Anna tekniikan auttaa elämääsi

Bosch-kodinkoneilla on pitkä historia arjen helpottamisessa. Sähköllä toimivien kodinkoneiden historia ulottuu peräti 1920-luvulle. Vuonna 1933 Bosch toi markkinoille ensimmäisen sähköllä toimivan jääkaapin. 1960-luvulla arjen pyörittämistä alkoi helpottaa astianpesukone ja vauhti vaan kiihtyi seuraavalla vuosikymmenellä, kun pesukone alkoi myös kuivata pyykit ja vuonna 1973 tuli markkinoille ensimmäinen Boschin mikroaaltouuni. Edelleen uusia helpottavia toimintoja on tullut vuosikymmenien varrella ja tulee edelleen. Niiden rinnalle ovat nousseet ympäristöystävällisyys ja energiatehokkuus.

Laatua ja kestävyyttä on kaivattu aina

Kodinkoneiden kehityksessä kodinkoneiden ominaisuudet ja energiatehokkuus ovat nousseet yhä suurempaan rooliin, kun kodinkoneita valitaan. Silti avainasemassa on edelleen laatu, joka tuo mukanaan myös kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä. Laadun lähtökohtana ovat parhaat materiaalit ja ensiluokkainen työ, mutta kaikki yksityiskohdat ovat tärkeitä, muotoilusta asiakaspalveluun. Laadun takeena on myös 100 päivän palautusoikeus, jonka avulla voit varmistua, että olet tyytyväinen hankintaasi.Maksimoi Bosch-hyödyt. Liity myBosch-jäseneksi ja saat etuja ja hyötyjä maksutta. Lisäksi myönnämme 100 päivän palautusoikeuden kodinkoneillemme: täysin tyytyväinen tai rahat takaisin.

Hyödyllisiä ominaisuuksia

Kodinkoneiden tehtävänä on alusta asti ollut helpottaa elämää ja etenkin säästää aikaa käytettäväksi muuhun hyödylliseen tai mielekkääseen tekemiseen, esimerkiksi itselle tai perheelle. Sittemmin niiltä on alettu odottaa myös terveellisyyttä, turvallisuutta ja mukavuutta sekä mausteeksi ripaus nautintoa.

Ruuan säilyvyys: Siinä missä jääkaapin alkuperäinen tehtävä oli luoda viileä säilytyspaikka elintarvikkeille, niin nykyisellään parhaat jääkaapit pystyvät luomaan erilaiset lämpötila- ja kosteusominaisuudet. Vihannekset ja hedelmät säilyvät pidempään kuin tavanomaisessa jääkaapissa. Näin voit nauttia aina tuoreista raaka-aineista, vaikka et ehtisikään käydä kaupassa joka päivä. Optimaaliset säilytysolosuhteet pitävät myös esim. vihannesten vitamiinit pidempään tallessa.

Nykyaikaiselta astianpesukoneelta on myös lupa odottaa säihkyvän kirkkaita ja kuivia astioita heti pesun jälkeen, tai pyykkikoneelta oikeaa pesuaineen annostelumäärää sen mukaan, mitä koneessa on. Tuloksena on runsas veden ja pesuaineen säästö ja samalla säästät tekstiilejäsi sekä ympäristöä. Joku voisi kutsua tätä ”win-win” -tilanteeksi. Kodinkoneista löytyy nykyisin myös etäohjausominaisuuksia, joilla voit ohjata koneitasi, vaikka kännykällä.

Nykyaikaisista kodinkoneista voisi jatkaa tarinointia pitkäänkin, mutta oheisesta linkistä voi käydä tarkemmin tutustumassa tarjolla oleviin ominaisuuksiin. Jälleenmyyjät löydät täältä.

 
Julkaistu
19.6.2017