Valitse omaan tyyliisi sopivat sähkökalusteet - Sähköistys sisustuksen ehdoilla

ing1719

Kokonaisuus koostuu osista

Kotia remontoidessa käytetään paljon aikaa sopivan värimaailman luomiseen. Valitaan huolella ne suuret linjat ja sävyt, joiden pohjalta sisustusta aletaan rakentamaan. Tapetin ja maalin valintaan käytetään tunteja; vaihtoehtoja vertaillaan eri valoissa ja huonetiloissa mallipalojen ja värilastujen avulla. Kokonaisuutta täydennetään tilaan täydellisesti sopivilla jalka-, katto- ja peitelistoilla, kahvoilla ja vetimillä sekä verhotangoilla tai -kiskoilla.

Jokaiseen huoneeseen asennetaan myös katkaisimia ja kytkimiä ohjaamaan mm. valaistusta. Sinun valittavaksesi jää, haluatko häivyttää vai korostaa niitä. Valitsetko seinän sävyyn sulautuvan vaihtoehdon vai korostatko sitä vaikka valloittavalla värikehyksellä? Tai ehkä kotiisi sopii parhaiten tyylikäs teräs tai perinteinen valkoinen. Valinta on sinun!

Valkoista valkoisella. Kytkimet ja pistorasiat sulautuvat osaksi kokonaisuutta.Valkoista valkoisella. Kytkimet ja pistorasiat sulautuvat osaksi kokonaisuutta.

Mattaa vai kiiltävää? Kirkkaat vai hillityt värit?
​​​​​​​Lasia, pronssia vai terästä?

ABB:n asennuskalusteet ovat toimintavarmoja, turvallisia ja helppoja asentaa. Useat tuotteet ovat yhteensopivia ja voit valita juuri sinun kotiisi sopivimmat vaihtoehdot. Kun runko on sama, muoviosat voit vaihtaa itsekin piristämään kodin ilmettä. Uusi ilme ei välttämättä tarkoita kirkkaita värejä; jos pidät harmonisista ja neutraaleista sävyistä, saat kotiisi uutta särmää vaihtamalla tyyliä perinteisemmästä moderniin. Tai toisin päin.

1721-281g_O1
Kaikissa näissä runko-osa on sama, jolloin ilmettä saa muutettua helposti vain pintaosia vaihtamalla. Kaikissa näissä runko-osa on sama, jolloin ilmettä saa muutettua helposti vain pintaosia vaihtamalla.

Jussi- ja Impressivo-kalusteet on suunniteltu suomalaiseen asennuskulttuuriin sopivaksi. Niiden kehitystyötä ja valmistusta tehdään edelleen kotimaisin voimin ABB:n Porvoon tehtaalla. Impressivo-kalusteet sekä design-sarjojen tuotteet ovat toisiinsa yhteensopivia, ja niitä voidaan yhdistellä vapaasti.

Tiesitkö! Teräs-sarjasta löytyvät keskeisimmät tuotteet kuten kytkimet, säätimet ja pistorasiat. Sarja on ruostumatonta terästä, jonka anti-fingerprint-käsitelty pinta hylkii sormenjälkiä.

teräs

ABB:n valikoimasta löydät omaan tyyliisi sopivat sähkökalusteet. Valitse vaikka joka huoneeseen erilaiset, huoneen sisustukseen sopivat värit. Voit vaihtaa tyyliin myöhemmin itse, jos siltä tuntuu.

Mallivaihtoehtoja yli 20 erilaista!
 

Tutustu ABB:n kytkinsarjoihin >>

Näin väri muuttaa ilmettä:

800x400_color256.gif

Ohjaa langattomasti!

Langattomien kytkimien ja säätimien avulla voit lisätä kytkimiä ihan mihin haluat. Jos nykyiset jäävät kaapin taakse piiloon, tai haluat kytkimen sopivampaan paikkaan, sähköasentaja voi lisätä sellaisen ilman seinärakenteisiin kajoamista. Langaton kytkin voidaan vain ruuvata tai liimata paikoilleen, siksi se soveltuu myös esimerkiksi lasiseiniin.

RF-tuotteilla on mahdollista toteuttaa monipuolisesti kodin ohjauksia. Tuotteet perustuvat radiotaajuustekniikkaan, eivätkä langattomuutensa vuoksi vaadi kaapelointia ollenkaan. RF-vastaanotin voidaan yksinkertaisesti sijoittaa olemassa olevaan asennusrasiaan, ja ohjauspainike ruuvata tai liimata paikoilleen mihin tahansa.

Langaton kytkin soveltuu erittäin hyvin saneerauskohteisiin, sillä se ei vaadi kaapelointia.

750

Tilaa esite tai jätä yhteydenottopyyntö

Alla olevalla lomakkeella voit tilata maksutta esitteen kotiisi ja tutustua siihen rauhassa kotisohvalla. Halutessasi voit myös jättää yhteydenottopyynnön ABB:n asennuskalusteista.

 
Päivitetty
18.4.2019