Pienellä energialla suurta lämpöä

Pohjolan ostetuin invertterimaalämpöpumppu tuottaa lämpöä kotiisi ympäristöystävällisesti jopa 80 % pienemmällä energiakustannuksilla.

Voit hankkia maalämpöpumpun asuitpa pienessä tai isossa kodissa. Jos tulevaisuudessa on tarvetta laajentaa kotiasi tai ottaa puolilämpimät tilat asuinkäyttöön, oikealla maalämpöpumpun valinnalla lämmityksestä ei tule ongelmaa. Invertterimaalämpöpumppu muokkautuu todelliseen lämmön tarpeeseen korkealla hyötysuhteella.

Invertterimaalämpöpumppu saneerauskohteessa ehdoton

Saneerauskohteeseen portaattomalla säädöllä varustettu maalämpöpumppu on ehdoton. Kohteen energiankulutusta ei aina pystytä laskemaan tarkasti, mutta oikein valittu invertterimaalämpöpumppu toimii remonttikohteessa aina parhaalla teholla.

Suorituskyvystä ja laadusta tinkimättä NIBE F1226 PLUS

Myös uusien omakotitalojen rakentajista jo yli puolet valitsee kotinsa lämmitysenergiamuodoksi ekologisen ja käytössä edullisen maalämmön. NIBEltä löytyy paras maalämpöpumppuratkaisu kaikenkokoisiin taloihin ja kaikenlaisiin lämmitystarpeisiin.
NIBE F1226 PLUS -maalämpöpumppu on edullinen lämmitysjärjestelmä omakotitalon lämmitykseen suorituskyvystä ja laadusta tinkimättä. NIBE F1226 PLUS -maalämpöpumpun hyötysuhde on laitteen modernin kompressoriyksikön ansiosta erinomainen. Ohjauspaneelista säädettävät, kierroslukuohjatut kiertovesipumput nostavat hyötysuhdetta, helpottavat käyttöönottoa sekä varmistavat häiriöttömän käynnin.

Vas. NIBE F1255, NIBE F1155, NIBE F1226 NEW -maalämpöpumputVas. NIBE F1255, NIBE F1155, NIBE F1226 NEW -maalämpöpumput

NIBE F1155/F1255 taloon kuin taloon

NIBE F1155/F1255 -invertterimaalämpöpumput ovat teknologian huippua. Nykyisin suurin osa NIBE maalämmön hankkineista onkin valinnut kyseisen pumpun. Laitteet mukautuvat erilaisiin kuormitustilanteisiin säilyttäen samalla korkean hyötysuhteen. Pumput soveltuvat taloon kuin taloon monipuolisen liitettävyytensä ansiosta.

Etävalvonta ja lisäturva

Suurin osa NIBE maalämpöpumpuista voidaan liittää NIBE Uplink -pilvipalveluun. Uplink-palvelun kautta
voi lämmityksen toimintaa seurata kännykällä, tabletilla tai tietokoneella – missä ja milloin vain (ei saatavilla NIBE F1226 PLUS -malleihin).
Kattavan kolmen vuoden tehdastakuun lisäksi NIBE tarjoaa lämpöpumpuilleen NIBETURVAn. Se korvaa rekisteröidyn lämpöpumpun omavastuuosuuden 600 euroon saakka sekä vähennyksen, kun kotivakuutusyhtiö on tehnyt myönteisen korvauspäätöksen mahdollisesta vahinkotapauksesta.
Lisäturva on käytössä kuusi vuotta ja senkin jälkeen vakuutusta on voi pidentää vuosittain aina kymmeneen vuoteen saakka.

 
Julkaistu
18.2.2019