Hyödyllistä tyylikkyyttä koteihin ja julkitiloihin

Softenin akustiikkaratkaisut maksimoivat viihtyisyyden.

Miellyttävä huoneakustiikka on olennainen ja tärkeä osa sisätilaympäristöä. Se vaikuttaa meihin kokonaisvaltaisesti lisäten keskittymiskykyä, helpottaen kommunikointia sekä vähentäen hälystä johtuvaa väsymystä ja stressiä. Hyvin akustoitu sisäympäristö edesauttaa myös oppimista, muistamista ja viihtyvyyttä.

Softenin akustiikkaratkaisut pehmentävät ihmisen sekä ympäröivän äänimaailman törmäystä.Softenin akustiikkaratkaisut pehmentävät ihmisen sekä ympäröivän äänimaailman törmäystä.

Sisätilojen akustiikkaan voidaan vaikuttaa paitsi tilan suunnitteluvaiheessa myös jälkikäteen. Äänimaailman parantamisessa tulee huomioida, millainen tila on kyseessä, tilojen toiminnot ja millaisen ääniympäristön toiminnot vaativat.

Korvaa miellyttää tila, joka on sisustettu pehmeillä materiaaleilla. Nykytrendi suosii pelkistettyä sisustusta, paljaita lattioita ja verhottomia ikkunoita. Paljon puu-, kivi- ja lasipintoja sisältävissä tiloissa kaikuisuus lisääntyy, jolloin katto- ja seinäpintoihin on suositeltavaa lisätä tähän tarkoitukseen suunniteltuja akustiikkapaneeleita. 

Akustiikkapaneelit osa sisustusta

Huoneakustiikan pioneeri, Soften, kokee tärkeäksi pehmentää ihmisen sekä ympäröivän äänimaailman törmäystä. Soften tarjoaa mielenkiintoisen tuotevalikoiman, joka luo niin suunnittelijalle kuin asukkaalle rajattomia mahdollisuuksia akustoida koteja ja julkisia tiloja. 

Softenin akustiikkaratkaisut toimivat myös nykytrendeihin sopivina sisustuksellisina elementteinä. Valikoimissa olevien kuviointien ja väritysten lisäksi on mahdollista räätälöidä asiakaskohtaisesti ideoituja akustiikkatuotteita. Softenin innovatiivisten akustiikka-asiantuntijoiden käsissä huovasta valmistuu ratkaisu tilaan kuin tilaan.

Kotimaista käsityötä

Helppohoitoisten, laadukkaiden ja kestävien tuotteiden materiaali on 100 %:sta polyesterihuopaa, joka on valmistettu ilman liuottimia ja muita kemikaaleja. Materiaali on kierrätettävää ja tuotteet ovat allergiaystävällisiä. Softenin akustiikkatuotteet ovat niin ikään Työterveyslaitoksen mittaamia ja ne ovat akustiikkaluokitukseltaan parasta luokkaa A.

Kotimaisuus on luotettavuuden ja laadun tae. Soften suosii tuotannossaan aina suomalaisia raaka-aineita ja alihankkijoita. Tuotteet myös valmistetaan Suomessa. Soften Oy:lle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton jäsenyys sekä Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeus.

Muumi-mallisto niin lasten kuin aikuisten makuun

Soften Oy ja Moomin Characters™ yhdistivät voimansa. Yhteistyöstä syntyi akustiikkapaneeleita, joissa seikkailevat tällä hetkellä Pikku Myy, Muumipeikko sekä Hattivatit. Hahmopaneeleihin voi yhdistää paneeleita esimerkiksi Lines Collectionista, jolloin saa aikaan näyttäviä ja värikkäitä kokonaisuuksia. 

Akustiikkapaneelit on mahdollista sijoittaa huoneen seinille kuten haluat. Voit tehdä niistä suuremman taulun tai vaihtoehtoisesti tehdä niistä seinäpintaa jakavan nauhan. 

Asennustyö on helppoa, sillä siihen ei tarvita erikoistyökaluja. Ainoastaan mittanauha sekä lyijykynä riittävät. Akustisten sisustuspaneelien kiinnitys tasaisiin seinäpintoihin tapahtuu kaksipuoleisten tarrateippien avulla. Nämä tarrateipit ovat asennettu jo valmiiksi paneelien takanurkkiin. Kiinnitykseen voidaan haluttaessa käyttää myös ruuveja.

Paneelien helppo asennettavuus mahdollistaa myös muuntelun jälkikäteen. Levyn saa seinäpinnasta helposti irti, jonka jälkeen paneelin asentoa voidaan muuttaa tai vaihtaa eri paneelien paikkaa keskenään. Uusien kokonaisuuksien luominen onnistuu milloin tahansa.

Tilaa Muumi-malliston tuotteita verkkokaupasta

 

Hahmopaneeleihin voi yhdistää paneeleita esimerkiksi Lines Collectionista.Hahmopaneeleihin voi yhdistää paneeleita esimerkiksi Lines Collectionista.

Vaikuta tilan akustiikkaan BELLØ-valaisimella

Softenin viimeisintä suunnitteluosaamista edustaa BELLØ-akustiikkavalaisin. Tämä huovan ja lampun näyttävä yhdistelmä on uusi, oivaltava tapa kokea näkyvä ja kuultu ympäristö uudella tavalla. Akustoivan ominaisuutensa ohella BELLØ tuo tunnelmallisen kohdevaloa neuvottelutiloihin, gallerioihin, ravintoloihin, kirjastoihin, asiakaspalvelupisteisiin, käytäviin, portaikkoihin ja aulatiloihin. 

BELLØ-akustiikkavalaisimen yksityiskohtia on mahdollista räätälöidä omaan tilaan ja sisustukseen sopivaksi.
Valaisimen väriksi voi valita joko tumman harmaan, vaalean harmaan, valkoisen tai mustan. Vaneriholkin värivaihtoehdot ovat koivu, kuultovalkoinen ja kuultomusta. Tekstiilijohdon väri voi olla joko valkoinen tai musta. Kattokuppi määräytyy johdon värin mukaan. 

Valaisimen halkaisija on 700 mm ja korkeus 350 mm. Valonlähteenä käytetään maksimissaan 20 W LED-polttimoa, jonka kanta on E27. 

Tilaa BELLØ-akustiikkavalaisin verkkokaupasta.

 

Heräsikö lisäkysymyksiä? Jätä yhteydenottopyyntö.

_
 
Julkaistu
24.4.2017