Lumo tuo tyyliä ja laatua jokaiseen saunaan

Uusittu OPA Lumo -valikoima sisältää monipuolisesti saunatuotteita, aina tekstiileistä tuoksuihin ja tarvikkeisiin. Valikoimassa korostuu suomalainen muotoilu ja henki. Tuotteet ovat korkealaatuisia, suurelta osin suomalaista designia ja tarjoavat vaihtoehtoja eri materiaaleilla toteutettavista saunaratkaisuista.

Perinteinen ja klassinen puukiulu
kestävällä muovisella sisäosalla.Perinteinen ja klassinen puukiulu kestävällä muovisella sisäosalla.

Kiulut ja kauhat

Opa Lumo saunatuotevalikoimassa on useita erilaisia saunakiuluja ja niihin yhteensopivat kauhat. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kiulu on tyylikäs ja korkealaatuinen. Kuosivaihtoehdot ovat musta, valkoinen, burgundin punainen, mattapintainen koristehionta tai kiillotettu pinta, jossa erikoistekniikalla viimeistellyt koivunlehtikuviot. Kaikissa tämän mallin kiuluissa sisäpinta on mattapintaiseksi harjattu ja kahva joko öljyttyä pyökkiä tai sävytetty kiulun väriin.

Perinteinen ja klassinen puukiulu on varustettu kestävällä muovisella sisäosalla. Värivaihtoehtoina on vaalea tai tummalla puu ja saatavilla on myös yhteensopivat kauhat.

Earth ja Cozmic kiulut ovat laadukkaita kotimaisia designtuotteita. Saunakiulut ja -kauhat ovat saatavilla harmaaksi ja mustaksi maalattuina. Puuosat ovat koivuvaneria ja kiuluosa efektimaalattia merialumiinia. Tämä tuoteperhe sisältää lisäksi sauna- ja kosteusmittarit sekä aromikuppeja saunatuoksuja varten.

Valikoimaan kuuluu myös upeat ruostumattomasta teräksestä valmistetut pesuvadin, vesikauhan ja sangon. Kestävän ja hygieenisen materiaalinsa ansiosta ne soveltuvat erityisen hyvin kovaan käyttöön, jopa yleisiin saunoihin.

Cozmic saunakiulu on kotimainen designtuote. Puuosat ovat koivuvaneria ja kiuluosa efektimaalattia merialumiiniaCozmic saunakiulu on kotimainen designtuote. Puuosat ovat koivuvaneria ja kiuluosa efektimaalattia merialumiinia

Mittarit

Lumo-tuotevalikoimassa on 22 erilaista sauna- ja kosteusmittarimallia. Mittarien materiaalit ovat joko keramiikkaa, ruostumatonta terästä, tervaleppää, mäntyä tai efektimaalattua merialumiinia. Hauskan saunamittari Tiimalasin avulla saunomisen kestoa voit mitata tiimalasimittarilla. Hiekan valumisaika on noin 15 min.

Tekstiilit ja tuoksut

Pefletit, laudeliinat ja saunatyynyt ovat saatavana vaalealla tai mustalla raidalla. Pefletin koko 40 x 53 cm, laudeliinan 50 x 150 cm ja saunatyynyn 40x20 cm. Materiaali kaikissa tekstiileissä on 70 % pellavaa ja 30 % puuvillaa. Pesu 40 °C. Tyylikkäät värivaihtoehdot sopivat moderniin ja perinteiseen saunaan.

Saunatuoksuja on saatavilla mm. koivu, eukalyptus, rosmariini, mäntyterva sekä timjami&hunaja. Riittoisaa tuoksua saa 50 ml pullossa ja se sekoitetaan löylyveteen tai aromikuppiin pieneen määrään vettä.

Materiaali kaikissa tekstiileissä on miellyttävää pellavaa ja puuvillaa.Materiaali kaikissa tekstiileissä on miellyttävää pellavaa ja puuvillaa.

Muut tuotteet

Kattoon ripustettavalla kiuaspannulla ketjuineen lämmität siististi vaikka saunamakkarat. Kiuaspannu on kiillotettua korkealaatuista ruostumatonta terästä. Halkaisija 24 cm. Valikoimasta löytyy myös perinteinen saunan räppänä helpottamaan saunan ilmanvaihtoa. Siinä on sivuttaissäätö.

Lisää luksusta saunomiseen tuo hemmotteleva muotoiltu niskatuki. Materiaalina mänty ja värivaihtoehtona joko hiilenharmaa tai mänty.

Valikoimassa myös erilaisia aromikuppeja saunatuoksuja tai vaikkapa tuikkukynttilöiden polttamista varten.

 

Tutustu tarkemmin valikoimaan tästä >>

 
Julkaistu
2.11.2018