Liunen liukuovi eristää ääntä - vaadi kodiltasi viihtyvyyttä

Jokaisella tulisi olla oikeus ja mahdollisuus sulkea ovi ja tehdä asioita, jotka lisäävät omaa hyvinvointia. Nykypäivänä yhä suositummat liukuovet ovat ääneneristävyyskyvyltään keskenään hyvin erilaisia. Seinältä vaaditaan minimissään R´w 30 dB:n ääneneristävyys, johon verhomaisesti seinän päälle ripustettava pintaliukuovi ei pääse. Ääneneristävät, seinän sisään integroidut liukuovet ovat pieni hinta viihtyisyydestä, lisätilasta ja mahdollisuudesta omaan rauhaan.

Tilaa maksuton esite!

Liune_D18_1066x300

Uusi liukuovimalli Tyyni

Liunella on ilo esitellä uusi liukuovimalli Tyyni (Liune D18); ääntä eristävä ovi, jonka ääniluokitus on 25 dB R`w. Liunen Taika vakio-oven ääneneristävyys on 18 dB, joka on 30 % parempi kuin ontot puristetut kääntyvät ovet.

Tyyni on 25mm paksu, mdf -rakenteinen, moderni ja luja dB-ovi, joka on reunustettu abs -listalla. Oven sävyn ja vetimen voi valita vapaasti. Ovissa on vakiona erikoiskarmilistat, ja vastakarmissa on yksi tiiviste. Elementissä eristeenä toimii akustiikkalevy, jonka ydin on palamatonta kivivillaa. Ovessa ei ole kynnystä, vaan siitä laskeutuu automaattinen tiivistekynnys, joka yhdistää turvallisuuden ja mukavuuden yksinkertaisen huomaamattomaan muotoon.

dB 25_32 liukuovi Liune

Ääneneristys myös väliseiniin

Äänitekniset ominaisuudet saavutetaan, kun varmistetaan hyvä tiiviys rakenteissa kaikkien saumojen, rakojen ja sivutiesiirtymien kohdalla. Edellä mainittujen kautta pääsee ilmavuotoja, ja jos näitä ei huomioida suunnittelun ja työn yhteydessä, se heikentää ääniteknisiä ominaisuuksia. Tiivistysmassat, elastiset kittaukset, solukumitiivisteet ja nauhat ovat keinoja rakenteiden ilmaäänen hallintaan. Liunen mittatarkat teräsrakenteet mahdollistavat väliseinien rakenteen tiiviyden ja huolellisen rakennustavan.

 

Lisätiedot ja kyselyt: liune@aulislundell.fi

Tilaa vaikka heti verkkokaupasta!

www.liune.fi

Ota yhteyttä!


 
Julkaistu
29.3.2017