Valesokkelin korjausmenetelmällä vain tyytyväisiä asiakkaita

Perinteisen valesokkeliratkaisu rakenteen puuosat ovat maanpinnan alapuolella. Valesokkeleita tehtiin hyvin yleisesti 1970- ja 1980-luvun omakoti- ja rivitaloihin. Maaperän kosteus menee betonin kautta rakenteisiin ja eristeisiin. Koska kosteus ei pääse tuulettumaan tilasta pois, voi aiheutua kosteusvaurioita. Kosteusvaurio aiheuttaa mikrobikasvustoa ja hometta. Kostuva rakenne on kantavan ulkoseinän runkotolpat, alaohjauspuu sekä eristeet.

Valesokkelimenetelmällä on korjattu jo yli 500 kotia.
Valesokkelimenetelmällä on korjattu jo yli 500 kotia.

Tyytyväiset asiakkaat parhaita suosittelijoita

Valesokkelin korjaajia Termopalkilla ja -kengällä on jo yli 500. Menetelmää kiitellään nopeudesta, asennuksen helppoudesta ja paremmista seinärakenteen lämpöarvoista. Yksi tyytyväisistä valesokkelin korjaajista on Satu Rutanen Jämsästä. Jämsäläisessä kodissa valesokkelin korjaus tehtiin varmuuden vuoksi ennen ongelmien ilmaantumista. Riski puurakenteisen seinän alaosan lahoamisesta oli kuitenkin olemassa - runko oli tehty syvälle uraan valesokkelissa.

Rungon alapuu oli asennettu valesokkelissa olevaan uraan.
Rungon alapuu oli asennettu valesokkelissa olevaan uraan.

Termokenkä ja Termopalkki

Termokenkä ja Termopalkki muodostavat yhdessä uuden väliseinärakenteiden korjausmenetelmän. Kantavan seinärungon runkopuiden alaosaan asennetaan teräksinen Termokenkä. Termopalkki on Finnfoam–eristeestä valmistettu seinän alaosaan asennettava tehokas lämpöeriste ja samalla sisäseinälevyn alareunan ja jalkalistan kiinnitysalusta.

Termokenkä ja Termopalkki ovat nerokas valesokkelin korjausmenetelmä.
Termokenkä ja Termopalkki ovat nerokas valesokkelin korjausmenetelmä.
Jätä yhteydenottopyyntö valesokkelin korjausmenetelmästä
 
Julkaistu
15.5.2017