Kodin sisärakenteet teräksestä?

Teräsrakenteet tuovat laatua myös pienrakentajien tarpeisiin. Teräs on yleistynyt kodin sisärakenteissa, ja se on monessa mielessä parempi valinta kuin ”perinteinen” puu. Liune tarjoaa kokonaisratkaisun kodinrakentajille tai remontoijille.

Tilaa maksuton esite!

Väliseinä

Kun rakennat väliseinän rungon Liunen teräsrangoista, saat taatusti huoltovapaan ja elämättömän rakenteen. Työskentely on turvallista, ergonomista ja sisäilmaluokiteltua.

Sisäkatto

Alaslasketun sisäkaton rankajärjestelmä on suunniteltu kipsilevypinnoille. Rakenne on nopea, kevyt asentaa ja teknisesti täydellinen; alakaton sisälle voi vetää sähköt, talotekniikan ja ilmanvaihdon. Liunella on markkinoiden ainoa alakattostandardin mukainen kokonaisuus jokaista yksityiskohtaa myöden.

Väliovet

Teräksisen kokonaisuuden täydentävät Liunen seinän sisään liukuvat väliovet. Täysin esteettömät, pehmeästi liukuvat ovet eivät ole koskaan tiellä. Ovimalleja on kymmeniä, ja kotimaisuus takaa turvalliset ja joustavat toimitukset.

Raksablogi

Kaikkea tätä; Liunen väliseiniä, sisäkattoa ja seinän sisään integroitavia liukuovia tulee nyt rakenteilla olevaan, ensi kesän Asuntomessualueelle valmistuvaan MinunValo -taloon. Talon rakentumisen etenemistä voi seurata blogissa.

Teräksen etuja:

Taloudellinen

  • Runkomateriaalina teräs on kevyt ja luja. Se on helposti ja luotettavasti liitettävissä myös muiden materiaalien kanssa.

Lyhyt rakennusaika

  • Teräsrungon pystytys on nopeaa. Kevyet ja mittatarkat komponentit ovat helposti ja nopeasti koottavissa. Lyhyt rakennusaika säästää myös muita kustannuksia.

Kestävä

  • Teräsrakenteiden pitkäaikaiskestävyys on tutkitusti markkinoiden paras. Teräs ei pala, ei lahoa, ja se sopii kaikkiin ilmasto-olosuhteisiin. Huoltotarve on hyvin pieni, mikä pienentää elinkaarikustannuksia.

Kevyt

  • Teräs on kevyt materiaali, ranka painaa vain kolmasosan puurangan painosta. Komponenttien asentaminen on helppoa.

Joustava

  • Rakenteiden ja tilojen muunneltavuus on hyvä suunnittelu- sekä käyttövaiheessa. Terästä voidaan tarvittaessa työstää myös työmaalla.

Monipuolinen

  • Teräs soveltuu tilaohjelmaltaan ja julkisivuiltaan niin asuin- ja liiketilojen kuin julkisten tilojenkin runkomateriaaliksi. Se tarjoaa monia mahdollisuuksia rakennusten arkkitehtuurille.

Ekologinen

  • Teräs on ekologisesti edullinen materiaali. Sen raaka-aineesta noin puolet on kierrätysromua. Tarvittaessa jokainen komponentti voidaan irrottaa ja käyttää uudestaan. Teräsrunko voidaan kierrättää rakennuksen käyttöajan päätyttyäkin, toisin kuin muut materiaalit.

Ota yhteyttä! 
Julkaistu
20.11.2017