Keskupölynimurin vaihto uuteen

Usein keskuspölynimurijärjestelmä jää käyttämättä, kun keskusyksikkö rikkoontuu eikä vastaavaa tuotetta ole enää kaupoissa. Keskuspölynimurijärjestelmän saa melko vaivattomasti jälleen käyttöön vaihtamalla vain uusi keskusyksikkö vanhan tilalle.

 

Keskuspölynimurin vaihto uuteen käy nopeasti ja helposti.Keskuspölynimurin vaihto uuteen käy nopeasti ja helposti.

Tehokkaampi keskusyksikkö vanhan tilalle

Keskuspölynimureita on asennettu Suomalaisiin taloihin jo 1980 luvun alkupuolelta asti. Nykyään laite onkin monen kodin vakiovaruste. Vanhat mallit alkavat kuitenkin olemaan käyttöikänsä loppupäässä, jolloin keskusyksikkö on syytä vaihtaa.

Vielä 90-luvulla valmistajia ja maahantuojia oli useita. Näistä monet merkit ja mallit ovat poistuneet markkinoilta eikä varaosia ole enää saatavilla. Kotimainen Puzer on valmistanut keskuspölynimureita jo yli 25 vuoden ajan ja tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tarvittavat osat keskuspölynimurijärjestelmän rakentamiseen. Uutta designia ja teknologiaa edustavat keskusyksiköt ovat markkinoiden tehokkaimpia ja sopivat helposti vanhan tilalle.

Letkut ovat yleensä yhteensopivia vanhojen imurasioiden kanssa, eikä rasioiden vaihtokaan ei ole kallista. Vaihdon pystyy tekemään myös itse valmistajan ohjeiden mukaisesti. Mikäli vanha imurisi ei ole Puzer, onnistuu vaihtotyö helposti Puzer keskusyksikön vaihtosarjalla (lvi- koodi 6902261).

 Tarvitseko lisäohjeita? Jätä yhteydenottopyyntö

 

Keskusyksikön vaihtosarja (10324) LVI-koodi 6902261 sisältää kaikki tarvittavat osat kun vaihdat imurijärjestelmäsi Puzeriksi.Keskusyksikön vaihtosarja (10324) LVI-koodi 6902261 sisältää kaikki tarvittavat osat kun vaihdat imurijärjestelmäsi Puzeriksi.

Uudella keskuspölynimurilla parannat siivoustulosta

Tarkasteltaessa siivoustuloksen laatua sekä käyttömukavuutta erottuvat uudet keskuspölynimurit edukseen. Nopea käyttöönotto, tehokas moottori ja erittäin hiljainen ääni tekevät Puzer keskuspölynimureista suositun vaihtoehdon.

Keskuspölynimurilla siivouksen aloittaminen on vaivatonta; imuletku kiinni seinärasiaan, sopiva teho kahvasta ja imuroimaan. Suulake pudistaa imuroitavat kohdat tarkasti ja pinnat tulevat kerta vedolla puhtaiksi.

Erilleen sijoitetun keskusyksikön pölysäiliö varastoi suuren määrän pölyä sekä suodattaa poistoilman tehokkaasti. Jäteilma johdetaan ulos, jolloin huoneisiin ei jää leijumaan hienojakoista pölyä imuroinnin jälkeen. Sisäilma on siivouksen jälkeen puhtaan raikas. Keskuspölynimuri onkin suositeltava valinta myös allergiakoteihin.

Valitse kotiisi sopiva malli

  • Puzer Aino on tehokkain laite Puzer-imureiden mallivalikoimassa, jonka teho riittää mainiosti suuriinkin koteihin.
  • Puzer Eeva² on pieni mutta tehokas keskuspölynimuri sekä pieniin että keskisuuriin koteihin.
  • Puzer Easy² on kehitetty erityisesti kerros- ja rivitaloasuntoja tai saneerauskohteita varten. Poistoilma ohjautuu allergiasuodattimen läpi asennustilaan, jolloin erillistä poistoilmanputkea ei tarvita.
  • Puzer Oiva on perinteinen ja tehokas säiliöimuri, joka on markkinoiden helpoin keskuspölynimuri asentaa.
 

Tilaa helposti Rakentaja.fi verkkokaupasta

Jätä yhteydenottopyyntö!

Puzer keskuspölynimurin suunnittelupalvelu on veloitukseton. Palvelu auttaa sinua toteuttamaan taloosi parhaiten sopivan keskuspölynimuri ratkaisun.

 
Päivitetty
11.4.2017