Eteinen toimii kodin käyntikorttina
- laita tavarat järjestykseen

Mitä vieraat näkevät ensimmäisenä, kun tulevat vierailulle kotiisi? Eteisen, joka on pahimmassa tapauksessa jonkinasteisen kaaoksen valtaama. Varmaan lapsiperheissä kenkien ja takkien sekasotku on jokaiselle tuttu näky. Kotiin saapuessa olisi mukava kuitenkin saapua siistin tilan läpi, eikä raivata tietään sotkun keskellä.

Eteinen toimii kodin käyntikorttina – miten siitä saisi sekä toimivan että kauniin?

Tuttu näky monessa lapsiperheessä. Suurelle vaatemäärälle ei tunnu löytyvän riittävästi tilaa.Tuttu näky monessa lapsiperheessä. Suurelle vaatemäärälle ei tunnu löytyvän riittävästi tilaa.

Avain on oikeissa valinnoissa

Koska asukkaita on erilaisia, ovat myös kodin eteistilat erilaisia niin malliltaan kuin suuruudeltaankin. Yhteistä kuitenkin kaikille asukkaille on se, että jokainen kaipaa hieman lisää tilaa niin säilytykseen kuin toiminnallisuuteenkin. Harvoin eteistilaa on mahdollista laajentaa, joten olemassa olevista neliöistä tarvitsee silloin saada kaikki hyöty irti.
 

750 475 Inaria_3D_1_FINAL_1

Kun kaikelle on suunniteltu oma paikkansa, säilyy kokonaisuus järjestyksessä ja hallinnassa. Ulosvedettävät vaatetangot, riittävän suuret kenkähyllyt ja laatikot käsineille ja päähineille. Pieniä, mutta kuitenkin toiminnan kannata tärkeitä yksityiskohtia.

Helppo tapa säästää tilaa on valita kaapistoon liukuovet, jolloin ei tarvitse jättää tilaa saranoitujen ovien aukeamiselle. Liukuoviin on mahdollista valita myös peili, jonka avulla on helppo hämätä tila todellisuutta suuremmaksi. Muita kauniita ja ajattomia vaihtoehtoja peilin lisäksi ovat lasi, levy ja puuviilu. Voit tutustua materiaalivaihtoehtoihin tästä.

Kaipaatko inspiraatiota? Kurkista tänne ja löydä ideat omaan liukuovikaapistoosi.

Ulosvedettävä vaatetanko helpottaa oikean vaatteen löytymistä.Ulosvedettävä vaatetanko helpottaa oikean vaatteen löytymistä.
Erilaisten vetolaatikoiden ansiosta hansikkaat ja päähineet eivät ole enää hukassa.Erilaisten vetolaatikoiden ansiosta hansikkaat ja päähineet eivät ole enää hukassa.

Millainen tila – sellainen kaapisto

Onko huoneessa useita ovia ja millaiset ikkunat tilassa on? Nämä ovat asioita, jotka rajaavat kalusteiden sijoitus- ja kokomahdollisuuksia. Tilan kaikki neliöt ovat kuitenkin hyödynnettävissä Inarian kaapistojen avulla, sillä kaapistot tehdään mittatilauksen mukaan.

Miksi et sijoittaisi esimerkiksi ikkunarivin alle matalampaa liukuovellista kaapistoa ja järjestele kengät paikoilleen. Vetolaatikoiden avulla sinne voidaan laittaa vaikka lasten käsineet ja pipot, jolloin perheen pienimmät pystyvät ottamaan ne sieltä myös omatoimisesti. Matalan kaapiston ansiosta eteistilaan tulee samalla monikäyttöistä laskupinta-alaa esimerkiksi avaimille.

Suunnittele kerralla juuri omaan makuusi sopiva ja arjessasi toimiva kokonaisuus. Älä sorru kompromisseihin, vaan toteuta itsellesi täydellisesti toimiva eteistila. Kun tilaan valitut kaapistot on mietitty sekä tilan, arjen toimivuuden sekä omien mieltymysten mukaan, kestää se käytössäsi jopa vuosia.

 

Tutustu varustemahdollisuuksiin tästä!

Kerrostaloasunnon eteisen kaapistot on suunniteltu monikäyttöiseksi.Kerrostaloasunnon eteisen kaapistot on suunniteltu monikäyttöiseksi.
Tähän tilaan ei sekasotku enää sovi. Kaikelle on oma suunniteltu paikkansa.Tähän tilaan ei sekasotku enää sovi. Kaikelle on oma suunniteltu paikkansa.

Testaa ja suunnittele itse

Nyt voit helposti luoja juuri sellaisen järjestelmän kuin itse tarvitset. Kaikki mitä sinun tarvitsee etukäteen tehdä, on mitata tila, johon säilytysjärjestelmän sijoitat (leveys, korkeus ja syvyys). Tämän jälkeen avaa vain Inarian suunnittelutyökalu ja päästä luovuutesi valloilleen. Ohjelma on helppokäyttöinen ja ohjaa käyttäjäänsä eteenpäin.

Lopputulos on taatusti yksilöllinen, ja mikä parasta, olet suunnitellut sen itse.

Tästä suunnittelutyökaluun!

Kaipaatko inspiraatiota? Kurkista tänne ja löydä ideat omaan liukuovikaapistoosi.
750-suunnittelu

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:


 
Päivitetty
19.10.2020