Liukuovikaapiston hankinta mielessä?
Kevättuulet puhaltavat Inarialla

Uudenlaiset ovet – ratkaisu sinun kotiisi?

Mikäli liukuovet eivät ole aivan sinun juttusi ja nuo perinteiset saranoidut ovet eivät kiinnosta, löytyy nyt aivan uudenlainen ratkaisu Inarialta. Ihmeitä tapahtuu, kun yhdistetään toisiinsa mittatilauksena valmistetut kotimaiset liukuovet sekä innovatiivinen teknologia. Lopputuloksena on Inaria WingLine – liukuovi, jossa on taitemekanismi. Ovet avautuvat sulavasti ja äänettömästi. Saat kerralla koko kaapiston sisällön näkyviin – reunasta reunaan.

Minkälaisiin kaapistoihin taitemekanismi soveltuu?

Taitemekanismin valinta ei rajoita kaapiston valintaa, sillä mekanismi sopii yhtä hyvin niin suuriin sekä näyttäviin kaappeihin kuin myös pieniin, kylpyhuoneisiin sijoitettaviin, kaappeihin. Korkeuden puolesta kaapistot voivat olla jopa 2400 mm korkeita.

Myöskään väri ei ole este. WingLine-ovet on mahdollista saada kaikissa Inarian levyväreissä, joten omaan sisustukseen löytyvä väri löytyy takuulla. Ovissa olevan WingLine-teknologian on valmistanut saksalainen Hettich. Tätä kokonaisuutta ei ole Suomessa saatavilla kuin Inarian valikoimasta.

Tutustu myös muihin liukuovivaihtoehtoihin.

Inarian uutuusovi WingLine.Inarian uutuusovi WingLine.

Inaria Scala – uusi ja palkittu design-laatikko

Inarian varustevalikoima täydentyy uudenlaisella laatikolla. Tässä, Saksassa arvostetun design-palkinnon voittaneessa, laatikossa on jopa 11 % enemmän säilytystilaa verrattuna aiempaan vakiomallistoon. Muotoilultaan selkeä ja ajaton design yhdistettynä maksimaaliseen toiminnallisuuteen sekä vakauteen on erinomainen yhdistelmä, joka sopii monelle. Laatikoiden ohuet ja suorat sisäsivut antavat enemmän säilytysmahdollisuuksia. Inaria Scalan on mahdollista saada kaikkiin Inaria kalusteisiin.

Varusta oma kaapistosi mielesi mukaiseksi!
Inaria Scala - jopa 11% enemmän säilytystilaa.Inaria Scala - jopa 11% enemmän säilytystilaa.

Uudet trendit suoraan Keski-Euroopasta

Uusien ovien lisäksi Inaria tarjoaa nyt myös uusia kuoseja kaapistoihin. Inaria-kalusteet ja -liukuovet on nyt myös mahdollista saada tammisina. Premium tumma tammi sekä premium vaalea tammi tuovat tuulahduksen Keski-Eurooman sisustustrendeistä nyt myös tänne pohjolaan. Vaaleat tammikalusteet tulevat kansainvälisten sisustussuunnittelijoiden ennustusten mukaan yleistymään kotien sisustuksessa.

Tammi on monipuolinen vaihtoehto, sillä se sopii niin moderniin kuin myös klassiseenkin sisustukseen. Valitse kotiisi ajaton puhtaan skandinaavinen tammikaluste. Voit ideoida omasi, tai tulla myymälään tutustumaan uusiin materiaaleihin.

Monipuoliset materiaalivaihtoehdot.

Löydä lähin Inaria-myyjäsi täältä.
Premium vaalea tammi ja premium tumma tammi ovat Inarian uudet kuosit.Premium vaalea tammi ja premium tumma tammi ovat Inarian uudet kuosit.

Kiinnostuitko, heräsikö kysymyksiä?
Ota yhteyttä tästä:


 
Julkaistu
24.4.2017