• Etusivu
  • LVI

Invertteriohjautuva ilma/vesilämpöpumppu<small> - tarpeenmukainen käyminen saa aikaan säästön</small>

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö NIBE Energy Systems Oy
Julkaistu 08.05.2017
20175_49178.jpg

NIBE-lämpöpumput on suunniteltu kestämään Pohjolan kovissa sääolosuhteissa.

Ilma/vesilämpöpumppu sopii erinomaisesti uuden omakotitalon lämmitykseen, mutta erityisen hyvin vanhaan omakotitaloon - esimerkiksi vanhan öljykattilan rinnalle. Vielä toimivan öljylämmitysjärjestelmän rinnalle asennettuna se tuottaa helppokäyttöistä uusiutuvaa energiaa lämmitykseen ja säästää merkittävästi energiakustannuksissa. Öljyä tarvitaan vain kovimmilla pakkasilla. Talon koosta, sen sijainnista ja nykyisestä energiankulutuksesta riippuen ilma/vesilämpöpumpun avulla voidaan säästää jopa 60 % aikaisempiin lämmitysenergiakustannuksiin verrattuna.
Ulkoilmaa lämmönlähteenä käyttävä laite ei edellytä lämpökaivon poraamista tai pintamaan keruupiirin asentamista. Nopeasti asennettavana järjestelmänä ne tuottavat lämpöä talon vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään sekä käyttöveden lämmitykseen. Haluttaessa niitä voidaan hyödyntää myös sisäilman viilennykseen kesähelteillä.

Tilaa NIBEN lämpöpumppuesite veloituksetta

Invertteritekniikka ilma/vesilämpöpumpussakin

Kierroslukuohjattu eli invertteriohjattu ilma/vesilämpöpumppu käy tarpeen mukaan. Kierroslukuohjauksella lämpöpumpun teho kasvaa, kun tarvitaan enemmän lämpöä ja lämmintä vettä. Kierrokset taas laskevat, kun tarve on pienempi. Näin lämpöpumppu toimii koko ajan optimaalisella hyötysuhteella, joka säästää sähköä ja varmistaa laitteen pitkän käyttöiän.
Oikein mitoitetun ilma/vesilämpöpumpun ansiosta lämmintä käyttövettä riittää ja kylmimpinäkään talvipäivinä ei tarvita sähköistä lisälämpöä. Tavallisissa lämpötiloissa kevyellä kuormalla invertteriohjauksen joustavuus antaa erinomaisen hyötysuhteen myös tilanteessa, jossa täystehomitoitettu perinteinen lämpöpumppu kävisi pätkittäin tai joutuisi säilömään lämpöä huonolla hyötysuhteella tilaa vievään puskurivaraajaan.

Pientalojen valmiit ilma/vesilämmityspaketit

NIBE on koonnut ilma/vesilämmitykseen valmiit tuotepaketit, joiden avulla löytyy sopiva lämmitysratkaisu niin uudis- kuin saneerauskohteeseen.

Vesikiertoisella lämmitysjärjestelmällä varustetut pientalot voivat hyödyntää ilmassa olevan energian talon ja käyttöveden lämmitykseen sekä kesäisin myös viilennykseen. NIBE-tuotteiden avulla se käy nyt entistäkin helpommin ja tehokkaammin!

Ilma/vesilämmitys on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto, jonka käyttöönottokynnys on matala – kompaktit ja tyylikkäät laitteistot on helppo asentaa eikä porauksia tarvita. NIBEn ilma/vesilämpöpumput on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin ja niiden hyötysuhde sekä kestävyys ovat erinomaiset.

NIBE™ POLAR muodostuu sisäyksiköstä VVM 320 ja ulkoyksiköstä F2120. Paketti sopii valmiina kokonaisuutena suurempiinkin pientaloihin. Lämpöpumppu on varustettu NIBE Uplink ja Smart Price Adaption -pörssisähköohjaus -toiminnoilla.

NIBE™ SPLITillä on edullinen, sillä on erittäin korkea lämpökerroin ja laite on ympäristöystävällinen. Tähän ilma/vesilämpöpumppuun on lisävarusteena saatavissa täydellinen viilennyspaketti.

NIBE™ SPLIT BOX on invertterilämpöpumpulla varustettu uutuus. Lämpöpumppu on varustettu NIBE Uplink ja Smart Price Adaption -pörssisähköohjaus -toiminnoilla.

NIBE™ VENTO koostuu sisäyksiköstä VVM 320 ja ulkoyksiköstä F2040. Lisävarusteena on mahdollista asentaa täydellinen viilennyspaketti.

NIBE™ PLUS on valmis paketti öljylämmityksen rinnalle, joka maksaa itsensä takaisin nopeasti.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

NIBE Energy Systems Oy
LVI
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20132_33899.jpg
Mikä lämmitysratkaisu sopii sinulle parhaiten?
Se riippuu luonnollisesti useista eri tekijöistä: kuinka suuri talosi on, missä päin maata se sijaitsee, rakennatko uutta, vaihdatko vanhan kattilan vai säilytätkö sen, jne. Tästä näet hieman yksinkertaistettuna, mikä täyttää parhaiten sinun tarpeesi. Tarkempia neuvoja ja ehdotuksia saat lähimmältä NIBE-jälleenmyyjältä.
Sisätilojen sopiva lämpötila ja toimiva ilmanvaihto ovat oleellinen osa asumisviihtyisyyttä ja terveellistä kotia. Arki helpottuu, kun kodin tärkeitä toimintoja voi valvoa ja tarvittaessa säätää samasta paikasta – myös etänä.
Lämmintä vettä vain hana avaamalla - luksusta
Lämmin suihku tai rentouttava kylpy ovat arkipäivän ylellisyyttä, joita olemme tottuneet pitämään itsestään selvyytenä – kunnes ne jostain syystä eivät toimikaan. Haluamme lämminvesivaraajan, joka tekee vain tehtävänsä, jotta lämmintä vettä on riittävästi talouden kaikkiin tarpeisiin. lämminvesivaraajan on toimittava vuosia, riippumatta veden laadusta. Lisäksi sen tulee olla tyylikäs, edullinen ja helposti asennettava.Lämminvesivaraajan on toimittava vuosia, riippumatta veden laadusta. Lisäksi sen tulee olla tyylikäs, edullinen ja helposti asennettava.
S1255 sisään
Poistoilmalämpöpumppu NIBE F470 - Uuden sukupolven lämpöpumppu
NIBE F470NIBE F470 on poistoilmalämpöpumppu, joka liitetään vesikiertoiseen patteri- tai lattialämmitysjärjestelmään. Yksikkö lämmittää myös tuloilman. Se sopii siis taloihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä ja mekaaninen ilmanvaihtojärjestelmä. Siinä on valmiudet erilaisten tuotteiden ja lisävarusteiden, esim. vedenlämmittimen ja muiden lämmitysjärjestelmien liittämiseen.NIBE F470 on varustettu ohjausyksiköllä, joka pitää sisälämpötilan kustannustehokkaasti ja luotettavasti halutulla tasolla. Tilatiedot, toiminta-aika ja lämpöpumpun lämpötilat näytetään suurella ja selkeällä näytöllä. Tämän ansiosta ei tarvita ulkoisia lämpömittareita.Lue lisää poistoilmalämpöpumpusta
20215_70662.jpg
Katso vinkit paperin ja pahvin kierrätykseen
Paperin ja pahvin kierrätys on melko helppoa. Kunhan kierrätettävät asiat ovat puhtaita ne voi lajitella uudelleen käytettäväksi materiaaliksi. Kannattaa kuitenkin lukaista muutama vinkki kierrätykseen, koska jotkut itselleen selvät asiat kuuluvatkin sekajätteeseen kuten lahjapaperit.
201411_41787.jpg
Ratkaisu allergiaperheelle: Honka Terve Talo
Tiesitkö että suomalaisista jopa 50 % kärsii allergioista jossain vaiheessa elämäänsä? Noin 3 % kärsii pysyvästi vaikeista hengitystieoireista. Etkö käyttäisi tilaisuutta hyödyksesi, jos sinulle tarjotaan mahdollisuus rakentaa kotisi nimenomaan allergisuus ja hyvä sisäilma huomioiden? Ratkaisu allergiaperheiden tarpeisiin löytyy yhteistyössä VTT:n sekä Allergia- ja astmaliiton kanssa suunnitellusta Honka Terve Talo –konseptista.
20115_26324.jpg
Huuda itsellesi Kastelli-huvila loma-asuntomessuilta, lähtöhinta 0 €
Nyt sinulla on mahdollisuus nauttia täysin valmiiksi rakennetusta huvilasta vielä tänä kesänä. Laadukkaaseen, helppoon ja kodikkaaseen vapaa-ajan asumiseen suunniteltu Kastelli-huvila sijaitsee kauniilla Mäntyharjun loma-asuntomessualueella. Oma tontti kirkasvetisen Pyhäveden rannalla tarjoaa erinomaiset puitteet uimiseen ja veneilyyn.Huutokauppa on päättynyt.Tutustu pohjapiirustuksiin ja tilaluetteloon

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton