Aina raikas sisäilma - VILPE® ECo Ideal Wireless huolehtii kotisi ilmanvaihdosta puolestasi

  • Onko kylpyhuoneessa liian kostea ilma suihkun jälkeen?
  • Tuntuuko ilma tunkkaiselta, kun avaat kotioven?
  • Eikö ilmanvaihdon teho riitä kesäisin?
  • Mistä edullinen ilmanvaihtojärjestelmä kotiin ja kesämökille?
  • Miten saat raikkaan sisäilman helpoiten?

VILPE® ECo Ideal Wireless -langaton ohjaus VILPE® ECo -huippuimurille on helppo ja edullinen tapa huolehtia kotisi, kesämökkisi, varastosi, toimistosi tai autotallisi riittävästä ilmanvaihdosta ilman kalliita ilmanvaihtokoneita tai remontteja. Järjestelmä sopii Sinulle, joka rakennat uutta tai saneeraat vanhaa. Se käy kosteiden tilojen tai koko talon ilmanvaihtoon ja pitää sisäilman puhtaan raikkaana ja rakenteet terveinä – itsestään.

ECoIdeal_header

Liiallinen kosteus sisätiloissa aiheuttaa rakenteiden heikkenemistä ja antaa suotuisan pohjan mikrobien kasvulle.

Liian korkea hengitysilman hiilidioksidipitoisuus alkaa vaikuttaa hengityskeskukseen ja aiheuttaa tunkkaisuuden tunteen, väsymystä, päänsärkyä ja näitten seurauksena työtehon alenemista. Hiilidioksidi on eräs niistä harvoista sisäilman epäpuhtauksista, joiden enimmäispitoisuudesta on Suomessa tehty viranomaispäätös. Lähde: Sisäilmayhdistys.

Sisäilmastoluokituksen mukaan sisäilman hiilidioksidipitoisuuden enimmäisarvot ovat:

  • Sisäilmastoluokka S1 700 ppm
  • Sisäilmastoluokka S2 900 ppm
  • Sisäilmastoluokka S3 1200 ppm

Älykkäästi automaattinen ja tarpeenmukainen

Järjestelmän peruspaketin mukana saat käyttöpaneelin, sisäilman kosteutta mittaavan tunnistimen sekä ohjaimen, joka automaattisesti säätää katolla olevan VILPE® ECo -huippuimurin tehoa aina tarpeen mukaan. Huippuimuri vie kosteuden ja tunkkaisen ilman ulos. Raitista ilmaa tulee tilalle tuuletusventtiileistä ja lisäksi kannattaa varmistaa, että ilma pääsee vapaasti siirtymään huoneesta toiseen, esim. poistamalla korkeat kynnykset väliovien alta.

Kosteusmittareita ja myös hiilidioksiditunnistimia on saatavana lisää erikseen. Käytä kosteustunnistimia keittiössä, kylpytiloissa ja muissa tiloissa, joihin helposti kertyy kosteutta. Hiilidioksidimittareilla taas varmistat raikkaan hengitysilman makuuhuoneisiin ja oleskelutiloihin. Järjestelmään voit liittää tarvittavan määrän huippuimureita ja kosteus- ja hiilidioksiditunnistimia.


Osta VILPEn tuotteita verkkokaupasta

VILPE® ECo Ideal Wireless.VILPE® ECo Ideal Wireless.

Langaton – helppo asentaa

Järjestelmän asentaminen ei vaadi rakenteiden avaamista, uusia ilmastointikanavia eikä pitkiä johdotuksia. Asenna VILPE® ECo -huippuimuri katollesi katemateriaalin sopivan VILPE® -kattoläpiviennin avulla tai olemassa olevan ilmanvaihtokanavan tai -hormin päälle. Anturit ja käyttöpaneeli toimivat langattomasti, niihin ei tarvita johtoja lainkaan.

Talokuva_fi

Säästää rahaa ja energiaa

Laitteisto maksaa itsensä takaisin viidessä vuodessa! VILPE® ECo Ideal Wireless -ohjauksen kokonaiskustannus on jopa 70 % alhaisempi kuin kattavan lämmöntalteenottojärjestelmän (LTO). Energiaa säästyy, kun käytetään tasavirtahuippuimuria, joka säätyy aina automaattisesti tarpeen mukaan.  Esimerkkikohteessa 120 m² talon ilmanvaihto toteutettuna ECo EC -huippuimurilla ja ECo Ideal -ohjausjärjstelmällä verrattuna AC-huippuimurilla toteutettuun ilmanvaihtoon säästää sähköä 2600 kWh vuodessa.

VILPE®-tuotteilla on pitkät takuut

VILPE®-tuotteilla on erinomaisen pitkät takuuajat: läpivientien, poisto- ja tuuletusputkien sekä rakenteiden tuuletustarvikkeiden ja kiinnikkeiden esteettisen takuun voimassaoloaika on kymmenen (10) vuotta ja teknisen takuun voimassaoloaika kaksikymmentä (20) vuotta.

VILPE®-huippuimureiden moottoreiden ja sähköosien takuun voimassaoloaika on normaalisti kaksi (2) vuotta, mutta rekisteröimällä huippuimuri asennuksen yhteydessä on mahdollista saada huippuimurille laajennettu viiden (5) vuoden takuu. Laajennettu takuu ei koske ECo Ideal Wireless -ohjausjärjestelmää.

VILPE® ECo Ideal -ilmanvaihdon ohjaus sopii kaikkiin ECo-imureihin pois lukien ECo110-radonimurit. Lue lisää VILPE® ECo -huippuimureista täältä.

Tutustu ECo Ideal -järjestelmään tästä.

Katso video tästä.

Katso esite tästä.

VILPE® - Laadukkaampaa sisäilmaa, energiatehokkuutta ja rakenteiden pitkäikäisyyttä kaikkiin tiloihin.

smart ideal_fi
 
Julkaistu
7.5.2018