Kevätmessut 6.-9.4.2017
Helsingin messukeskuksessa

Ohjeita ja vinkkejä asumiseen, remontoitiin, pihapiiriin, sisustamiseen ja rakentamiseen

Helsingin messukeskuksessa 6.-9.4.2017 järjestettävä suurtapahtuma virittää kävijänsä keväisiin tunnelmiin.

Kevätmessuilta nappaat mukaasi tuoreimmat puutarhan vihervinkit, trendikkäimmät remontointi- ja sisustusideat sekä makoisimmat lähi- ja luomuruokaherkut. Kevätmessut yhdistää saman katon alle viisi eri messutapahtumaa: Kevätpuutarha, Oma Koti, OmaMökki, Sisusta! ja Lähiruoka&Luomu.

Kevätpuutarha -
Pohjoismaiden suurin puutarha-alan tapahtuma

Keväisiä elämyksiä tuottava Kevätpuutarha on pihojen ja puutarhojen tapahtuma, joka tarjoaa inspiraatiota ja vinkkejä pihoilta parveikkeille. Yleiskoristelualueen teemana on Täällä Pohjantähden alla. Upea istutusalue peilaa satavuotiaan Suomen perinnemaisemaa koivikkoineen ja vuokkometsineen yhdistettynä kielon tuoksuun ja herkkään värimaailmaan. 

Tapahtumaan rakentuu myös grotto eli luola, jossa kävijä voi aistia ympäristöään kolmiulotteisesti eri korkeuksilta ja pinnoilta. Luolassa tuoksujen maailma on korostetusti läsnä. Tapahtumassa esitellään myös toteutuksia, joiden ideat on helppo viedä omaan puutarhaan.

OmaMökki - Inspriraatiota vapaa-ajan asumiseen

Messuilla saatavilla parhaat vinkit uutuustuotteet mukavaan vapaa-ajan asumiseen sekä mökin rakentamiseen ja remontointiin. Esillä on piharakennuksia, altaita ja laitureita sekä muita vapaa-ajan asumisen ratkaisuja. OmaMökki-alueella lämpiää myös sauna ja palju. Sinulla on siis ainutlaatuinen mahdollisuus nauttia kesken messujen löylyistä sekä pulahtaa paljuun saunomisen päälle.

Ensimmäistä kertaa myös OmaMökki-messuilla toteutetaan yleiskoristelualue, keväinen hakamaa, jonka lampeen pääsee suppailemaan mökkilaiturilta. Mökkipihalla voi paistaa makkaraa ja testata parhaimmat pihapelit. 

Oma Koti - Kaikki rakennus- ja remonttitarpeisiin

Kodin rakentamiseen, remontointiin ja rakenteelliseen sisustamiseen erikoistunut Oma Koti -tapahtuma tuo käsillesi uusimmat tuotteet, trendikkäimmät maalisävyt sekä inspiraatiot. Saman katon alta löytyvät muun muassa talovalmistajat, keittiökalusteet, kodinkoneet, takat ja lämpöpumput. Tapahtumassa on tavattavissa myös rakentamisen ja sisustamisen ammattilaisia, joilta saa alan viimeisimmät tiedot. Esimerkiksi sisustussuunnitelijayhdistys Sissareiden suunnittelijat tarjoavat maksutonta sisustussuunnittelua. Tutustu Sissareiden Areena-lavan puheenvuoroihin.

Talot kuntoon Suomi 100 -ohjelmalavalla pääsee seuraamaan yli 45 asiantuntijapuheenvuoroa, joista saa tukea rakentamisen ja remontoinnin tueksi. Katso ohjelmalavan aikataulu ja aiheet.

Areena-lavalla ohjelmatarjontaa täydentää muun muassa perjantaina klo 15.30 Jethro ”Jeti” Rostedt, joka kertoo mitä asuntosijoittaminen on ja mitä se vaatii. Lauantaina lavalla nähdään klo 15.30 Duudsoneiden Jarppi Leppälä ja HP Parviainen. Mitä miehet tuumivat rakentamisesta, miten hommat ovat heidän omissa rakennusprojekteissa sujuneet ja mitä kannattaa ottaa huomioon eri vaiheissa.

Oma Koti -tapahtuman yhteydessä on myös alue perheen pienimmille. Tutustu Oma Skidi -alueen tapahtumiin.

Sisusta! - Piensisustamisen tapahtuma

Kaipaako kotisi, parvekkeesi tai terassisi piristystä? Sisusta! on kodin sisustajan varma vinkkipaikka. Tapahtuma esittelee uudet ja raikkaat sisustustrendit sekä sisustuksen suuntaukset. Tänä vuonna luonto ja luonnomateriaalit toimivat sisustuksen inspiraationa.
 
Tapahtumasta löytyy monipuolinen valikoima sisustamisen pientavaroita, huonekaluja, sänkyjä ja patjoja sekä tekstiilejä koko kotiin. Osastoilla voi tehdä myös ostoksia. Hyödynnä messutarjoukset.

Lähiruoka&Luomu -
Aktiivisen ruokaharrastajan paratiisi

Tapahtuma omistautuu suomalaisille pientuottajille, lähellä tuotetulle ruoalle sekä sertifioiduille luomutuotteille. Tule tekemään ostoksia ja etsimään tuotteita, joita ei joka kaupasta saa. Ostosten ja maistelun lomassa saat parhaat vinkit kokkailuun ja voit tutustua lähi- ja luomuruokaa tuottaviin yrityksiin ja pienyrittäjiin. Mukana olevien yritysten valikoimissa on lihatuotteita, juustoja, viljatuotteita, juureksia, perinneherkkuja, uusia proteiinilähteitä kuten hamppua, jäätelöä ja säilykkeitä.

Lähiruoka&Luomu-tapahtumassa julkistetaan Vuoden Lähiruokateko -palkinnon saaja. Tunnustus annetaan opivalle Lähiruoan tekijälle tai puolestapuhujalle messujen avajaispäivänä. Herkullisten ostosten ja makupalojen lisäksi messuilla voi seurata muun muassa kokkausnäytöksiä.

Tärkeää messuinfoa

Avoinna
Torstaina ja perjantaina klo 10-18
Lauantaina klo 10-18
Sunnuntaina klo 10-17

Liput
Osta liput verkkokaupasta ennakkoon ja säästyt jonottamiselta.
Lippukauppaan »

Kevätmessujen tuotteet verkkokaupassa
Shoppaile Kevätmessujen parasta tarjontaa verkossa ennen ja jälkeen tapahtuman. Löydä uniikit tuotteet ja uudet merkit!
Verkkokauppaan »

Messuilla mukana olevat yritykset, messuohjelmat ja tarjoustuotteet »

Tutustu messulehteen »

 
Julkaistu
3.4.2017