tarvitsemia lämpötiloja - ainutlaatuista. Paketissa on tyylikäs sisäyksikkö VVM 320 ja ulkoyksikkö F2120. Järjestelmässä on valmiina etävalvonta NIBE Uplink ja pörssisähköohjaus Smart Price Adaption.
 
NIBE™ VENTO sopii erityisesti uudisrakentamiseen. Suorituskyky on lähes NIBE Polarin tasoa - lämpöpumppu toimii -20°C pakkaseen, mutta hintakin alhaisempi. Sisäyksikkönä sama tyylikäs VVM 320 ja ulkoyksikkönä F2040. Järjestelmässä on sama monipuolinen NIBE ohjaus etävalvonnalla ja pörssisähköohjauksella.

NIBE™ SPLIT on edullinen, suorituskykyinen ja käytössä moneen kertaan pohjolan oloissa luotettavaksi havaittu. Laite toimii aina - 20°C pakkaseen. Laite soveltuu niin etenkin uudis- mutta myös korjausrakentamiseen. Kuten nimikin kertoo, laitteiston kylmäaine siirtyy ulkoyksiköstä sisälle, joten se soveltuu erityisen hyvin kakkos- ja loma-asuntoon.
 
NIBE™ SPLIT BOX on kuten SPLIT, nyt vain varustettuna tyylikkäällä NIBE VVM 320 sisäyksiköllä ja monipuolisella NIBE ohjauksella, jossa valmiina etävalvonta ja pörssisähköohjaus. Järjestelmä sopii niin uudis- kuin korjausrakentajalle ja erinomaisesti kakkos- ja loma-asuntoon etähallintamahdollisuuden vuoksi.
 
NIBE™ PLUS on energiansäästäjän valmis paketti öljylämmityksen rinnalle. Se voidaan asentaa myös sähkökattilan rinnalle. Älykkäässä NIBE ohjauksessa on etävalvonta ja pörssisähköohjaus. Nopeasti asennettava kohtuuhintainen hankinta, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin.

NIBE™ SPLIT PLUS on split-tekniikalla toteutettu energiansäästäjän valmis paketti öljylämmityksen rinnalle. Kuten PLUS, samalla älykkäällä NIBE ohjauksella.

Tilaa NIBEN ilmavesilämpöpumppuesite veloituksetta

NIBE POLAR, NIBE SPLIT, NIBE SPLIT BOX, NIBE VENTO ja NIBE PLUSNIBE POLAR, NIBE SPLIT, NIBE SPLIT BOX, NIBE VENTO ja NIBE PLUS

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö ilma/vesilämpöpumpusta
 
Julkaistu
15.8.2017