Puhdista nopeasti ja tehokkaasti

Pinttyneen lian puhdistaminen on usein tuskaista puuhaa. Veden ja pesuaineen lisäksi tarvitaan hankaamista ja harjaamista. Painepesurin avulla pudistaminen käy hetkessä kohteesta riippumatta. Vesisuihkun paine irrottaa lian tehokkaasti hankalimmistakin paikoista vain liipaisimen painalluksella.

 

DSC_0078.JPG

Lukuisia käyttökohteita

Sekä ilmassa oleva katupöly kuin sateen aihettamat kurakelitkin keräävät likaa joka paikkaan. Varsinkin pihan kulkutiet, rappuset ja terssit tuntuvat olevan jatkuvasti puhdistuksen tarpeessa, menopeleistä puhumattakaan. Myös pihakalusteet ja grilli vaativat usein pudistusta ennen varastoon laittoa.

Helpoin ja ehdottomasti nopein tapa puhdistukseen on painepesurin käyttö. Kun virtajohto ja vesiletku ovat kiinnitetty, on laite käyttövalmis. Käytettävä paine ja suihku ovat helposti valittavissa kohteen mukaan. Tarvittaessa voidaan käyttää myös pesuaineen annostelusuutinta puhdistusaineen sumuttamiseen. Lisävarusteilla kuten terassipesurilla käyttö monipuolistuu ja tasaisten pintojen puhdistamisesta tulee helppoa harjasten ansiosta.

Katso puhdistusvinkit
 

Bosch_terassipesuri_1920x1080.JPG

Testissä Bosch-painepesuri AQT 45-14 X

Puutarha.net otti koekäyttöön Bosch AQT 45-14 X painepesurin ja selvitti miten 140 bar paineen tuottava pesuri suveltuu auton pesuun.

Laitteen käyttöönotto oli suhteellisen vaivatonta. On kuitenkin hyvä huomioida, että vesiletku ja liitin eivät kuulu pakettiin. Nämä löytyivätkin entuudestaan, joten laite saatiin heti käyttökuntoon. Pitkä verkkojohto mahdollisti auton pitämisen kohtuullisen matkan päässä talosta.

Pesurin mukana tulee monipuolisesti erilaisia suuttimia. Vaahdotussuuttimella pesuaine levittyi tasaisesti ja hyvin. 90-asteen suutin on erittäin käyttökelpoinen esimerkiksi auton helmojen pesussa. Viuhkasuutin pesi ja huuhteli laaja-alaisesti.

 

DSC_0057.JPG

Auton pesu sujui vaivatomasti

Bosch AQT 45-14 X puhdisti peruslikaisen auton kiitettävästi. Toki parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi on suositeltavaa käyttää painepesupistooliin liitettävää harjaa, jonka saa lisävarusteena.

Pesuri vie säilytettynä vain vähän tilaa ja kaikille tarvikkeille on oma paikkansa pesurin kyljessä. Letkun käytettävyys on hyvin huomioitu, eikä se jää roikkumaan vaan rullautuu nätisti.

 

DSC_0075.JPG

Pesurin keskeiset ominaisuudet

  • Tehokas ja joustava puhdistus. Tehokas 2100 W:n moottori sekä tarkalleen sovitetut suuttimet takaavat yhdessä vaikuttavan nopeat ja joustavat puhdistustulokset
  • Kattavat erikoisvarusteet myös erityisen vaikeaan likaan – paras puhdistusteho joka tilanteessa
  • Erityisen pumpun ansiosta painepesuri voi ottaa veden niin vesijohtoverkosta kuin ulkoisesta lähteestäkin
  • Helppo käsittely ja vähäinen tilantarve integroidun letkurullan ja varustelokeron ansiosta
  • Suuret maastoon soveltuvat pyörät ja teleskooppivarsi helpottavat käsittelyä
  • Heti käyttövalmis pikaliittimien ja pesuriin integroitujen tarvikkeiden ansiosta


Bosch -painepesurit verkkokaupasta
AQT 45-14X JPG
Bosch_Puutarha_1920x500
 
Julkaistu
20.3.2019