Kromikomposiittiputki saa näkyä

Uponor toi markkinoille muutama vuosi sitten ensimmäisenä maailmassa pinta-asennuksiin soveltuvan kiiltäväpintaisen Uponor Metallic Pipe Plus -kromikomposiittiputken ensimmäisenä maailmassa. Uponor Metallic Pipe PLUS -putkessa yhdistyvät komposiittiputken edut sekä kiiltävä alumiinipinta. Uudistettu Metallic Pipe Plus on jäykempi kuin aiempi putki ja siten entistäkin parempi pinta-asennuksiin.

Uponor Metallic Pipe Plus -kromikomposiittiputki on tyylikäs osa sisustusta.Uponor Metallic Pipe Plus -kromikomposiittiputki on tyylikäs osa sisustusta.

Pinta-asennuksen edut tyylikkäästi toteutettuna

Pinta-asennuksena toteutettu putkiremontti on nopea ja edullinen ratkaisu. Pinta-asennetuista putkista näkee niiden kunnon eikä vuotoja pääse tapahtumaan salaa. Käytännössä siis kunnossapito tulevina vuosina on paljon helpompaa. Se, että putket vedetään pintaan, ei tarkoita sitä, että niitä näkyisi joka puolella. Putkisto toteutetaan niin, että putkia kulkee vain siellä, missä on vesipisteitä ja ne sijoitetaan mahdollisimman usein kiinteiden kalusteiden taakse näkymättömiin tai ne voidaan myös koteloida. Tyylikäs kromikomposiittiputki voidaan kuitenkin jättää myös näkyviin ja parhaimmillaan se on tyylikäs yksityiskohta sisustuksessa.

Kiiltävä kromikomposiittiputki on vaihtoehto valkoiselle putkelle käyttövesiputkien pinta-asennuksissa. Kromikomposiittiputki soveltuu hyvin myös lämmitysverkoston putkeksi. Uudella teknologialla putken alumiinikerros tehdään saumattomasti ja putkelle saadaan kiiltävä ja tasainen pinta.

Kromikomposiittiputken myötä komposiittia voidaan nyt käyttää koko käyttövesijärjestelmän asentamisessa hanalle saakka. Koko putkisto kestää kaikkia vesilaatuja eikä se altistu korroosiolle. Vesi tulee hygieenisenä hanalle saakka.

Kromikomposiittiputki käyttövesi- ja lämmitysremonttien pinta-asennukseen

  • Tyylikäs, kromipintainen vaihtoehto pesutilojen pinta-asennukseen
  • Syöpymätön, soveltuu kaikille vesilaaduille
  • Hygieeninen ja pitkäikäinen
  • Saumaton, turvallinen ja luotettava
  • Kevyt kuljettaa ja asentaa
  • Koot 16 mm ja 20 mm
Uponor koti logo

Jätä yhteydenottopyyntö ilmaisesta putkiremonttikartoituksesta

Uponor KOTI –käyttövesiremonttipalvelun koulutetut putkiasentajat tekevät nopeita ja taloudellisia käyttövesiverkoston saneerauksia omakotitaloihin. Toteutuksessa käytetään komposiittiputkea. Käyttövesiremonttiin voidaan liittää käyttöveden lisäksi myös vesikiertoisen patterijärjestelmän kunnostus.

 
Päivitetty
14.2.2022