Keittiömaailman uutuudet 2017

Kesä tekee jo tuloaan ja myös Keittiömaailmoihin on saapunut kevään uutuustuotteita. Mitä mahtavat olla Bistro, Pocketti, Slider, Peggi tai vaikkapa Legrabox? Seuraavassa selviää, mitä nämä uutuudet ovat.

Tilaa maksuton esite!

Haluaisitko tunnelmallisen bistron fiiliksen omaan keittiöösi?

Avohyllyt, lasiovellinen ruokakomero, metalliprofiilit ja tummat kaapit yhdistettynä vaikka marmorityötasoihin, loihtivat täydellisen ranskalaisen Bistro tunnelman. Bistrolla saat luotua kansainvälisen kahvilan tai ravintolan tunnelmaa omaan keittiöösi.

Bistron valikoimaan kuuluu erilaisia yksiköitä, joilla saat tunnelman kohdilleen. Bistro suorastaan kutsuu valmistelemaan ruokaa tuntikausiksi. Tässä keittiössä vähemmän on enemmän ja paljon persoonallisempaa.

Bistro-hyllykössä kaikki on käden ulottuvilla ja näkyvillä.Bistro-hyllykössä kaikki on käden ulottuvilla ja näkyvillä.

Pocketti ja Slider

Pocketti on erillinen toiminnallinen kaapisto tavaroille ja pienkodinkoneille, jotka normaalisti ärsyttävät silmää keittiötasojen päällä. Kyseessä on näppärästi ovilla piilotettava kaappitila, jonka ovet eivät vaadi sivutilaa avautuneena vaan liukuvat kaapin sivuille piiloon. Kaapissa voit säilyttää vaikka pienkoneita, astioita, aamiaistarvikkeita tai leipomisvälineitä, jotka ovet sulkiessasi jäävät piiloon. Pocketti-kokonaisuus sisäosineen vaatii leveyttä 1230-1236mm kaapin viimeistelylevyjen materiaalipaksuudesta 16/19mm riippuen.

Slider on A la Carten premium-malliston kaappi, jossa ovet eivät tarvitse tilaa aukeamiselle. Slider on 160 cm leveä kaapisto. Ovia voi liu'uttaa viereisen oven päälle. Kaapistoon saa hyllykaappia ja Legrabox uutuus-laatikkoa.

Aamiaiskaappi Pocketti tarjoaa oman tilan aamiastarvikkeille. Slider on A la Carten premium malliston kaappi, jossa ovet eivät tarvitse tilaa aukeamiselle.Aamiaiskaappi Pocketti tarjoaa oman tilan aamiastarvikkeille. Slider on A la Carten premium malliston kaappi, jossa ovet eivät tarvitse tilaa aukeamiselle.

Peggi-päätylevyt

Peggi-päätylevyt ovat lisäys size0 sarjaan, jolla otetaan keittiön pienistä neliöistä kaikki irti. Päätylevyllä hyödynnetään kaapistoista ja komeroista sivut. Näin saadaan taas lisää persoonallista tilaa erilaisille päivittäisille tavaroille, jotka on hyvä olla käden ulottuvilla, mutta veisivät tilaa kaapeista tai pöydiltä. Peggi-päätylevy on erillinen levy, johon on saatavilla hyllyä, koukkuja tankoja ja kiinnitysmagneetteja. Näiden paikkoja voidaan säätää aina tarpeen mukaan.

 

Tilaa maksuton esite!

Peggi-päätylevyn voi asentaa myös vapaalle seinälle.Peggi-päätylevyn voi asentaa myös vapaalle seinälle.

Kollaasi-keittiö

Tässä keittiössä ominaista on huonekalumaisuus ja tilojen yhdistyminen. Kollaasi-keittiössä yhdistellään värejä, kuvioita ja erilaisia materiaaleja. Saat persoonallisuutesi hyvin esiin. Keittiöön voi tuoda toimintoja olohuoneen puolelta, kuten kirjahyllyn. Erilaiset avoyksiköt ovat muunneltavissa sen mukaan mikä on tarpeesi säilytykselle. Metalliprofiiliset stage-hyllyköt tuovat rouheutta ja ilmavuutta.

Kollaasi-keittiössä yhdistellään värejä, kuvioita ja erilaisia materiaaleja.Kollaasi-keittiössä yhdistellään värejä, kuvioita ja erilaisia materiaaleja.

Legrabox laatikot

Modernit Legrabox laatikostot ovat A la Carte premium -mallistoa. Laatikostot toimivat TIP ON -mekanismilla, joka on sähkötön laatikon avausmekanismi. Laatikoiden väri on tumman harmaa. Laatikko avautuu kevyesti työntämällä sekä sulkeutuu äänettömästi. Legraboxia saa myös sisälaatikkoina. Max. kantavuus näissä laatikoissa on 40kg.

Legraboxissa reunat ovat suorakulmaiset sekä ohuet, joten laatikkoon jäävä tila on suurempi. Korkeissa laatikoissa on yhtenäiset sivut, joten tavarat pysyvät paremmin paikallaan ja pystyssä. Laatikko avautuu täydeltä mitaltaan, joten näet laatikon sisällön kätevästi kokonaan.

Legraboxiin on mahdollista saada lisävarusteena useita erilaisia sisätilaratkaisuja.Legraboxiin on mahdollista saada lisävarusteena useita erilaisia sisätilaratkaisuja.

Ota yhteyttä!


 
Julkaistu
24.7.2017