Pillivaahdotukseen yhdellä kädellä

Polyuretaani on monikäyttöinen aine rakentamisessa. Sillä voi asentaa, tiivistää, täyttää ja eristää. Pillivaahdot kehittyvät jatkuvasti: uusin tulokas TYTAN O2 STD Ergo PU-Pillivaahto uudenlaisen pillin kanssa on käytettävissä yhdellä kädellä eikä vaahto pääse valumaan suorilta pinnoilta modernin kemiallisen koostumuksensa ansioista.

Uusi suutin kokeilemisen arvoinen 

Uusi ergonominen pillisuutin mahdollistaa pillivaahdon asentamisen yhdellä kädellä. Suutin on tarkka - kuin pistooli sekä uudelleen käytettävissä jopa 60 päivän tauon jälkeen, kun pilli on ollut kunnolla suljettuna.

Uutta pillivaahtopistoolia voi käyttää yhdellä kädellä.Uutta pillivaahtopistoolia voi käyttää yhdellä kädellä.

STD Ergo Pillivaahto on M1-sertifioitu

Uusin tulokas pillivaahtojen joukkoon on TYTAN O2 STD Ergo PU-pillivaahto on turvallinen käyttää. Siitä ei pääse haitallisia MDI-päästöjä ilmaan asentamisen eikä kuivumisen aikana. Pillivaahdon koostumus on matalapainekoostumus, joka estää muodonmuutoksia. Vaahto on käytettävissä joka vuodenaikana -10 astetta asti. Tämän myötä myös tuotteen kausivaihteluhävikki myymälöissä poistuu.
Pillivaahdon muihin ominaisuuksiin lukeutuu homeen, kosteuden, kylmän ja kuuman kesto (-60°-+100°). Kun vaahto on kuivunut, sitä voidaan työstää leikkaamalla, hiomalla, päällystämällä tai maalaamalla. Vaahto on valmistettu ISO 9001:2000 mukaan.

Näin kätevästi pillivaahdotus käy!

 
Julkaistu
26.6.2017