Monikäyttöiset säilytystilat ja toimiva järjestys ovat arjen helpotus

Säilytystilaa on harvoin tarpeeksi tai ne eivät toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Pienet lisäinvestoinnit säilytysratkaisuihin näkyvät suurina helpottavina tekijöinä arjessa. Toimiva järjestys vapauttaa tilaa, aikaa ja energiaa muille elämän tärkeille osa-alueille. Kun tavarat ovat löytäneet paikkansa, järjestyksen ylläpitäminenkin yksinkertaistuu.

Sovella-säilytysjärjestelmät kotiin

Käytännöllistä ja helpostimuunneltavaa säilytystä

Kotimaiset Sovella-hyllyjärjestelmät ovat suunniteltu suomalaisten säilytystarpeisiin. Hyllyjärjestelmät soveltuvat kaikenkokoisiin tiloihin ja niiden käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Sovella@home muuntuu niin eteiseen, vaatehuoneeseen kuin varastoon. Hyllyjärjestelmää voidaan muokata muuttuvien säilytystarpeiden mukaan. Se voi olla korkea tai matala, leveä tai kapea ja siihen voi yhdistää niin hyllyjä, koreja, tankoja kuin tasoja. 

Sovella-tuotteilla rakennat juuri omaan kotiisi sopivan, optimaalisimmankokonaisuuden

Sovella-hyllyjärjestelmän avulla voi maksimoida säilytysmahdollisuudet käyttämällä hyödyksi koko tila lattiasta kattoon. Pienikin kohde muuttuu tilaihmeeksi varustamalla se tehokkaasti. Kaikille tavaroille löytyy oman paikkansa, rakenteet kestävät elämää ja niitä voi lisätä sekä poistaa tarpeen mukaan. Hyllyjärjestelmän laatu, kantavuus ja kestävyys täyttävät julkisten tilojen varasto- ja työtiloille sekä kotien vaatesäilytys-, varasto- ja työskentelytiloille asetetut korkeat vaatimukset.

Monien mahdollisuuksien Sovella
- SUUNNITTELE OMASI

Sovella voidaan kiinnittää seinään joko suoraan tai vaakakiskon avulla. Se voi olla myös vapaasti lattialla seisova hyllystö. Järjestelmää voi rakentaa omien tarpeiden ja mieltymysten mukaisesti.

SUUNNITTELUN VAIHEET

Mittaa seinä ja valitse vaakakiskot

Mittaa huolellisesti kalustettavan tilan seinien leveys ja korkeus. Huomioi myös mahdolliset ikkunat, putket ja seinän materiaali.

Valitse seinien leveyteen sopivat vaakakiskot. Vaakakiskoa voi lyhentää tarpeen mukaan.

Jaksota tila säätölistoilla

Jaksota seinä 600 mm tai 900 mm jaksoihin sopivan korkuisilla säätölistoilla. Säätölistoja on saatavissa seitsemässä eri korkeudessa (150 mm – 2 500 mm), jolloin on mahdollista kalustaa minkä korkuinen tilan tahansa.

Ota huomioon 40 mm asennusvara. Asennusvara tarvitaan, koska hyllyjen mitoitus on säätölistan keskeltä keskelle.

Huomioi kulmaratkaisut

Ota huomioon kulmaratkaisun suunnittelussa säätölistan (15 mm ) ja hyllyn vaatima tila. Esim. 400 mm syvä hylly vie säätölistaan asennettuna tilaa 415 mm syvyysuunnassa, joten ensimmäinen säätölista voidaan sijoittaa 415 mm päähän nurkasta.

Varustele oman säilytystarpeen mukaan

  • Ylähyllynä kannattaa käyttää 500 mm syvää hyllyä, jolloin sinne voi sijoitella muun muassa matkalaukut sekä muut enemmän tilaa vaativat tavarat.
  • Vaatetangot on hyvä sijoittaa nurkkiin, jolloin säilytystila hyödynnetään tehokkaasti.

Vinkkejä hyllyvalintaan

  • Tavalliset teräshyllyt sopivat kaikkeen säilytykseen.
  • Rei'itetyt teräshyllyt sopivat patterin läheisyyteen, sillä ne päästävät lämpöä lävitseen. Lisäksi niissä on hyvä säilyttää villapaitoja ja muita vaatteita, sillä ne pysyvät paremmin ilmavina.
  • RST-hyllyjä käytetään kosteissa tiloissa, sillä ne eivät ruostu.
  • Kenkähyllyssä säilytetään nimensä mukaisesti kenkiä, ja ne sijoitetaan usein järjestelmän alaosaan.
  • Lankahyllyssä on samat edut kuin rei'itetyissä teräshyllyissä.
  • Lankakoreissa voi säilyttää alusvaatteita tai eteisessä pipoja ja hanskoja.
  • Erilaisten tukien avulla saat lisättyä hyllyjen kantavuutta.

Sovella varustaa kotisi toimivaksi

Huippulaadukkaiden Sovella-tuotteiden perusta on vankka ja käytännöllinen rakenne sekä ajaton muotoilu. Tuotteet kestävät käyttöä ja kulutusta tarjoten yksilöidyn säilytysjärjestelmän juuri sinun kotiisi.

Sovella-säilytysjärjestelmän osia saa valkoisena ja hopean harmaana. Muita värejä on saatavana tilauksesta. Tuotteiden valmistusmateriaali on pulverimaalattu, sinkitty tai ruostumaton teräs.

Säilytysjärjestelmä on helppo asentaa itse ja sen kiinnittämiseen riittävät tavallisimmat työkalut. Kysy myös kokonaispalvelua, joka sisältää tuotteiden toimituksen ja asennuksen.

Sovella-tuotteita saa ostettua kaikista hyvin varustelluista rautakaupoista. Löydä lähin jälleenmyyjäsi.

Ota kätevä suunnitteluohjelma avuksi

Sovella 3D Planner -suunnitteluohjelma on tarkoitettu kodin säilytystilojen suunnitteluun. Voit suunnitella ja ideoida säilytyskokonaisuuksia eteiseen, vaatehuoneeseen, varastoon tai autotalliin. Kokeile erilaisia ratkaisuja ja tee juuri itsesi näköinen tila.

3D Planner toimii verkkoselaimessa. Tulosta lopuksi 3D-kuvilla varustettu ostoslista hintoineen niin pääset tuumasta toimeen. Testaa suunnitteluohjelmaa.

Haluaisitko maksuttoman esitteen?
​​​​​​​Tilaa alla olevalla lomakkeella.

Esimerkkikokonaisuuksia kodin eri säilytystiloihin, vinkkejä säilytysjärjestelmän suunnitteluun, tarkat tuotetiedot ja hinnasto.


 
Julkaistu
13.3.2017