Invertteriohjautuva ilma/vesilämpöpumppu - tarpeenmukainen käyminen saa aikaan säästön

Ilma/vesilämpöpumppu sopii erinomaisesti uuden omakotitalon lämmitykseen, mutta erityisen hyvin vanhaan omakotitaloon - esimerkiksi vanhan öljykattilan rinnalle. Vielä toimivan öljylämmitysjärjestelmän rinnalle asennettuna se tuottaa helppokäyttöistä uusiutuvaa energiaa lämmitykseen ja säästää merkittävästi energiakustannuksissa. Öljyä tarvitaan vain kovimmilla pakkasilla. Talon koosta, sen sijainnista ja nykyisestä energiankulutuksesta riippuen ilma/vesilämpöpumpun avulla voidaan säästää jopa 60 % aikaisempiin lämmitysenergiakustannuksiin verrattuna.
Ulkoilmaa lämmönlähteenä käyttävä laite ei edellytä lämpökaivon poraamista tai pintamaan keruupiirin asentamista. Nopeasti asennettavana järjestelmänä ne tuottavat lämpöä talon vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään sekä käyttöveden lämmitykseen. Haluttaessa niitä voidaan hyödyntää myös sisäilman viilennykseen kesähelteillä.

Tilaa NIBEN lämpöpumppuesite veloituksetta

NIBE-lämpöpumput on suunniteltu kestämään Pohjolan kovissa sääolosuhteissa.NIBE-lämpöpumput on suunniteltu kestämään Pohjolan kovissa sääolosuhteissa.

Invertteritekniikka ilma/vesilämpöpumpussakin

Kierroslukuohjattu eli invertteriohjattu ilma/vesilämpöpumppu käy tarpeen mukaan. Kierroslukuohjauksella lämpöpumpun teho kasvaa, kun tarvitaan enemmän lämpöä ja lämmintä vettä. Kierrokset taas laskevat, kun tarve on pienempi. Näin lämpöpumppu toimii koko ajan optimaalisella hyötysuhteella, joka säästää sähköä ja varmistaa laitteen pitkän käyttöiän.
Oikein mitoitetun ilma/vesilämpöpumpun ansiosta lämmintä käyttövettä riittää ja kylmimpinäkään talvipäivinä ei tarvita sähköistä lisälämpöä. Tavallisissa lämpötiloissa kevyellä kuormalla invertteriohjauksen joustavuus antaa erinomaisen hyötysuhteen myös tilanteessa, jossa täystehomitoitettu perinteinen lämpöpumppu kävisi pätkittäin tai joutuisi säilömään lämpöä huonolla hyötysuhteella tilaa vievään puskurivaraajaan.

Pientalojen valmiit ilma/vesilämmityspaketit

NIBE on koonnut ilma/vesilämmitykseen valmiit tuotepaketit, joiden avulla löytyy sopiva lämmitysratkaisu niin uudis- kuin saneerauskohteeseen.

Vesikiertoisella lämmitysjärjestelmällä varustetut pientalot voivat hyödyntää ilmassa olevan energian talon ja käyttöveden lämmitykseen sekä kesäisin myös viilennykseen. NIBE-tuotteiden avulla se käy nyt entistäkin helpommin ja tehokkaammin!

Ilma/vesilämmitys on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto, jonka käyttöönottokynnys on matala – kompaktit ja tyylikkäät laitteistot on helppo asentaa eikä porauksia tarvita. NIBEn ilma/vesilämpöpumput on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin ja niiden hyötysuhde sekä kestävyys ovat erinomaiset.

NIBE™ POLAR muodostuu sisäyksiköstä VVM 320 ja ulkoyksiköstä F2120. Paketti sopii valmiina kokonaisuutena suurempiinkin pientaloihin. Lämpöpumppu on varustettu NIBE Uplink ja Smart Price Adaption -pörssisähköohjaus -toiminnoilla.

NIBE™ SPLITillä on edullinen, sillä on erittäin korkea lämpökerroin ja laite on ympäristöystävällinen. Tähän ilma/vesilämpöpumppuun on lisävarusteena saatavissa täydellinen viilennyspaketti.

NIBE™ SPLIT BOX on invertterilämpöpumpulla varustettu uutuus. Lämpöpumppu on varustettu NIBE Uplink ja Smart Price Adaption -pörssisähköohjaus -toiminnoilla.

NIBE™ VENTO koostuu sisäyksiköstä VVM 320 ja ulkoyksiköstä F2040. Lisävarusteena on mahdollista asentaa täydellinen viilennyspaketti.

NIBE™ PLUS on valmis paketti öljylämmityksen rinnalle, joka maksaa itsensä takaisin nopeasti.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö ilma/vesilämpöpumpusta

 
Julkaistu
15.5.2017