Kastelli vastasi talorakentajien toiveisiin uusilla valmistalomalleilla

Kastelli-talot on päivittänyt talovalikoimaansa asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Hurrja Huhtikuu –kampanja esittelee kuusi uutta talomallia: yksikerroksiset Verso 112, Verso 112 PU, Economy 119 ja Ready 122, sekä kaksikerroksiset City 157 ja City 171.

Tutustu Kastelli-talojen mallistoon
Tilaa Kastelli-taloesite
Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Ready-talomallisto päivittyi valoisalla päätyolokeittiöllä

Suomi 100 -juhlavuoden Ready-talomallistoon toivottiin talomallia, jossa talon päädyssä on valoisa, kolmeen suuntaan avautuva tila yhteiseen oleskeluun. Uudessa 50 neliön olokeittiössä on myös korotettu sisäkatto, joka tuo avaruuden tuntua lisää koko taloon. Vino sisäkatto ulottuu aina makuuhuoneisiin asti.

Kastelli Ready-malliston uusi, kolmeen suuntaan aukeava päätyolokeittiö.Kastelli Ready-malliston uusi, kolmeen suuntaan aukeava päätyolokeittiö.

Verso-kodin päätyyn autokatos ja sisäänkäynti

Suosittuun, harja- ja pulpettikattoisena saatavaan Verso-kotiin toivottiin autokatosta sekä sisäänkäyntiä talon päätyyn. Päätysisäänkäynnin ansiosta Verso-uutuus sopii myös kapeille tonteille.
 
Verson olokeittiön korotettu sisäkatto ja suuret ikkunat tuovat taloon valoisuutta ja avaruutta. Versossa kodinhoitohuone, wc, sauna ja talotekniikka ovat käytännöllisesti sijoitettu samaan päätyyn taloa.

Economy-mallistoon uusi olokeittiöratkaisu

Edulliseen Economy-mallistoon toivottiin olohuone-ruokailu-keittiö eli olokeittiötä samalle sivulle taloa. Näin toteutettu olokeittiö suurine ikkunoineen ja terassiovineen kutsuukin viihtymään.
 
Economy-kodeissa on ajateltu myös arkikäytännöllisyyttä laajentamalla eteistä sekä sijoittamalla eteiseen oma tila talotekniikkaa varten. Päätysisäänkäynnin ansioista Economy-uutuus sopii hyvin erilaisille tonteille.

City-mallistoon edulliset kaksikerrostalot

Kaikki eivät halua kaksikerrostaloonsa korkeaa tilaa, jossa osa välipohjasta on auki ja sen paikalle ajatellut huoneet menetetään. Tehoneliöisten City-kotien koko yläkerta on asuinkäytössä, jotta niistä saataisiin edullisia kaksikerrostaloja. City-uutuusmalleja saa viidellä tai kuudella makuuhuoneella. Yläkerran aulasta saa tarvittaessa vielä pienen lisähuoneen eri tarpeisiin. Yläkerran makuuhuoneet ovat selkeitä ja vanhempien huone todella suuri. Pienemmässä City-kodissa on yläkerrassa myös kaksi iso vaatehuonetta. Alakerran makuuhuone käy vaikkapa työ- tai vierashuoneeksi.

City-kodin sauna- ja kodinhoito-osastolta on oma uloskäynti. Myös olohuoneeseen on mahdollista lisätä ovi terassille. Suuret, lähes lattiaan ulottuvat ikkunat antavat näyttävyyttä talolle ja valoisuutta oleskelutiloihin.

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

1920
 
Julkaistu
3.4.2017