Arkkitehtien suunnittelemia koteja suomalaisten toiveisiin

Kastellin määrätietoinen toiminta laadukkaan omakotiasumisen kehittäjänä saa rakentajilta jatkuvaa tunnustusta. RTS-tutkimuksissa rakentajat ovat vuodesta toiseen arvioineet Kastellin laajan talomalliston markkinoiden monipuolisimmaksi ja talomallien tilaratkaisut tavallista paremmiksi.

Tutustu Kastelli-talojen mallistoon

Tilaa Kastelli Talokirja 2017

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Kastellin osaavat arkkitehdit ovat suunnitelleet markkinoiden
kiinnostavimman talovalikoiman. Kastelli-kauppiaidemme
apuna he auttavat toiveesi talon tuunaamisessa tontillesi ja
myöskin aivan yksilöllisten toiveiden toteuttamisessa.Kastellin osaavat arkkitehdit ovat suunnitelleet markkinoiden kiinnostavimman talovalikoiman. Kastelli-kauppiaidemme apuna he auttavat toiveesi talon tuunaamisessa tontillesi ja myöskin aivan yksilöllisten toiveiden toteuttamisessa.

18 monipuolista talomallistoa

Kastellin peräti 18 talomallistoa kattavat laajasti erilaisten perheiden erilaiset toiveet ja asumistarpeet. Joustavan rakentamisjärjestelmän ansiosta pohjaratkaisuista on saatu toimivia ja arkkitehtien suunnittelemat yksityiskohdat ovat helposti toteutettavissa. Käytännöllisyydestä ei ole tarvinnut tinkiä, vaan koko suunnitteluvoima on voitu suunnata toimivuuden, asumisviihtyisyyden ja arkkitehtonisen ilmeen hiomiseen. Hyvin suunniteltu talomalli säästää myös rakennuskustannuksia, kun turhat neliöt jäävät pois.

Cubic 84/104 edustaa arkkitehtuuria, joka sopii pienille kaupunkitonteille vaikka
täydennysrakentamiseen.Cubic 84/104 edustaa arkkitehtuuria, joka sopii pienille kaupunkitonteille vaikka täydennysrakentamiseen.
Kastellin Viva 118/144 P, huoneistoala 118 m2, kerrosala 144 m2.Kastellin Viva 118/144 P, huoneistoala 118 m2, kerrosala 144 m2.

Suomalaisten toiveet täyttävää mallistosuunnittelua

Kastellin uudet Cubic-, Viva-, Kaarna-, Verso- ja ikivihreä Kotikartano-talomallistot ovat hyviä esimerkkejä hyvästä mallistosuunnittelusta, jossa tämän päivän rakentajan toiveet toteutuvat mallikkaasti. Cubicista löytyy pienet omakotitalot, Vivassa ja Kaarnassa näkyvät uudet tuulet ja suunnittelijan intohimo asumiseen. Verso on fiksu alku omakotiasumiseen ja Kotikartano on edelleen toimiva esimerkki 1½-kerroksisen talomallin kasvunvarasta.

Tutustu Kastelli-talojen mallistoon
Tilaa Kastelli-taloesite

Suomi 100 -juhlamalliston Ready 120/138, huoneistoala 120 m2 ja kerrosala
138 m2. Ready-malleissa on jo valmiina suomalaisten yleisimmin toivomat
muutokset kuten suuret ikkunat ja terassin lasiovi. Kuvan pergola saatavana
lisävarusteena.Suomi 100 -juhlamalliston Ready 120/138, huoneistoala 120 m2 ja kerrosala 138 m2. Ready-malleissa on jo valmiina suomalaisten yleisimmin toivomat muutokset kuten suuret ikkunat ja terassin lasiovi. Kuvan pergola saatavana lisävarusteena.
Versossa on lukuisia edulliseen hintaan vaikuttavia innovatiivisia ratkaisuja
liittyen arkkitehti- ja tilasuunnitteluun sekä teknisiin ratkaisuihin. Kuvassa uusi
Verso 92/105.Versossa on lukuisia edulliseen hintaan vaikuttavia innovatiivisia ratkaisuja liittyen arkkitehti- ja tilasuunnitteluun sekä teknisiin ratkaisuihin. Kuvassa uusi Verso 92/105.

Suomi 100 -juhlamallistossa toiveet valmiina

Kastellin juhlavuoden omakotimallistoon on koottu kaikki suomalaisten rakentajien suosituimmat toiveet valmiiksi valittaviksi talomalleiksi. Mallistossa on kuusi talomallia asuinalaltaan 77–125 m² ja jokaisen saa lisäksi pulpettikattoisena versiona. Ready-malleissa on suomalaisten suosimat pohjaratkaisut ja trendikäs ulkonäkö suurin ikkunoin.

Kastelli Economy - aito Kastelli-koti minihintaan

Markkinajohtaja Kastelli on kehittänyt pienen budjetin talomalliston jokaisen laadukasta omakotiasumista suunnittelevan perheen ulottuville. Economy-koti tarjoaa jo edullisimmassa hintaluokassa kaikki tasokkaan Kastelli-asumisen edut.

Economy-mallisto sopii kaikille, jotka haluavat päästä rakentamisesta helpommalla ja edullisemmin. Laajasta mallistosta löytyy sopivan näköinen ja kokoinen koti omaan makuun.

Laajasta Economy-mallistosta löytyy runsaasti valinnanvaraa pienistä 1-kerrosmalleista
aina suuriin 2-kerrosmalleihin saakka.Laajasta Economy-mallistosta löytyy runsaasti valinnanvaraa pienistä 1-kerrosmalleista aina suuriin 2-kerrosmalleihin saakka.

Miksi niin edullinen?

Economy-malliston edullisuus perustuu selkeisiin pohjaratkaisuihin, Kastellin saamiin suurostoetuihin sekä huolelliseen ennakkosuunnitteluun. Talon jokainen rakennusvaihe on käyty yksityiskohtaisesti arkkitehtuuriltaan läpi. Sähkö- ja LVI-ratkaisut tehdään laadukasta perustasoa noudattaen.

Economy-malleissa on Kastellin laadukkaat ja energiatiiviit rakenteet, arkkitehtien hiomat pohjaratkaisut sekä hintaluokkansa paras varustelu: Puustellin kiintokalusteet ja Siemensin kodinkoneet. Pesutilat on laatoitettu laadukkailla Pukkilan laatoilla.

Laadukkaasti muuttovalmiiksi

Valitessaan Muuttovalmiiksi rakennetun Economy-talon, asiakas saa ensiluokkaisen kodin ammattilaisten rakentamana ja sisustamana erittäin edulliseen Economy-hintaan. Muuttoaikataulu ja kodin kokonaishinta on jo projektin alussa tiedossa.

Kastelli tekee perustukset, rakentaa talon elementeistä, asentaa talotekniikan ja sisustaa kodin valmiiksi viimeistä listaa myöten. Lisäksi työlle ja materiaaleille on kattava Kastelli-takuu.

Muuttovalmiiksi rakennettaessa asiakas itse vastaa tontista, perustusta edeltävistä töistä ja velvollisuuksista, maatöistä, liittymistä, siivouksesta ja pienistä aputöistä. Muuton jälkeen asiakkaalle jää vain talon lopullinen maalaus ja pihatyöt.

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

 
Julkaistu
5.6.2017