Pocketti ja Slider - keittiön uutuuskaapit

Aamiaiskaappi Pocketti tarjoaa oman tilan aamiastarvikkeille. Slider on A la Carten premium malliston kaappi, jossa ovet eivät tarvitse tilaa aukeamiselle.

Tilaa maksuton esite!

Aamiaiskaappi Pocketti tarjoaa oman tilan aamiastarvikkeille.Aamiaiskaappi Pocketti tarjoaa oman tilan aamiastarvikkeille.

Pocketti

"Aamiaiskaapin" ovet saadaan näppärästi liu'utettua kaapin sivuille piiloon.

Pocketti on erillinen toiminnallinen kaapisto tavaroille ja pienkodinkoneille, jotka normaalisti ärsyttävät silmää keittiötasojen päällä. Kyseessä on näppärästi ovilla piilotettava kaappitila, jonka ovet eivät vaadi sivutilaa avautuneena vaan liukuvat kaapin sivuille piiloon. Kaapissa voit säilyttää vaikka pienkoneita, astioita, aamiaistarvikkeita tai leipomisvälineitä, jotka ovet sulkiessasi jäävät piiloon. Pocketti kokonaisuus sisäosineen vaatii leveyttä 1230-1236mm kaapin viimeistelylevyjen materiaalipaksuudesta 16/19mm riippuen.

Voit valita Pockettiin ovimallit ja tasomallin muun keittiön materiaalien mukaan. Pocketin sisälle mahtuu metrin leveä kaappi. Voit valita mitä vain vakiomallistostamme esim. leväeän laatikoston tai hyllykaapit. Mallistossamme on paljon eri vaihtoehtoja.

Pocketti on erillinen toiminnallinen kaapisto tavaroille ja pienkodinkoneille.Pocketti on erillinen toiminnallinen kaapisto tavaroille ja pienkodinkoneille.
Aamiaistarvikkeet omaan kaappiin.Aamiaistarvikkeet omaan kaappiin.

Slider

Slider on 160 cm leveä kaapisto, jossa ovet eivät tarvitse tilaa aukeamiselle. Ovia voi lu'uttaa viereisen oven päälle. Kaapistoon saa hyllykaappia ja Legrabox uutuus-laatikkoa.

Tämä kaappi mahtuu hyvin pieneen tilaan koska ovet eivät tarvitse tilaa auetakseen. Ovi ei ole myöskään esteenä liikkumiselle kun se on auki.

Slider on 160 cm leveä kaapisto, jossa ovet eivät tarvitse tilaa aukeamiselle.Slider on 160 cm leveä kaapisto, jossa ovet eivät tarvitse tilaa aukeamiselle.

Ota yhteyttä!


 
Julkaistu
4.4.2017