• Etusivu
  • Rakentaminen

Arkkitehtien suunnittelemia koteja suomalaisten toiveisiin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 05.06.2017
20175_49138.jpg

Kastellin osaavat arkkitehdit ovat suunnitelleet markkinoiden kiinnostavimman talovalikoiman. Kastelli-kauppiaidemme apuna he auttavat toiveesi talon tuunaamisessa tontillesi ja myöskin aivan yksilöllisten toiveiden toteuttamisessa.

Kastellin määrätietoinen toiminta laadukkaan omakotiasumisen kehittäjänä saa rakentajilta jatkuvaa tunnustusta. RTS-tutkimuksissa rakentajat ovat vuodesta toiseen arvioineet Kastellin laajan talomalliston markkinoiden monipuolisimmaksi ja talomallien tilaratkaisut tavallista paremmiksi.

Tutustu Kastelli-talojen mallistoon

Tilaa Kastelli Talokirja 2017

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

18 monipuolista talomallistoa

Kastellin peräti 18 talomallistoa kattavat laajasti erilaisten perheiden erilaiset toiveet ja asumistarpeet. Joustavan rakentamisjärjestelmän ansiosta pohjaratkaisuista on saatu toimivia ja arkkitehtien suunnittelemat yksityiskohdat ovat helposti toteutettavissa. Käytännöllisyydestä ei ole tarvinnut tinkiä, vaan koko suunnitteluvoima on voitu suunnata toimivuuden, asumisviihtyisyyden ja arkkitehtonisen ilmeen hiomiseen. Hyvin suunniteltu talomalli säästää myös rakennuskustannuksia, kun turhat neliöt jäävät pois.

Cubic 84/104 edustaa arkkitehtuuria, joka sopii pienille kaupunkitonteille vaikka täydennysrakentamiseen.
Cubic 84/104 edustaa arkkitehtuuria, joka sopii pienille kaupunkitonteille vaikka täydennysrakentamiseen.
Kastellin Viva 118/144 P, huoneistoala 118 m2, kerrosala 144 m2.
Kastellin Viva 118/144 P, huoneistoala 118 m2, kerrosala 144 m2.

Suomalaisten toiveet täyttävää mallistosuunnittelua

Kastellin uudet Cubic-, Viva-, Kaarna-, Verso- ja ikivihreä Kotikartano-talomallistot ovat hyviä esimerkkejä hyvästä mallistosuunnittelusta, jossa tämän päivän rakentajan toiveet toteutuvat mallikkaasti. Cubicista löytyy pienet omakotitalot, Vivassa ja Kaarnassa näkyvät uudet tuulet ja suunnittelijan intohimo asumiseen. Verso on fiksu alku omakotiasumiseen ja Kotikartano on edelleen toimiva esimerkki 1½-kerroksisen talomallin kasvunvarasta.

Tutustu Kastelli-talojen mallistoon
Tilaa Kastelli-taloesite

Suomi 100 -juhlamalliston Ready 120/138, huoneistoala 120 m2 ja kerrosala 138 m2. Ready-malleissa on jo valmiina suomalaisten yleisimmin toivomat muutokset kuten suuret ikkunat ja terassin lasiovi. Kuvan pergola saatavana lisävarusteena.
Suomi 100 -juhlamalliston Ready 120/138, huoneistoala 120 m2 ja kerrosala 138 m2. Ready-malleissa on jo valmiina suomalaisten yleisimmin toivomat muutokset kuten suuret ikkunat ja terassin lasiovi. Kuvan pergola saatavana lisävarusteena.
Versossa on lukuisia edulliseen hintaan vaikuttavia innovatiivisia ratkaisuja liittyen arkkitehti- ja tilasuunnitteluun sekä teknisiin ratkaisuihin. Kuvassa uusi Verso 92/105.
Versossa on lukuisia edulliseen hintaan vaikuttavia innovatiivisia ratkaisuja liittyen arkkitehti- ja tilasuunnitteluun sekä teknisiin ratkaisuihin. Kuvassa uusi Verso 92/105.

Suomi 100 -juhlamallistossa toiveet valmiina

Kastellin juhlavuoden omakotimallistoon on koottu kaikki suomalaisten rakentajien suosituimmat toiveet valmiiksi valittaviksi talomalleiksi. Mallistossa on kuusi talomallia asuinalaltaan 77–125 m² ja jokaisen saa lisäksi pulpettikattoisena versiona. Ready-malleissa on suomalaisten suosimat pohjaratkaisut ja trendikäs ulkonäkö suurin ikkunoin.

Kastelli Economy - aito Kastelli-koti minihintaan

Markkinajohtaja Kastelli on kehittänyt pienen budjetin talomalliston jokaisen laadukasta omakotiasumista suunnittelevan perheen ulottuville. Economy-koti tarjoaa jo edullisimmassa hintaluokassa kaikki tasokkaan Kastelli-asumisen edut.

Economy-mallisto sopii kaikille, jotka haluavat päästä rakentamisesta helpommalla ja edullisemmin. Laajasta mallistosta löytyy sopivan näköinen ja kokoinen koti omaan makuun.

Laajasta Economy-mallistosta löytyy runsaasti valinnanvaraa pienistä 1-kerrosmalleista aina suuriin 2-kerrosmalleihin saakka.
Laajasta Economy-mallistosta löytyy runsaasti valinnanvaraa pienistä 1-kerrosmalleista aina suuriin 2-kerrosmalleihin saakka.

Miksi niin edullinen?

Economy-malliston edullisuus perustuu selkeisiin pohjaratkaisuihin, Kastellin saamiin suurostoetuihin sekä huolelliseen ennakkosuunnitteluun. Talon jokainen rakennusvaihe on käyty yksityiskohtaisesti arkkitehtuuriltaan läpi. Sähkö- ja LVI-ratkaisut tehdään laadukasta perustasoa noudattaen.

Economy-malleissa on Kastellin laadukkaat ja energiatiiviit rakenteet, arkkitehtien hiomat pohjaratkaisut sekä hintaluokkansa paras varustelu: Puustellin kiintokalusteet ja Siemensin kodinkoneet. Pesutilat on laatoitettu laadukkailla Pukkilan laatoilla.

Laadukkaasti muuttovalmiiksi

Valitessaan Muuttovalmiiksi rakennetun Economy-talon, asiakas saa ensiluokkaisen kodin ammattilaisten rakentamana ja sisustamana erittäin edulliseen Economy-hintaan. Muuttoaikataulu ja kodin kokonaishinta on jo projektin alussa tiedossa.

Kastelli tekee perustukset, rakentaa talon elementeistä, asentaa talotekniikan ja sisustaa kodin valmiiksi viimeistä listaa myöten. Lisäksi työlle ja materiaaleille on kattava Kastelli-takuu.

Muuttovalmiiksi rakennettaessa asiakas itse vastaa tontista, perustusta edeltävistä töistä ja velvollisuuksista, maatöistä, liittymistä, siivouksesta ja pienistä aputöistä. Muuton jälkeen asiakkaalle jää vain talon lopullinen maalaus ja pihatyöt.

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20219_72664.jpg
Sano ei hukkaneliöille ja rakenna oma kompakti unelmatalosi
Nykyisin omaa kotia suunnittelevat ja rakentavat rakastavat kompakteja tilaratkaisuja, luonnonläheisyyttä, ekologisia materiaaleja sekä fiksuja säilytysratkaisuja. Asunnon ei tarvitse olla suuri, ollakseen paras mahdollinen omalle perheelle. Kukaan ei halua tuhlata kotinsa neliöitä hukkaneliöiksi, vaan kompakteilla tilaratkaisuilla saadaan asuntoon samanaikaisesti sekä tilantuntua, että järkeviä ja toimivia säilytysratkaisuja.
201812_55695.jpg
Verkosta ostettu talo säästää euroja
Osta talo verkosta -palvelutarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja ostaa oma koti suoraan verkosta. Asiakkat ovat innostuneet uuden kodin verkko-ostamisesta, koska verkossa talokaupat tulevat edullisemmaksi ja ostaminen käy helpommin ja nopeammin perinteiseen tapaan verrattuna.Kastelli päätti toteuttaa asiakkaiden toiveet isommasta omakotitalosta Play-mallistoon, joten Kastellin verkkopalvelussa laajennettiin saatavilla olevaa mallistoa nyt isommalla, 120-neliöisellä uutuudella. Play 120 -kodissa yhdistyvät käytännöllinen tilasuunnittelu sekä joustava pohjaratkaisu. Tilaa Kastelli-taloesiteSuunnittele oma Play-kotisi
20151_42013.jpg
Tuunaa talosi ja tutustu Kaarnaan
Uusi Kaarna-mallistoUutta Kaarna-mallistoa voi parhaiten kuvailla sen suunnittelija, arkkitehti Eva-Maria Ylönen. Hän tekee sen sekä TUNTEELLA:- Sain inspiraatiota Kaarnaan luonnosta, tummasta metsästä ja puusta, pitkistä suomalaisista perinteistä selkeästi nykyaikaan tuotuna. Kaarna on ulkomuodoltaan vähäeleinen ja selkeä, mutta silti paljon puhuva. Kaarnalla on tuttu perinteisen talon leikkausmuoto, mikä näkyy myös sisätiloissa.että JÄRJELLÄ:- Uusi Kaarna on suunniteltu asumiseen eläytyen. Tilat muodostuvat kodikkaan oleskelutilan ympärille. Toimivat aputilat lähtevät siitä, että erilaisiin toimintoihin tarvitaan erilaisia tiloja. Saunaosasto on omassa rauhassaan ja kodinhoitotilat omassaan. Saunan ystäville Kaarna tarjoaa aivan uutta. Taloon on mahdollista yhdistää puulämmitteinen pihasauna, materiaaliksi voi valita jopa hirren. Pihasaunaa on helppo käyttää talon sisällä sijaitsevista pesu- ja pukeutumistiloista.Tutustu lisää Kastelliin ja Kaarnaan.
20222_76980.jpg
Paraisille rakentuu ainutlaatuinen ekokylä
Nina ja Tero Ingeliuksella on takataskussaan useampi kokemus kosteus- tai homevaurioisista asunnoista. Kun heille tuli tarve etsiä uusi koti, he havaitsivat, että terveellistä rakennustapaa ja -materiaaleja ei yhdestä paikasta tunnu löytyvän. Lopputuloksena piti kääriä hihat itse. Nyt omasta kodista tulee konseptitalo Paraisten Kirkkosalmenrantaan, ja Ingeliusten yritys Godai Oy rakentaa lähistölle seitsemän talon ekokylän.
20228_79428.jpg
Hyvä eristys toimii sekä pakkasia että hellettä vastaan
Usein mielletään, että eristyksen tarkoitus on ainoastaan pitää kylmä syys- ja pakkasilma poissa sisätiloista. Eristyksen tarkoitus on kyllä pitää kylmä loitolla, mutta tiesitkö, että hyvän eristyksen ansiosta myös paahtavan kuuma helleilma pysyy poissa ja kodin sisäilma säilyy miellyttävän viileänä.
Saostuskaivo tyhjennys
Saostuskaivot eivät puhdista jätevesiä
Monessa vanhassa kiinteistössä jätevedet käsitellään ainoastaan saostuskaivoissa. Pelkät saostuskaivot, uudetkaan, eivät puhdista jätevesiä vaatimusten mukaisesti. Suurin osa jätevesien lika-aineista jatkaa matkaa saostuskaivokäsittelyn jälkeen. Lika-aineet päätyvät useimmiten avo-ojaan ja sitä kautta lähimpään vesistöön, pahimmillaan pohjaveteen tai kaivoon.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton