LoisteWatilla saat säästöä lämmityskuluissa

Loisteen uutuustuote on LoisteWatti - sähkölämmittäjälle suunnattu älyratkaisu, joka pienentää sähkölaskua ja lisää mukavuutta asumiseen. Säädä kodin lämpötilaa huonekohtaisesti, miten itse haluat. Samalla vältät turhan ylilämmityksen tyhjistä tiloista ja lomien aikana. Hyödynnä edullisempaa yösähköä lämmitykseen ja ohjata lämmityksen päälle aamuyöstä koko yön sijaan. Kun tilan lämpötila on halutulla tasolla, sulkeutuu lämmityslaitteen sähkönsyöttö automaattisesti.

LoisteWattiin kuuluu:

  • huonekohtaiset anturit
  • lämmityslaitekohtaiset ohjaimet
  • keskusyksikkö
  • LoisteWatti -sovellus, johon käyttäjä itse määrittää haluamansa huonekohtaiset lämpötilat. Sovellus toimii niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimella.

Sopiiko LoisteWatti sinulle?

LoisteWatti sopii kotiin, mökille ja kiinteistöön. Sovelluksella voi hallita etänä monia kohteita keskitetysti, näet helposti kaikkien tilojen reaaliaikaisen tilanteen. LoisteWatti soveltuu suorasähkölämmityksellä toimivien patteri-, katto- ja lattialämmitysten sekä ilmalämpöpumppujen ohjaamiseen. Lisäksi voit ohjata lämminvesivaraajaa ja auton lämmitystolppaa.

Pörssisähkö ja LoisteWatti sopivat hyvin yhteen

Onko Spot- eli pörssisähkön hintatilanteen jatkuva seuraaminen mielestäsi työlästä? LoisteWattia voi käyttää sähkönhinnan vahtina ja automaattisesti ajoittaa lämmityksen edullisimmille tunneille kätevästi etukäteen. Huoneisiin ladataan lämpöä etukäteen, jotta ne pysyvät mukavan lämpiminä kalliiden tuntien aikana, jolloin sähköä ei osteta. Tekemällä samalla pörssisähkösopimuksen Loisteen kanssa voit säästää vielä enemmän.

Katso Loisteen SPOT-tarjous

Seuraa energiankulutusta

LoisteWatista voit seurata energiankulutustasi huonekohtaisesti. Jos huoneen lämpötila tai ilmankosteus poikkeavat määrittämistäsi arvioista, sovellus antaa hälytyksen asiasta.

Lisää Loisteen energiansäästövinkkejä

LoisteWatti perustuu kotimaisen Opti Automation Oy:n OptiWatti-ratkaisuun.

Lue lisää ja lataa tarkempaa tietoa sisältävä LoisteWatti -esite pdf-muodossa
 
Päivitetty
5.4.2017