Älä tyydy vähempään

Tämän päivän kodinkoneilta saa ja pitää osata vaatia. Jos sinulla ei ole aikaa aina haketa tuoretta ja terveellistä ruokaa, voit valita kylmälaitteen, joka hellii vitamiineja ja säilyttää tuoretuotteiden aromit ja ravintoaineet jopa kolme kertaa pidempään.

Jos taas elämänrytmiisi ei riitä aikaa odotella astioiden kuivumista konepesun jälkeen, niin älä odottele, vaan hanki astianpesukone, joka kuivaa kaikki astiat muovisia myöden.

Voit valita kodinkoneet helpottamaan elämääsi ja säästät aikaa käytettäväksi muuhun hyödylliseen tai mielekkääseen tekemiseen, esimerkiksi itselle tai perheelle. Valitessasi Bosch-kodinkoneet, tarjolla on myös 100 päivän palautusoikeus, mikäli et olisikaan tyytyväinen hankintaasi.

VitaFresh – säilyttää elintarvikkeet tuoreena entistä pidempään.

VitaFresh plus -järjestelmän avulla elintarvikkeet säilyvät pidempään kuin tavanomaisessa jääkaappilokerossa. Olosuhteet ovat aina oikeat kahden ilmankosteudeltaan erilaisen säilytystilan ansiosta. Toisessa lämpötila on noin 0 °C, ja voit säilyttää siinä lihan ja kalan erillisissä laatikoissa, jolloin hajut eivät tartu. Toisessa puolestaan on alhaisen lämpötilan lisäksi säädettävä ilmankosteus, ja se on tarkoitettu erityisesti hedelmille ja vihanneksille. Ilmankosteutta voi säätää valitsemalla kahdesta vaihtoehdosta, jolloin tuotteet voi säilyttää entistä paremmin.

VitaFresh pro – elintarvikkeet säilyvät tuoreena jopa kolme kertaa pidempään

VitaFresh Pro -säilytysjärjestelmän kahdessa eri osastossa on erilainen ilmankosteus ja lämpötila, joten elintarvikkeet säilyvät niissä jopa kolme kertaa pidempään*. Uuden säätömahdollisuuden ja ilmanpitävän rakenteen ansiosta säilytysolosuhteet ovat aina optimaaliset jääkaapin muista osista riippumatta, ja lämpötila on −1–3 °C. Alalaatikossa voi säilyttää lihaa ja kalaa. Suuressa ylälaatikossa on säädettävä ilmankosteus, ja se on tarkoitettu erityisesti hedelmille ja vihanneksille. Intuitiivisella säätimellä voit valita sopivan tason kolmesta vaihtoehdosta: hedelmät, vihannekset tai sekä että, mikä auttaa säilyttämään ravintoaineet parhaiten. Siksi VitaFresh Pro on paras valinta niin maun kuin terveellisyydenkin puolesta.

Erikoisleveät mallit - enemmän tilaa vitamiineille

Bosch NoFrost-jääkaappipakastimia on saatavilla sekä 60 että 70 cm leveinä, joten löydät aina oikean kokoisen mallin keittiöösi. Kaikissa NoFrost-kylmälaitteissa, joissa on VitaFresh-ominaisuus,  on jotain yhteistä: ne ovat erinomaisia, kun haluat säilyttää elintarvikkeet tuoreina ja vitamiinit tallessa.

Oletko kyllästynyt märkiin astioihin?

Kun avaat astianpesukoneen luukun, astiat ovat yleensä vielä märkiä pesun jäljiltä. Astioiden on annettava kuivua itsestään tai ne on kuivattava astiapyyhkeellä. Nyt voit välttyä kaikelta tältä! Bosch-astianpesukoneet, joissa on Zeolith®-kuivaus, ovat saaneet erinomaista palautetta astioiden kuivauskyvystä – myös muoviastiat kuivuvat täydellisesti! Kuivauskyky ja erittäin alhainen energiankulutus (A+++) perustuvat zeoliittiin, luonnon omaan mineraaliin, jolla on lämpöä sitova ominaisuus.

Zeolith®-kuivaus perustuu luonnon omaan mineraaliin, zeoliittiin, jolla on lämpöä sitova ominaisuus.Zeolith®-kuivaus perustuu luonnon omaan mineraaliin, zeoliittiin, jolla on lämpöä sitova ominaisuus.
 
Julkaistu
10.4.2017