• Etusivu
  • Varusteet

Puhdista nopeasti ja tehokkaasti

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 20.03.2019
20175_49151.jpg

Pinttyneen lian puhdistaminen on usein tuskaista puuhaa. Veden ja pesuaineen lisäksi tarvitaan hankaamista ja harjaamista. Painepesurin avulla pudistaminen käy hetkessä kohteesta riippumatta. Vesisuihkun paine irrottaa lian tehokkaasti hankalimmistakin paikoista vain liipaisimen painalluksella.

Lukuisia käyttökohteita

Sekä ilmassa oleva katupöly kuin sateen aihettamat kurakelitkin keräävät likaa joka paikkaan. Varsinkin pihan kulkutiet, rappuset ja terssit tuntuvat olevan jatkuvasti puhdistuksen tarpeessa, menopeleistä puhumattakaan. Myös pihakalusteet ja grilli vaativat usein pudistusta ennen varastoon laittoa.

Helpoin ja ehdottomasti nopein tapa puhdistukseen on painepesurin käyttö. Kun virtajohto ja vesiletku ovat kiinnitetty, on laite käyttövalmis. Käytettävä paine ja suihku ovat helposti valittavissa kohteen mukaan. Tarvittaessa voidaan käyttää myös pesuaineen annostelusuutinta puhdistusaineen sumuttamiseen. Lisävarusteilla kuten terassipesurilla käyttö monipuolistuu ja tasaisten pintojen puhdistamisesta tulee helppoa harjasten ansiosta.

Katso puhdistusvinkit

20193_56890.jpg

Testissä Bosch-painepesuri AQT 45-14 X

Puutarha.net otti koekäyttöön Bosch AQT 45-14 X painepesurin ja selvitti miten 140 bar paineen tuottava pesuri suveltuu auton pesuun.

Laitteen käyttöönotto oli suhteellisen vaivatonta. On kuitenkin hyvä huomioida, että vesiletku ja liitin eivät kuulu pakettiin. Nämä löytyivätkin entuudestaan, joten laite saatiin heti käyttökuntoon. Pitkä verkkojohto mahdollisti auton pitämisen kohtuullisen matkan päässä talosta.

Pesurin mukana tulee monipuolisesti erilaisia suuttimia. Vaahdotussuuttimella pesuaine levittyi tasaisesti ja hyvin. 90-asteen suutin on erittäin käyttökelpoinen esimerkiksi auton helmojen pesussa. Viuhkasuutin pesi ja huuhteli laaja-alaisesti.

20175_49154.jpg

Auton pesu sujui vaivatomasti

Bosch AQT 45-14 X puhdisti peruslikaisen auton kiitettävästi. Toki parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi on suositeltavaa käyttää painepesupistooliin liitettävää harjaa, jonka saa lisävarusteena.

Pesuri vie säilytettynä vain vähän tilaa ja kaikille tarvikkeille on oma paikkansa pesurin kyljessä. Letkun käytettävyys on hyvin huomioitu, eikä se jää roikkumaan vaan rullautuu nätisti.

20175_49155.jpg

Pesurin keskeiset ominaisuudet

  • Tehokas ja joustava puhdistus. Tehokas 2100 W:n moottori sekä tarkalleen sovitetut suuttimet takaavat yhdessä vaikuttavan nopeat ja joustavat puhdistustulokset
  • Kattavat erikoisvarusteet myös erityisen vaikeaan likaan – paras puhdistusteho joka tilanteessa
  • Erityisen pumpun ansiosta painepesuri voi ottaa veden niin vesijohtoverkosta kuin ulkoisesta lähteestäkin
  • Helppo käsittely ja vähäinen tilantarve integroidun letkurullan ja varustelokeron ansiosta
  • Suuret maastoon soveltuvat pyörät ja teleskooppivarsi helpottavat käsittelyä
  • Heti käyttövalmis pikaliittimien ja pesuriin integroitujen tarvikkeiden ansiosta

20175_49162.jpg
20203_63189.jpg
https://www.rakentaja.fi/kauppa/tyokalut/puutarhatyokalut/3722/
Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
siivous
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

3044_418399157_2018328111143.jpg
Akkupesurilla peset paikasta riippumatta
Perinteinen verkkovirtaan liitettävä painepesuri on kätevä työkalu tehokkaaseen puhdistukseen. Pesukohteet eivät kuitenkaan aina sijaitse paikassa, jossa sähköä olisi saatavilla. Uusi akkukäyttöinen Bosch Fontus-pesuri on kehitetty helppoon ja johdottamaan käyttöön. Voit ottaa pesurin mukaasi, missä sitä tarvitsetkin.
20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20225_78353.jpg
PFS 55 -maaliruisku pieniin projekteihin
SprayControl ja SDSTarkka ja hieno maalisumutusteho huolehtii tasokkaasta maalinlevityksestä. Voimakas ilmavirtaus hajottaa maalisäteen ja mahdollistaa eri ruiskutusmateriaalien tarkan ja siistin levittymisen. Ilmavirtauksen määrää voidaan säätää portaattomasti, jolloin maalin levityksen nopeutta ja maalisumua on helppoa ohjata: Alhaista puhallusasentoa käytetään juoksevissa materiaaleissa ja korkeaa taas sakeammissa materiaaleissa.SDS-järjestelmä huolehtii helposta ja nopeasta maalisäiliön vaihdosta ja puhdistamisesta. Käytön jälkeen maalin kanssa kosketuksessa olevat osat saadaan irrotettua ilman työkaluja, ja puhdistus on helppoa ja nopeaa.
46_P_114446_1.jpg
Ratkaisu imuroinnin ikuiseen ongelmaan
Imurointi on meille kaikille tuttua puuhaa. Moni ei kuitenkaan tule ajatelleeksi, miten suuri vaikutus imurityypillä on siivoukseen ja sen lopputulokseen. Kun poistoilma johdetaan ulos talosta, ei pölyä jää leijailemaan huonetiloihin. Keskuspölynimurilla kodin ilmanlaatu on selvästi puhtaampi sekä pölyn määrä vähäisempi.
201511_44856.jpg
Puhdas koti ja raikas sisäilma
Keskuspölynimuri on järkevä ratkaisu kodin siivoukseen. Sen etuina perässä vedettävään imuriin nähden ovat käytön helppous, mukavuus ja parempi siivoustulos.Puzerin uuden Easy² keskuspölynimurin asennus on helppoa sekä uuteen, että valmiiseen taloon tai kerrostalohuoneistoon. Keskusyksikkö vie vain vähän tilaa ja se voidaan sijoittaa helposti esimerkiksi kodinhoitohuoneen seinälle, siivouskomeroon tai kodin tekniseen tilaan.
Joulukoristeita lattialla
Joulun jätteiden lajitteluopas
Minne joulun aikana syntyvä jäte kuuluu laittaa? Oli jäte sitten alumiinia, paperia, ilotulitteita, rasvaa tai pakkausmateriaalia, löydät oikean lajittelutavan alla olevasta luettelosta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton