Rakentaja.fi nimikoi oman aurinkopaneelinsa Porissa

Porissa toimivana Sanoma-konsernin yksikkönä Rakentaja.fi on Pori Energian asiakas ja päätimme osallistua myös ympäristötalkoisiin yhdessä Pori Energian kanssa. Pienillä asioilla voi olla suuri yhteisvaikutus, kun moni päättää tehdä pienen teon.

Aurinko_inkku

Tee ympäristöteko ja nimikoi itsellesi oma aurinkopaneeli

Aurinkosähkö on uusiutuvaa ja täysin puhdasta energiaa. Tekemällä nimikkopaneelisopimuksen, teet samalla ympäristöteon. Kaikilla meillä ei ole mahdollisuutta omaan aurinkopaneelijärjestelmään, jos asut esimerkiksi kerrostalossa. Nimikkopaneelilla saat mahdollisuuden päästä aurinkosähkön tuottajaksi ilman isoja investointikustannuksia. Nimikkopaneelin valitsija voi halutessaan tehdä tilauksensa Facebookin kautta, jolloin profiilikuva tulee näkyviin Pori Energian aurinkosähkösivustolle.
Aurinko paistaa myös kukkaroosi, sillä nimikkopaneelisi tuotanto vähentää sähkölaskuasi. Vähennyksen määrä riippuu vuodenajan ja säätilan mukaisesta tuotannosta. Eli nimikkopaneelisi ja ympäristötekosi ei ainoastaan maksa, vaan myös tuottaa.

Hankkimalla oman nimikkopaneelin saat puhdasta ja uusiutuvaa aurinkoenergiaa. Nimikkopaneeli on hyvä vaihtoehto, kun ei ole mahdollisuutta rakentaa omaa aurinkovoimalaa tai ei halua investoida siihen. Nimikkopaneelillasi olet mukana tuottamassa uusiutuvaa energiaa, joka vähentää osaltaan hiilidioksidipäästöjä.

Lisätietoa Nimikkopaneeleista löydät täältä…

Kuka voi valita nimikkopaneelin itselleen?

Pori Energia Sähkönmyynnin asiakkaana voit nimikoida oman paneelisi, riippumatta siitä, onko sinulla määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Jos sopimuksesi päättyy, päättyy myös aurinkosähköntuottajasopimuksesi. Sopimuksen voi muutenkin irtisanoa milloin vain, mutta se sisältää kahden viikon irtisanomisajan. Sopimuksen voit tehdä verkossa ja saat siitä erikseen sopimusvahvistuksen.

Pori Energialta myös aurinkosähköjärjestelmiä

Pori Energian kautta voit tilata laadukkaan SUN-aurinkosähköjärjestelmän Porin talousalueelle. Järjestelmän koko määräytyy aina tarpeittesi mukaisesti. Järjestelmän voit hankkia myös ns. avaimet käteen toimituksena, jolloin hinta sisältää myös suunnittelukäynnin ja asennuksen. Lue lisää Pori Energian aurinkosähköjärjestelmistä täältä.

Tiesitkö, että Pori Energialta saat myös SPOT-sähköä?

Sähkön pörssihinnan edullisuuden ja hinnan seurantaa helpottavien mobiilisovellusten myötä SPOT-sähkö on kasvattanut kiinnostavuuttaan. Huhtikuussa 2016 myös Pori Energia toi markkinoille uuden SPOT-tuotteen.

Lue lisää SPOT-sähköstä
 
Julkaistu
24.4.2017