Puukomposiitti on kestävä materiaali ulkokäyttöön

Terassin, piha-aidan, laiturin tai ulkokalusteen rakentamisessa tärkeintä on panostaa materiaalin laatuun. Vaikka sahatavarasta löytyy monenlaista lautaa, eivät omanaisuudet yllä puukomposiitin tasolle. Tasalaatuinen, siisti ja kestävä puukomposiitti on huoltovapaa sekä pinnaltaan miellyttävän tuntuinen.

Tilaa ilmainen esite

 

Puukomposiitista valmistettu terassilauta kestää erinomaisesti sääolosuhteiden tuomaa rasitusta, mekaanista rasitusta ja omaa erittäin pienen vedenimeytymisen. Puukomposiitista valmistettu terassilauta kestää erinomaisesti sääolosuhteiden tuomaa rasitusta, mekaanista rasitusta ja omaa erittäin pienen vedenimeytymisen. 

Valitse laadukas puukomposiittilauta

Myös komposiittituotteissa on eroja ja valinnassa kannattaakin olla tarkkana. Kuten yleensä, myös tässä hinta ja laatu kulkevat käsikädessä. Kun tavoitteena on rakentaa kerralla pitkäikäinen ja kestävä rakenne, jota ei myöhemmin tarvitse korjata tai huoltaa, tulee valitun komposiittimateriaalin olla laadukasta.

MexyTechillä on kokemusta puukomposiittituotteista, niiden valmistamisesta ja tuotekehityksestä yli kymmenen vuoden ajalta. Ratkaisevan ero muihin tuotteisiin on valmistuksessa käytetty seos. Muovin raaka-aineena käytetään vain parasta HD-PE kierrätysmuovia. Yhdessä kovapuuaineksen kanssa siitä valmistetaan kestävää puukomposiittia, joka on 100% kierrätettävissä. Se ei myöskään sisällä lainkaan myrkyllisiä aineita.

MexyTech erottuu edukseen myös lujuuden ja mittatarkkuuden suhteen. Jo yhden millin vaikutus terassilaudan ontelorakenteiden seinissä vähentää laudan kestävyyttä noin 15% ja on siten myös halvempi. MexyTechin terassilaudan seinän paksuus on 5,8 mm. Yleisesti tuotteelle ilmoitetaan tuotantopaksuus. MexyTech ilmoittaa tuotteilleen aina valmiin tuotteen paksuuden. Terassirakentamiseen soveltuu puukomposiitin SB03 WG1 /WG2 pinta.

Tutustu puukomposiittilautojen vaihtoehtoihin

 

Puukomposiittiaitaa voidaan soveltaa moniin kohteisiin.Puukomposiittiaitaa voidaan soveltaa moniin kohteisiin.

MexyTech puukomposiittilauta täyttää uudet palovaatimukset

Uudet palomääräykset ovat astuneet voimaan vuoden 2018 alusta. MexyTech puukomposiittilauta täyttää nämä palovaatimukset käytettiinpä sitä lattiamateriaalina parvekkeilla tai terasseilla. Palotesteissä A-luokituksen saavuttanut MexyTech puukomposiittilauta ei edistä palon ja savun kehittymistä ja on siten turvallinen materiaali käyttää rakentamisessa.

Erinomaiset ominaisuudet

  • MexyTechin puukomposiittilauta kestää UV-säteilyä, aurinkoa sekä pakkasta.
  • Puukomposiitti ei ime vettä eikä homehdu.
  • Materiaali kestää puuta paremmin mekaanista rasitusta ja pysyy näin siistinä ja ehjänä pitkään.
  • n. 3 vuoden käytön jälkeen puukomposiitti on edullisempaa verrattuna kestopuuhun, joka vaatii huoltoa ja pintakäsittelyjä.
  • Puukomposiittista ei irtoa tikkuja eikä se myöskään kuumene auringonpaisteessa.

Katso lisää tietoa puukomposiitista!
 

Jätä yhteydenottopyyntö


 
Julkaistu
21.3.2018