Apua kotiin tai pihalle Oikotie Keikkatöiden kautta!

Kotitalouksien ja yksityisten ihmisten on nyt entistä helpompaa teettää työtä, joka arjen kiireessä jää helposti tekemättä!

Oikotie Työpaikat on toteuttanut yhteistyössä SuoraTyön kanssa keikkatöihin keskittyvän Oikotie Keikkatyöt -markkinapaikan. Palvelussa voi hakea keikkaluontoiselle työlle tekijää ja työnantajavelvollisuudet hoituvat kätevästi SuoraTyön palvelun kautta.


Oikotie Keikkatöiden kautta on mahdollista palkata helposti käyttöönsä apua vaikka kodin eri remonttipuuhiin - tai piha- ja puutarhatöihin omalle pihalle! Vuodenaikojen vaihtelu aiheuttaa etenkin keväisin aikapainetta saattaa puutarhatyöt alulle, jotta kasvukaudella päästään nauttimaan työn tuloksista. Keikkatyöt -palvelusta voikin etsiä apua muutaman tunnin urakkaan tai sopia pidemmän ajan yhteistyöstä työntekijän kanssa. Työntarjoaja ja tekijä sopivat työnehdoista ja muista käytännön asioista keskenään.

Työnhakija voi jättää palveluun osaajaprofiilin ja hakea Oikotie Keikkatyöt -palvelussa ilmoitettuja töitä. Palvelussa ilmoitettujen työpaikkojen palkanmaksu sivukuluineen ja vakuutuksineen hoidetaan SuoraTyön kautta, eli työntekijä saa palkan asianmukaisesti maksettuna ja on työsuhteen ajan vakuutettu.

Työn teettäjä saa palvelun kautta työsuhdetta koskevat vakuutukset heti voimaan ja ainoastaan työsuhteen vaatimalle ajalle ilman minimimaksuja. Työn teettäjä pystyy hoitamaan myös työnantajan velvollisuuksiin kuuluvat maksut helposti ja vaivattomasti yhdellä verkkomaksulla. Työnantaja voi myös ilmoittaa työpaikasta Oikotie Keikkatyöt -palvelussa sekä etsiä keikkatöistä kiinnostuneita osaajaprofiileja.

Maankääntämisestä, kevätkylvöistä tai puutarhan kitkemistöistä ei kannata hermoja menettää, vaan kertaluontoiset tai toistuvat työt voi teettää helposti ja edullisesti keikkatöillä!

Lue lisää osoitteesta oikotie.fi/keikkatyöt/työnteettäjälle

Tarvitsetko apua kotona - tai puutarhassa?Tarvitsetko apua kotona - tai puutarhassa?
 
Julkaistu
23.6.2017