Harmittaako härme?

Härme saa uudet tiili- tai betonipinnat näyttämään ikäviltä. Pintaan ilmestyvä vaalea, laikukas tai harsomainen kerros harmittaa varsinkin uuden pihan omistajaa.

Jo vuosituhansia tunnettu ilmiö ei ole uusi, vaan luonnollinen, varsinkin värillisiä betonipintoja kiusaava ilmiö. Sementissä olevat vesiliukoiset suolat kulkeutuvat veden liikkeiden mukana tuotteen pintaan, saostuvat ja reagoivat hiilidioksidin kanssa synnyttäen kemiallisen ilmiön, jonka lopputulosta härmeeksi tai kalkkihärmeeksi kutsutaan. Ilmiö on onneksi vain esteettinen haitta. Aikaa myöden, useiden vuosien kuluessa härme toki myös häviää vähitellen.

Tämä betonille luontainen kalkkihärmeen ilmestyminen voidaan nyt myös poistaa helposti AC 322 -pesuaineella!

Härmettä pinnassa.Härmettä pinnassa.

Kivipesuaine AC 322 on hapan pesuneste, joka levitetään kostutetulle pinnalle - ja hetken vaikutettuaan vain huuhdellaan pois! Reagoidessaan emäksisen betonin kanssa hapan pesuneste samalla neutraloituu. Tarvittaessa käsittely uusitaan. Yhdellä pakkauksella käsitellään 15-25 m2 (vahvasti vedellä laimennettuna jopa tuplasti) päällystekiveä härmeen määrän mukaan.

Tuote on nyt pakattu viiden litran käteviin kuluttajapakkauksiin. Kysy ainetta pihakivien toimittajaltasi tai tilaa Rakentaja.fi verkkokaupasta!

Hyödynnä kampanjatarjous!

Pihakivien pesuaine AC322 nyt kampanjatarjouksessa Rakentaja.fi verkkokaupassa viikot 19-22 eli 7.5.-3.6; saat 5 l kanisterin kotiin toimitettuna 65 eurolla!

Lue lisää ja tilaa


AC 322 - ja ikävä kalkkikerros on poissa!AC 322 - ja ikävä kalkkikerros on poissa!

Käyttöohje:

Kastele käsiteltävä pinta vedellä. Laimenna AC 322 -kivipesuaine vedellä 1:1—2:1 ja levitä laimennettu liuos paineruiskulla tai kastelukannulla pestävälle pinnalle. Kun vaahtoaminen on loppunut, niin huuhtele pinta huolellisesti. Paras tulos saadaan, kun pestään runsaalla, laimealla liuoksella. Tarvittaessa käsittely voidaan toistaa.

Tarkemmat ohjeet saat pakkauksesta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko? Rasti ruutuun, niin otamme Teihin yhteyttä ja kerromme lisää!

 
Julkaistu
3.4.2017