Irtonaisten laattojen kiinnitys injektoimalla

Kopo-laatalla tarkoitetaan alustastaan irti olevia laattoja lattiassa. Eskon Oy on injektointikorjauksiin erikoistunut yritys, joka on kehittänyt näiden laattojen kiinnitykseen uudenlaisen menetelmän. Menetelmän avulla laatat saadaan siististi kiinnitettyä uudelleen alustaansa ilman suurempaa remonttia. 
 

Kopo-laattakorjaus on nopea, siisti sekä asukasystävällinen ratkaisu.Kopo-laattakorjaus on nopea, siisti sekä asukasystävällinen ratkaisu.

Mikä on kopo-laatta?

Kopo-laattoja muodostuu, kun betonilattian ja lattialaatan välissä tapahtuu muutoksia. Nämä muutokset muodostavat ilmataskuja eli kopo-laattoja. Korjaamattomana ne aiheuttavat laattojen halkeamista ja irtoamista. Kopo-laattakorjauksella vältetään suuret ja kalliit remontit. Korjaus tapahtuu nopeasti, edullisesti ja siististi.

Miten korjaustyö tapahtuu?

Korjaustyö alkaa lattian kartoittamisella koputtaen. Ääni kertoo hyvin, mistä kaikkialta laatta on irti alustastaan. Lisäksi lämmitysvastusten sijainti tarkastetaan lämpökameralla. Laattojen saumoihin porataan 4 mm:n injektointitulpat. Tulppien kautta pumpataan laatan ja kiinnityslaastin väliin epoksihartsia, joka liimaa laatan alustaan kiinni. Epoksi leviää koko kiinnitettävälle alueelle pienen paineen ja alhaisen viskositeettinsa ansiosta. Injektointi korjaa rikkinäisen vesieristeen.

Laattojen saumaan porataan injektointitulppa, jonka kautta pumpataan epoksihartsia.Laattojen saumaan porataan injektointitulppa, jonka kautta pumpataan epoksihartsia.

Kun laatat ovat kiinnitetty, katkaistaan injektointitulpat ja porausreiät saumataan uudelleen. Lopputuloksesta on vaikea nähdä, mitkä kohdat ovat korjattuja ja mitkä eivät. Tällä menetelmällä laatat saadaan kiinnitettyä rakenteita säästäen. Korjaustyön jälkeen tulokset voi todeta jo äänensä perusteella eivätkä laatat enää irtoa.

Nopeaa, siistiä ja asukasystävällistä

Työmenetelmän etuna on sen nopeaus, siisteys, asukasystävällisyys sekä alhainen kustannus verrattuna siihen, että laatat poistettaisiin, kunnostettaisiin pohjat ja tehtäisiin kokonaan uusi laatoitus. Kiinnitysmenetelmää voidaan käyttää kaiken kokoisille laatoille sekä märissä että kuivissa tiloissa. Menetelmän ansiosta selviydytään kevyellä remontilla ja rakenteita säästäen. Merkittävin hyöty tässä menetelmässä on se, että talon asukkaat voivat viettää täysin normaalia elämää koko remontin ajan.

Kiinnostuitko, kaipaatko lisätietoa?
Jätä yhteydenottopyyntö


 
Julkaistu
26.10.2017