Kikka-lauteet - täydelliset taloyhtiölle

Taloyhtiön sauna on ahkerassa käytössä ja se joutuukin kovalle rasitukselle viikosta toiseen. Taloyhtiön saunalta vaaditaan kestävyyttä, mukavuutta ja helppohoitoisuutta. Seinälle nousevat lauderungot täyttävät kaikki nämä vaatimukset.

Taloyhtiön saunalta vaaditaan kestävyyttä, mukavuutta ja helppohoitoisuutta.Taloyhtiön saunalta vaaditaan kestävyyttä, mukavuutta ja helppohoitoisuutta.

Siivous on helppoa

Kun saunassa on tyylikkäät kääntyvät lauderungot, saunan puhdistus käy käden käänteessä. Älykkään keksinnön ansiosta KIKKA-lauderungot kääntyvät kevyesti seinälle. Lisävarusteena on saatavana runkojen noston keventäjä. Sen ansiosta rungot nousevat seinälle lähes itsestään! Runkomateriaali on helposti puhtaana pidettävää alumiinia.

Runkojen ruostumattomuus

Kääntyvät KIKKA-lauderungot tehdään alumiinista, joka on anodisoitu. Anodisointi eli eloksointi lisää alumiinin luontaista korroosionkestävyyttä ja kestoikää. Pinta on kova ja kulutusta kestävä. Lauderunkojen nivelet ovat ruostumatonta terästä. Rungot ovat siis lähes ikuiset.

neljä kuvaa kikka

Kääntyvät mekanismit eri mallisiin lauteisiin

Kääntyvät lauderungot sopivat muihinkin kuin suoriin lauteisiin. Kääntyvillä KIKKA-lauderungoilla voi tehdä esimerkiksi U- ja L-lauteet sekä kulmalauteet. Kaikki sivut kääntyvät tarvittaessa ylös seinälle. Syvyyskokoja löytyy useita eri vaihtoehtoja. Kosken Metalli toimittaa myös mittojen mukaan tehdyt puiset laudetasot ja verhoilut.
 

kolme kuvaa kikka

Madalletut tai korotetut askelmat

Saatavilla on liikuntarajoitteisille madalletut askelmat tai tupla- ja triplapenkit sekä lisäaskelma, jolloin nousu lauteille helpottuu. Runkoja voi tarvittaessa madaltaa tai korottaa jalkojen alapäästä. Vakiokorkeus on rungoilla tasaisella lattialla puuosien kanssa n. 110 cm. Saatavana myös vakiomittoja korkeammilla rungoilla.

Voit rakentaa pituus- ja leveyssuunnassa haluamasi kokoisen, erittäin tukevan saunapenkin alumiinijaloilla. Penkki soveltuu saunaan, pukuhuoneeseen ja muuallekin. Voit rakentaa penkin, jonka korkeus n. 40-42 cm. Jalkoja on saatavana myös 50 cm korkeaan penkkiin.

Kääntöpenkin jaloista pystyt rakentamaan haluamasi pituisen seinälle kääntyvän penkin. Penkin voit rakentaa laudoista tai rimoista. Penkki on tukeva ja kestävä. Penkki on kevyt kääntää seinälle jopa yhdellä kädellä. Kun penkki on seinälle käännettynä, siivous onnistuu vaivattomasti penkin alta. Voit tarvittaessa lyhentää jalkoja. Paketissa on kaksi jalkaa säätöjaloilla. Voit rakentaa maksimissaan 150 cm pitkän penkin.

Tuplapenkki helpottaa esim. lauteille nousua. Penkkiä voidaan käyttää myös esim. rappusina. Voit rakentaa askelmat pituussuunnassa haluamasi pituisiksi.

Puutavara ei sisälly toimituksiin, mutta voit tilata penkin myös valmiilla puuosilla. Jalkojen materiaalina on kestävä ja ruostumaton anodisoitu alumiini. Jaloissa olevilla säätöruuveilla voit säätää penkin lattiakaltevuuden mukaisesti.

Pelkät alumiinirungot tai täydellinen laudepaketti

KIKKA-lauderunkojen pakettiin kuuluu 3 runko-osaa, seinäkannakkeet 3 kpl, kaideputket 2 kpl, askelmakannakkeet 2 kpl, säätötulpat 5 kpl. Jos lauteet ovat pidemmät kuin 2,5 m, voi pituutta jatkaa rajattomasti lisärunkoja käyttämällä.

Valmislaudepaketti sisältää istuintason, keskitason, askelmatason, kaidepuut sekä valitsemasi alumiiniset lauderungot. Lisävarusteeksi voi valita väliritilät, seinäritilän, runkojen noston keventäjän sekä laudesuojaksi parafiiniöljyn.

Monipuoliset lauderungot taloyhtiön saunaan

  • KIKKA-lauderungot nousevat kevyesti seinälle ja vapauttavat tilaa

  • Lauteiden puumateriaaleiksi tarjolla useita vaihtoehtoja

  • Lauteet voidaan sijoittaa myös kulmiin tai u-muotoon

  • Laudepaketeilla nopea toimitus, toimitusaika 1- 2 viikkoa

  • Kääntyvillä KIKKA-lauderungoilla on ruostumattomuustakuu

  • KIKKA-lauderungot ovat täysin kotimaisia ja niillä on avainlipputunnus


kosken_metalli_2021_1024x300

Jätä yhteydenottopyyntö ja/tai tilaa esite


 
Julkaistu
30.9.2019