Karelia-parketti kaunistaa kotisi

Tyylejä vintagesta eleganttiin

Lattia luo kotisi tunnelman. Huonetiloja suunniteltaessa kannattaa miettiä lattian sävyn ja designin vaikutus tarkkaan, sillä hyvin valittu parketti yhdessä muiden sisustuselementtien kanssa luo tilaan viimeistellyn ja harkitun ilmeen. Lattia voi olla joko rauhallinen taustavaikuttaja tai itsessään sisustukselle voimakkaan ilmeen antava elementti.

Karelian parkettivalikoima tarjoaa vaihtoehtoja erilaisiin sisustuksiin ja tunnelmiin. Sävymaailma ulottuu lämpimistä puun sävyistä hyvin vaaleiksi käsiteltyihin ja valkoisiin parketteihin sekä tunnelmallisiin harmaisiin ja syviin tummiin lähes mustiin sävyihin asti.

Tilaa maksuton Karelian parkettiesite!

Puulattia on aina trendikäs valinta. Karelia-parketeissa on valittavana kymmeniä vaihtoehtoja erilaisten tunnelmien luomiseen. Vasemmalla valkoinen Tammi Sugar 3S, keskellä lämminsävyinen Tammi Story 187 Smoked Sandstone ja oikealla harmoninen Tammi Story 188 Brushed New Arctic.Puulattia on aina trendikäs valinta. Karelia-parketeissa on valittavana kymmeniä vaihtoehtoja erilaisten tunnelmien luomiseen. Vasemmalla valkoinen Tammi Sugar 3S, keskellä lämminsävyinen Tammi Story 187 Smoked Sandstone ja oikealla harmoninen Tammi Story 188 Brushed New Arctic.

Aito puu on luonnollinen ja lämmin parkettimateriaali

Aitoa puuta on aina arvostettu sisustusmateriaalina. Puulattioilla on Suomessa pitkät perinteet ja ne ovat erittäin ajankohtaisia myös tämän päivän rakentamisessa etenkin juuri nyt, kun luonnonläheiset ja aidot materiaalit ovat sisustuksen trendinä. Karelia-parketit on valmistettu aidosta puusta ja jokainen valmis parkettilattia on persoonallinen, oma taideteoksensa, joka kertoo puun yksilöllistä, jäljittelemätöntä tarinaa.

Puu on luonnollinen, lämmin ja kodikas lattiamateriaali. Se vaikuttaa positiivisesti ihmismieleen ja rauhoittaa ja rentouttaa. Puu on myös ekologinen ja pitkäikäinen materiaali ja se auttaa myös hyvän sisäilman luomisessa.

Lattiaa valitessa on hyvä tunnustella eri materiaalivaihtoehtojen pintoja. Puu tuntuu käteen lämpimältä ja miellyttävältä. Erilaisilla pintakäsittelyillä, kuten harjauksella, voidaan korostaan puun tuntua entisestään ja tuoda puunsyykuvio kauniisti esiin.Lattiaa valitessa on hyvä tunnustella eri materiaalivaihtoehtojen pintoja. Puu tuntuu käteen lämpimältä ja miellyttävältä. Erilaisilla pintakäsittelyillä, kuten harjauksella, voidaan korostaan puun tuntua entisestään ja tuoda puunsyykuvio kauniisti esiin.

Karelian tunnelmalliset uutuudet

Vuonna 2017 Karelia esittelee sävyiltään yhteen sointuvia 1- ja 3-sauvaisia tammiparketteja. Valittavana on kolme sävymaailmaa: kuulas harmaa, lämmin ruskea sekä hillitty kermanvaalea. Saman tunnelman jatkuminen huonetilasta toiseen on mahdollista valitsemalla näyttävä reunaviistetty 1-sauvainen parketti olohuoneeseen ja sävyltään yhteen sointuva hieman edullisempi 3-sauvainen parketti esimerkiksi makuuhuoneisiin.

UUTUUS 2017: Tammi Dacite Grey –parketeissa on kaunis kuulaan harmaa maanläheinen sävy. Saatavana 1- ja 3-sauvaisena vaihtoehtona.UUTUUS 2017: Tammi Dacite Grey –parketeissa on kaunis kuulaan harmaa maanläheinen sävy. Saatavana 1- ja 3-sauvaisena vaihtoehtona.

Karelian uutuusparketit tuovat kotiisi aidon puumateriaalin parhaimmillaan. Harjauskäsittelyllä on saatu tammen luontainen syykuvio kauniisti esiin ja mattalakkaus viimeistelee lattian pinnan ja antaa sille himmeän ja heijastelemattoman ilmeen.

UUTUUKSIA 2017: Lämpimän ruskea Tammi Pecan ja kermanvaalea Tammi Creamy White ovat saatavana niin leveänä 1-sauvaisena kuin 3-sauvaisena vaihtoehtona.UUTUUKSIA 2017: Lämpimän ruskea Tammi Pecan ja kermanvaalea Tammi Creamy White ovat saatavana niin leveänä 1-sauvaisena kuin 3-sauvaisena vaihtoehtona.

Tummien sävyjen voimaa

Lattioissa pitkää suosittujen vaaleiden ja harmaiden sävyjen rinnalle ovat nousemassa tummat intensiiviset sävyt. Karelian mallistossa 2017 on uudenlaisella savukäsittelyllä viimeisteltyjä tammiparketteja. Smoked-käsittely tuo näihin lattioihin ainutlaatuisia lämpimiä ja tummia vivahteita.

Tumma lattia antaa huonetilaan luonnetta ja toimii hienosti kontrastina valkoiselle sisustukselle. Vasemmalla 3-sauvainen Tammi Light Smoked Matt 3S ja oikealla 1-sauvainen Tammi Story 188 Light Smoked Docklands Brown.Tumma lattia antaa huonetilaan luonnetta ja toimii hienosti kontrastina valkoiselle sisustukselle. Vasemmalla 3-sauvainen Tammi Light Smoked Matt 3S ja oikealla 1-sauvainen Tammi Story 188 Light Smoked Docklands Brown.

Romanttiset vintage-parketit

Karelian rustiikkiset luonnonöljytyt tammiparketit tuovat sisustukseen vintage-tunnelmaa. Vivahteikas oksaisuus sekä harjauskäsittely korostavat puun kauneutta ja antavat lattioille yksilöllisen ilmeen. Luonnonöljytty mattapinta henkii ainulaatuista ajan patinoimaa tunnelmaa ja tuo upeasti esiin aidon puun lämmön ja tunnun.

Vintage-parketit huokuvat maalaisidylliä ja romantiikkaa, joka sopii niin perinteiseen kuin moderniin sisustukseen. Vasemmalla Tammi Story 187 Cask ja oikealla Tammi Story 187 Alpine.Vintage-parketit huokuvat maalaisidylliä ja romantiikkaa, joka sopii niin perinteiseen kuin moderniin sisustukseen. Vasemmalla Tammi Story 187 Cask ja oikealla Tammi Story 187 Alpine.

Trendikäs ja elegantti hollantilaiskuvio

Elegantti hollantilaiskuvio on sekä ajaton että trendikäs valinta kodin lattiaan. Menneiden aikojen charmia huokuva kuviolattia antaa sisutukselle tyylikkään ja yksilöllisen ilmeen. Valittavana on kolme sävyvaihtoehtoa.

Tammiparketin tyylikäs kolmiulotteinen ilme on syntynyt modernisoimalla perinteistä ladontatyyliä. Vasemmalla lämminsävyinen hollantilaiskuvioinen Tammi Legend Presence, keskellä luonnollinen Tammi Legend Rivaval ja oikealla tumma Tammi Legend Vision.Tammiparketin tyylikäs kolmiulotteinen ilme on syntynyt modernisoimalla perinteistä ladontatyyliä. Vasemmalla lämminsävyinen hollantilaiskuvioinen Tammi Legend Presence, keskellä luonnollinen Tammi Legend Rivaval ja oikealla tumma Tammi Legend Vision.

Karelia Inspiration Gallery auttaa parketin valinnassa

Karelia tarjoaa laajan valikoiman eri puulajeista valmistettuja sekä erilaisilla pintakäsittelyillä viimeisteltyjä parketteja. Sävymaailma ulottuu lämpimistä puun sävyistä hyvin vaaleiksi käsiteltyihin ja valkoisiin parketteihin sekä tunnelmallisiin harmaisiin ja syviin tummiin lähes mustiin sävyihin asti.

Vaihtoehtoja on enemmän kuin koskaan. Karelia Inspiration Gallery auttaa löytämään juuri oikean parketin tukemaan kotisi tyyliä ja tunnelmaa. Inspration Gallery -palvelussa voit kokeilla miltä parketit näyttävät erilaisissa huonetiloissa ja vertailla vaihtoehtoja. Inspiration Gallery antaa ideoita ja inspiraatiota kodin sisustamiseen.

 

Tilaa maksuton Karelian parkettiesite!

Tutustu Karelia-parkettien monipuolisiin vaihtoehtoihin

Lisää parkettiaiheista sisältöä löydät täältä

 

Karelia Inspiration Gallery auttaa parketin valinnassa. Yhdistelemällä erilaisia huonetiloja ja parketteja näet miten parketin sävy ja design muuttavat tilan tunnelmaa. Voit myös vertailla eri vaihtoehtoja samassa huonetilassa.Karelia Inspiration Gallery auttaa parketin valinnassa. Yhdistelemällä erilaisia huonetiloja ja parketteja näet miten parketin sävy ja design muuttavat tilan tunnelmaa. Voit myös vertailla eri vaihtoehtoja samassa huonetilassa.
 
Julkaistu
20.11.2017