IDOn suihkuvalikoima laajenee – enemmän vaihtoehtoja, vähemmän asennusaikaa

IDOn suihkuvalikoima täydentyy vuoden 2017 alussa uusilla suihkuratkaisuilla.
Showerama 10 -sarja helpottaa asentajan työtä ja vie käyttökokemuksen uudelle tasolle. Uusi mallisto täydentää laajaa IDO Showerama -mallistoa.

IDOn uusi Showerama 10 -suihkumallisto koostuu suihkuseinistä, -ovista ja -nurkista. Uusi sarja suunniteltiin arjen tarpeisiin niin käyttäjää kuin asentajaakin ajatellen.
”Showerama 10 -sarjan perustana ovat aikaisempien suihkuratkaisujemme vahvuudet. Olemme kuunnelleet tuotekehityksessä asiakkaidemme toiveita, joiden pohjalta uudistimme tuotevalikoimaamme”, kertoo tuotepäällikkö Marko Polvi IDOsta.

Uuden sarjan myötä IDOn mallistosta löytyy sopiva ratkaisu kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin. Showerama 10:n myötä myös suihkujen lasivalikoima laajenee, sillä saatavana on nyt kirkkaan ja huurrelasin lisäksi kolme uutta lasivaihtoehtoa: osittain huurrettu sekä näyttävät kuviolasit Cross ja Mosaic. Kaikissa malliston suihkuissa on 6 mm turvalasi.

 

IDO Showerama 10-4 -suihkunurkan kauniisti kaareutuvat ovet kääntyvät sekä sisään- että ulospäin ja säästävät näin ollen myös tilaa kylpyhuoneessa.IDO Showerama 10-4 -suihkunurkan kauniisti kaareutuvat ovet kääntyvät sekä sisään- että ulospäin ja säästävät näin ollen myös tilaa kylpyhuoneessa.

Käytännöllinen, innovatiivinen ja esteetön suihkusarja

Showerama 10 yhdistää toiminnallisuuden tyylikkyyteen.
“Mielestäni hyvän tuotteen tulee toimia täydellisesti, olla innovatiivinen, rehellinen ja kaunis”, uuden tuotesarjan suunnittelija Ian Randle tiivistää filosofiaa uuden malliston taustalla.

Showerama 10 -suihkujen alareunan laahustiiviste ja nurkassa oleva magneettitiiviste vähentävät veden pääsyä suihkun ulkopuolelle. Suihkuissa ei ole lainkaan lattiaprofiilia, joten ne ovat esteettömiä.

Uusissa suihkuratkaisuissa on kiinnitetty tyylikkään ulkoasun lisäksi huomiota myös puhtaanapitoon.
”Entistä kevyemmissä profiileissa ei ole uuden kiinnitystavan ansiosta lainkaan näkyviä ruuveja eikä reikiä. Ulkoasu on viimeistelty ja suihkun puhtaanapito helppoa. Myös vetimetön vaihtoehto lisää puhtaanapidon helppoutta”, Polvi vielä lisää.

Suora suihkuovi, joka avautuu molempiin suuntiin ja voidaan taittaa myös seinää vasten.Suora suihkuovi, joka avautuu molempiin suuntiin ja voidaan taittaa myös seinää vasten.
IDO Showerama 10-0-suihkuovi aukeaa joko sisään- tai ulospäin.IDO Showerama 10-0-suihkuovi aukeaa joko sisään- tai ulospäin.

Nopea ja helppo asennus helpottaa asentajan työtä

Asentajan näkökulmasta Showerama 10 -suihkusarjan merkittävin uudistus on pika-asennusperiaatteella toimiva kiinnitys, jonka ansiosta suihkun asentaminen onnistuu vaivattomasti yhdeltä henkilöltä.

Asentamista on helpotettu myös tavallisesta poikkeavissa kylpyhuonetiloissa.
”Showerama 10 -suihkut voidaan nyt asentaa portaattomasti mihin tahansa kulmaan, mikä mahdollistaa suihkun asentamisen epäsymmetrisiin tiloihin. Myös suihkujen kätisyys on vaihdettavissa, eli ne voidaan asentaa joko vasemmalle tai oikealle seinälle”, Polvi tiivistää.

Showerama 10 -suihkujen vetimet ovat saatavana profiilin värin mukaisesti mattahopeana tai valkoisena. Valikoimassa on myös musta vedin. Nuppivedin on paitsi tyylikkäät näköinen, myös kätevä tarttua märilläkin käsillä. Toinen vaihtoehto vetimeksi on eleetön vedinaukko tai jopa täysin vetimetön, yhtenäinen lasi muutamissa ovimalleissa.

IDO Showerama 10 -pika-asennusIDO Showerama 10 -pika-asennus

Uutuudet keväällä 2017:

10-4 suihkunurkka kaarevilla ovilla
10-02 suihkunurkka suorilla ovilla
10-41 kaareva suihkuseinä
10-01 suora suihkuovi
10-0 suihkuovi syvennykseen (yhdellä tai kahdella ovella)
10-40 kylpyammeseinä
Tuotteiden korkeus 2000 mm (kylpyammeseinä 1400 mm).


IDO Showerama 10 -tuotteisiin voi tutustua IDOn kylpyhuonenäyttelyssä Helsingin Pohjois-Haagassa osoitteessa Kaupintie 2, 00440 Helsinki. Lisätiedot ja aukioloajat

 

freshwc2
 
Julkaistu
17.4.2017